Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Virus MrsMajor 2.0 - nuclearsploit [exploit]


Recommended Posts

Запознайте се с MrsMajor 2.0, който е определен за най-страшния и опасен вирус за 2017 година.

Това е вирус, който при инсталирането му на Вашият компютър, всичките Ви иконки придобиват червени овени, след което компютърът Ви се рестартира. След като компютъра Ви се рестартира, целият ви десктоп е в червени овени, курсора на мишката Ви е очна ябълка, а отдясно стои едно creepy момиченце, гушнало меченце и издаващо плашещи и странни звуци. Днес го инсталирах на VM Virtual Box, като всичко, стана, точно така, както написах, но ми стана странно, че имам опция, за десен бутон на иконките, които са ми заразени. Опитах се да потърся дупки по accessibility-то, но всички access-и са denied. Поразрових се още малко, из properties - mrsmajorlauncher.exe, което беше десетката на моята цел. Като открих mrsmajorlauncher.exe, веднага десен бутон и add dublicate .exe file, което е много странно, особено при такъв вирус. Но ако искате да се оттървете от вируса, добавете дубликатор, с име на експлойта - NUCLEARBOMB.EXE, който открих сам. Като направите дубликатора - launch-нете mrsmajorlauncher.exe, след което ВЕДНАГА launch-нете и NUCLEARBOMB.EXE, след това компютърът Ви ще изиска Администраторската парола на Вашият акаунт, рестартира се и всичко е както си беше преди. Надявам се да съм бил полезен и внимавайте с отварянето/тегленето на файлове.

 

Можете да видите какво представлява MrsMajor 2.0 в това видео, тук:

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

Определено не бих казал, че е нещо кой знае какво, но пък е доста интересно, креативно и оригинално. Честно казано, това по-скоро спада към класацията "Troll" вируси и може би, я озаглавява?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.