Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Регистрация във facebook, но без верификация


Recommended Posts

Възможна ли е регистрация в тъпия фейсбък, но без да се налага да си качвам снимката или опазил ме бог снимка на лична карта - за сега съм психически наред. 
Всъщност аз се регистрирах влязох в профила, дори си писах с приятели, но на следващия ден "тъпаците" не ми позволиха да се логна преди да кача снимка. А по-късно ми блокираха/заключиха профила.
Въз основа на горните редове вероятно вече сте се досетили, но пак да поясня. Това ми е първият опит за регистрация във деб**ния фейсбук. Обаче все ми "ревът", че имал месинджър и че нямало нужда да си качвам снимки и дрън-дрън и се прежалих, защото можело да забраня непознати дори да ме откриват с търсачката на фейса и аз се навих, обаче не стана както ми го обясняваха. Предпочитам си традиционните начини на комуникация, обаче всите ми познати и роднини се "извратиха" с тези соц.мрежи. Иначе си ползвам реалното име, то и няма как иначе, защото с фалшиво име трябва да звъня на сто човека всеки път преди да ме добавят в списъците си, кой съм във фейсбук.

Та така. Можели да си отблокирам вече блокирания акаунт или да регистрирам нов БЕЗ снимки и/или копие на лична карта.

______
значи онези пичове така ме нервираха, че съм решил ако нищо не помогне, ще им пратя снимка на моя чеп прав и лъснат да ми видят те ID-то

Edited by o00o
Link to post
Share on other sites

Добре де, а дали е възможно приятел с профил във фейсшита да ми отправи покана или...... знам ли..... да гарантира, че съм реален човек. Някой да е чувал за такава опция. Познавам поне 20 човека които биха ми направили такава услуга, обаче не знам възможно ли е и ако предположим, че има такава опция какви действия да предприемем. Отделно по телефон или по електронна поща. Въобще възможно ли е горе описаното?

Edited by o00o
Link to post
Share on other sites

Реших си "проблема". То пък един проблем....
Приятели ми предложиха свои профили които не използват.
След като внесох необходимите корекции профилът вече е мой. Поне така изглежда от където и да го погледна.
Иначе от централата не искат и да чуят за друга снимка освен личната карта. И чепът с топките дет им пратих не помогна - к'во не им хареса да се чуди човек! :D

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

На мен ми бяха блокираха профила, защото писах на един, че е нег*р в месинджъра. И най-якото беше, че след като писах на съпорта ми казаха, че това е крайно решение, което не подлежи на обжалване и да не си правя други профили, защото щели и тях да изтрият. Естествено направих си друг профил с друг имейл и телефон и сега съм с него. Иначе говорят за свобода на словото при положение, че това не съм го качил на стената си, а е в личен разговор между двама души. Само да се появи някаква свястна алтернатива и ще гризнат дръвцето…

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.