sonny 0 Докладвай Публикувано 25 Октомври, 2018 Здравейте, търся сайт, подобен на абв-то, който е защитен добре, има ли такъв. И ако може да ми препоръчате някой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nuclear bomb. 42 Докладвай Отговорено 25 Октомври, 2018 Gmail, Yahoo ? iCloud също е добре, ако си потребител на Apple Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chapoblan 127 Докладвай Отговорено 28 Октомври, 2018 protonmail.com ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pentester 42 Докладвай Отговорено 31 Октомври, 2018 Mail.ru или Proton Mail (не забравяй да ползваш тел. номера си за допълнителна защита) 🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ItsValle 6 Докладвай Отговорено 11 Ноември, 2018 @Pentester mail.ru не е защитен, един познат ми беше влязъл в акаунта и аз не знам как, не ми каза/показа, само изполва операционната система линукс, и ми каза нещо от сорта на "Аз не ти знам паролата, аз направо ти влязох вътре, и ти я смених" така че не го препоръчвам този email! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pentester 42 Докладвай Отговорено 12 Ноември, 2018 Преди 1 час, ItsValle написа: @Pentester mail.ru не е защитен, един познат ми беше влязъл в акаунта и аз не знам как, не ми каза/показа, само изполва операционната система линукс, и ми каза нещо от сорта на "Аз не ти знам паролата, аз направо ти влязох вътре, и ти я смених" така че не го препоръчвам този email! Напротив защитен е. Руснаците са добри в защитата, знаят всичко. Тогава ползвай Proton Mail. 👍 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galka 3 Докладвай Отговорено 16 Ноември, 2018 Аз също мисля ,че е достатъчно защитен Mail.ru. Но като алтернатива можеш да пробваш Tutanota.com 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ItsValle 6 Докладвай Отговорено 16 Ноември, 2018 Работете си с Gmail и това е, освен ако някой не опита bruteforce атака.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове