Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×
Sign in to follow this  
fractor

Триангулиране на сигнал

Recommended Posts

 Накратко няква от женски пол, останалото доохарактеризиране оставям на института по психология на МВР, която в момента трябва да е в единствения женски затвор в цяла България, който е пълен с цели около триста, предимно мургави обитателки, е правила дали само телесни или и допълнителни парични мотивации да ми напълнят апартамента със скъпоструващи СРС-та и IoT. Та тая освен няколкото хиляди "приятели" във фейсбук притежава и първични полови белези, заради които поне няколкостотин от тея "приятели" са в пълна трологотовност във всяка тема на всеки форум. Трафикът от тея СРС-та не минава през рутера, а през някъв радиоканал, отива в някъв сървър дето дали е на 2, 5, 10, 20 км и оттам вече със съвестно платен с лична карта интернет отива в някъв друг сървър дали с VPN или нз кво. Въпросът ми е като пусна едно похвално за това всичкото, колко време ще им трябва на БОПаджиите да хванат някой, даже някой ако му се занимава, мой технически да опише как става, дали БОПаджиите могат да триангулират от клетките на операторите, дали ако някой е оперативно интересен могат да искат логове от социални мрежи без съдебни решения, колко дни/месеца ISP-то пази логове и т.н.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Имам въпсос: Твърсите, че в апартамента Ви има СРС-та. Вие ли ги открихте или това бе извършено от специализирана фирма?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това с въпросоотговорната пунктуална логика май беше за социално инженерския раздел

Не съм ги открил, имам инсталирано OpenCV, което не съм инсталирал аз и което маркира къде гледам в екрана, както и доста други неща, които има смисъл да изброявам

Идеята на темата е, че без да изпадам в мелодраматични подробности, профилът на тея, които са правили това е долу горе оня същият банален на сярно-киселинните преследвачи и ако някой от един отдел на една 5буквена държавна структура, гледа отвреме на време в тоя форум, декларирам, че ще платя минимум 30% от сумата, която има да ми дава всеки осъден на този, който помогне за тази присъда

Edited by fract0r
недоглеждане

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.