Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad

Recommended Posts

Здравейте , темата за фишинг сайтовете ми е доста интересна. Има ли хора с опит в това.?Как точно се правят?Ако темата не е за този раздел, моля да ме извините.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече елементарните фишинг методи не вървят, има различни професионални методи с които съм запознат (с цел защита). Това е нелегално, но е хубаво да се знаят методите и социалното инженерство защото точно това е най важното за да защитиш себе си и хората от тези атаки.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!

  • Like 1
  • Thanks 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно време преди около 12-тина години се занимавах като бях келеш. Но тогава нямаше 2FA auth, mobile protection и т.н.. защити, които обезсмислят много нещата, ако таргетваш популярни сайтове като фейсбуук и т.н..

Дори и тобстера сигурно ще може да направи един фишинг сайт. Теглиш страницата локално, формата за login води към youraction.php ,   и там save-ваш  детайлите с един timestamp и това е цялата работа.

Не се занимавай.

 

  • Thanks 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.