Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×
Sign in to follow this  
chapoblan

Правила по отношение на публикуването и политика на форума

Recommended Posts

Правила по отношение на публикуването

1. Темата на мнението трябва да отговаря на тематиката на съответния форум и на заглавието на темата, ако мнението е отговор. Ако няма форум, който да отговаря на темата, за която искате да пишете, моля използвайте форума „Всичко извън темата".

2. Добрият тон е задължителен - Някои от темите и съобщенията имат тенденция да разбунват страсти. Модераторите и администраторите на могат да следят всяко мнение. Въпреки това, не бива да се допуска форумът да се превърне в кръчма. Всяка проява на непочтително отношение към други потребители, псуване, обидни или подигравателни квалификации, включително и прикрити такива няма да бъдат толерирани. Модераторите имат право да вземат всички мерки по отношение на подобни прояви. /Това правило трябва да се спазва и в нашия он-лайн чат/

3. Потребителите следва да уважават авторските права - авторите на този сайт не могат да следят за авторските права на снимки, документи и др., публикувани във форума. Всеки един от вас носи отговорност за публикуваните материали. Публикуване на материали без съответно разрешение от автора не се разрешава!

4. Приемате и се съгласявате, че Администраторите и Модераторите на този форум имат право да премахват, променят или заключват и отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако преценят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.

5. Писането на българския език и използването на кирилица е задължително. Коментари или теми написани на маймуница ще бъдат автоматично изтривани. Английският език е позволен. При системно нарушение на това правило потребителят ще бъде официално предупреден, ако това не помогне ще му бъде наложена забрана за писане във форумите.

6. Приемате и се съгласявате, че всяка информация в какъвто и да е вид и форма, текст, снимки, видео и други, които публикувате, се третират съгласно правилата тук, като това важи и за всички останали неща, които са свързани с портала. Модераторите и Администраторите могат да я променят, местят, сливат, заключват и изтриват, без да дължат обяснения за тези действия.

7. Всеки потребител има право на аватар, подпис както и други допълнения в информационни полета в профила. Използването на изображения и/или надписи и линкове с неподходящо съдържание или размери, създаващи неудобства на други потребители ще бъде санкционирано и те ще бъдат изтривани. Преценката за това дали въведените от Ваша страна атрибути е допустима тук, е на Администраторите и Модераторите.

8. Забранено е публикуването на коментари със заключен Caps-Lock (писане само с големи букви).

9. Забранено е публикуване на атаки към живи (live) сайтове, бази данни и други информация за която нямате изрочно писмено разрешение от собственика й.

- Спам не се толерира в този форум при никакви условия. Под спам се разбира:
а) пускане на мнение, несвързано с темата;
б) тема, която не се отнася за дадения форум;
в) пускане на теми с препратки (линкове/банери) към други сайтове, целящи реклама. Системна употреба на имена на продукти и фирми с цел реклама на даден производител. Същото важи и за съдържанието на подписите.
г) повтарящи се мнения с кратко и дразнещо съдържание, както и такива само с емотикони.

10. Потребители, правещи спам, ще получават предупреждение, а техните мнения или теми ще бъдат премествани на нужното място или премахвани.

Провери, преди да постваш - Форумът има търсачка, с която можете да проверите дали темата, която се каните да пуснете, вече не е получила отговор. Така ще спестите своето време и времето на другите, които ще се постараят да ви отговорят.

11. Постовете не могат да бъдат по-големи от 200кб (което включва прикачените файлове - снимки или други такива).

12. Можете да използвате IMG тагове за директно показване на снимки в коментара, но те да не са по-големи от 500рх ширина, за да се избегне деформиране на темата при четене.

13. Използването на портала за търговски цели под каквато и да е форма без изричното предварително разрешение е категорично забранено, без значение на формата и начина по който се прави. Всички подобни опити ще бъдат санкционирани и потребителя ще бъде временно или постоянно забранен.

Политика на форума

Спазването на правилата във форумите се следи от Модератори. Те имат следните права:

1. Да налагат временна забрана за публикуване на коментари (бан) за определен срок на потребителите, нарушаващи правилата на форумите.

2. Спречкване с Аминистратор или Модератор, след получаване на предупреждение, води моментално до повторно предупреждение.

3. Потребител, който счита, че неправилно е получил предупреждение, може да се обърне с лично съобщение към съответния Модератор, като го направи, спазвайки всички правила на форума. Той може да преоцени решението си и да отмени наказанието. Решението в този случай е окончателно. Ако и при тези действия не се стигне до консенсус може да влезете в контакт с Аминистратор.

4. Публично оспорване на модераторска намеса, от страна на нарушител или друг потребител няма да бъде толерирана и ще бъде наказана с предупреждение.

5. Всеки опит за подминаване на временния бан ще води до постоянен. Опит за подминаване на бан включва нова регистрация, смяна на IP адреса, регистрация на нов мейл.

6. Потребителят, публикувал мнение с обиден и вулгарен характер по адрес на Модераторите и Аминистраторите, получава директен постоянен бан.

7. Регистриране на повече от един акаунт на един и същ потребител е абсолютно забранено. Акаунтите ще бъдат изтривани без уведомление, а нарушителите предупредени.

8. Постоянен бан е последната крайна мярка. Това става автоматично след като потребителят е предупреден три пъти за нарушение на правилата.

9. От името на XAKEP.BG решения, изявления, представяне или каквито и да са други действия, могат да бъдат предприемани само след получаване на одобрение от Администраторите.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Може ли да допълня с правилно номер

-1 - администраторите винаги са прави

....

 10 - ако администратор сгреши погледни правилно номер 1 

:) 

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.