Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
  • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
  • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Welcome to the Game 2


Recommended Posts

[===== Welcome to the Game 2 ======]

 

Добре дошли в играта II е хакерски симулация ужас игра, създадена от Reflect Studios. Играчите се гмуркат в дълбоката мрежа, за да разследват убийствата, извършени от култ, чрез хакване и решаване на пъзели.

Хакване за добра кауза
В "Добре дошли в играта II" играете като Клинт Едуардс, онлайн репортер за новинарски новини. Вашата задача е да изследвате последните убийства, свързани с дълбоката мрежа. И все пак, единствената улика е видео на отвлечена жена на име Амалея Люис. Във видеоклипа Амалеа разкрива, че е била взета от култ, известен като "плячка". От вас зависи да пробиете дълбоката мрежа и да намерите 8 скрити хешове, които ще ви отведат до мястото на Амалея.

Инструментите на ваше разположение са уеб браузър, бележник и онлайн пазар, където джаджи могат да бъдат закупени чрез DOScoin. Ще трябва да сканирате уеб страници, да препращате IP адреси и да решавате пъзели, като същевременно избягвате откриването и блокирането на хакерски опити на вашия лаптоп.

 

 

                                                                                                 deebweb.jpg

 

Ще останете ли спокойни?
Играта се отличава със завладяващ геймплей, който прави страхотна работа, симулираща хакерство в апартамент. Като играчи могат да получат страшен вкус на дълбоката мрежа, без всъщност да са на нея. Освен апартамента, ще можете да изследвате различни места, докато събирате доставки или се криете от членове на плячката.

Уникална функция, която заслужава да се отбележи, е, че играта взаимодейства с вашия микрофон. Ако сте твърде силни те ще ви намерят по-бързо. И ако вашите хакерски умения не са навсякъде, можете да бъдете арестувани от полицията или по-лошо - отвлечени и убити от членове на плячката.

 

Trailer

 

Играта може да я свалите от замунда: Клик

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.