Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

memwarrior

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

memwarrior last won the day on July 26

memwarrior had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About memwarrior

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Една малка идея... Ако е толкова за мобилен телефон... Avatar-e вземи включи и генерация на QR код, може да се залепи на всякъде по програмата като автентикация. Всяка една съвременна камера на телефон си го има като екстра QR code Reader.
 2. 0. Помисли си хубаво плюсовете и минусите евентуално ако те разкрият - нама да бъде приятна ситуацията 1. Сдобий се с парола за Гугъл профила първо. 2. Чисто социално без да те видят и вкл. опцията (Location Services) - гугъл логва целия маршрут през целия ден. Евентуално ако те интересува. 3.В маркета има 2-3 програмки които работят обаче през дропбокс. другите дето се рекламират са през техни сървъри и таксата е по 60 евра на месец. - БЕЗМИСЛЕНО 4. ТРЪСТНИ си лаптопа към този акаунт за да не иска потвърждения когато търсиш устройството без да те видят... ... тези малки съвети мога да ти дам
 3. Това животно: https://github.com/obfuscator-llvm/obfuscator/wiki ме трови тотално. Ако има някой да помогне с ДЕОБФУСКАЦИЯ ще съм крайно благодарен. Прилежен ученик съм ако всепак реши да сподели акъл.
 4. Идея за Corporate Version: - Проблема при корпорацийте е опазването на паролите при симетричните алгоритми. Още повече паролите не са работа на счетоводството например да ги помнят, и ако ги помнят същия отдел от съседния град има друга парола и мазалото е на лице. -На AES-а може да се направи WHITEBOX container. Потребителя да може да шифрира и дешифрира без да знае паролата. за инфо; https://eprint.iacr.org/2013/104.pdf ... а и между другото не видях MIME Encode/Decode или BASE64.
 5. При мейловете може да помислиш и за една уникална функция: - Юзера да си подържа листа с TRUSTED лист с контакти - И Уникалното е да може да се слага "FOR YOUR EYES ONLY" флаг на майла. (Да се избягва изпращането на грешни адреси или не от листа или не за всички от листа). - SELF DESTRUCT TIMER също може да се сложи.
 6. Поздравления Аватаре, Хайде и версия следваща поне с PKCS 1.5 функций. - генерация на рандъм елемент - с движение на мишката примерно да не се отплесваш в някое PRNG. - генерация на RSA ключове. - подписване на критираните данни.
 7. Малко анализ: - Ако си сигурен в ключа че е 8 байта заключаваме правилото 1DES или само DES - Щом данните са на 64 байта блокове при всички положения се касае за верижно кодиране тип CBC, CFB OFB, но има едно положение при тях че ти трябва IV (Init Vector) иначе би било супер тъпо да ползва еднопасов режим ECB. Но не се иключва и това да е режим ECB (но според мен не е защото с един прост DES и 8 байта не получавам твоя декриптиран резултат) ТИ ИМАШ САМО КЛЮЧ НЯМАШ ИНИТ ВЕКТОР КОЕТО Е РАВНОСИЛНО НА ТОВА ДА НЕ СТАНЕ НИЩО. 8 байта брут-форс си е тежка работа. Съвета ми е: Ако имаш случайно дъмп на рома на това CPU, постни го тука ще го кача на IDA-та да се хвърли едно око в детайли. И евентуално какъв е процесора на борд комп-а - АРМ, МИПС, ПАЪУР ПЦ ... и тн.
 8. никъде несъм го видял. просто си задай въпроса кой ще наеме начинаещ кодер.
 9. Не е фарси. Има си бутон English. Секцията Programming има много компоненти КОМЕРСИАЛНИ на сорс. Несъм съгласен с тебе за голям проект: Големия проект не е за сам човек първо, второ един сериозен проект изисква най-малкото да се започне с архитектурата, функционалноста, GUI-то и най-накрая е кодването. Затова казах малко проектче - така казано еднопасово START -> DO -> END. Експириънс требва.
 10. Копчето за гасене не му е там мястото. Бих го изнесъл някъде в дясно и горе. Прозореца "Server infomation" е прекалено голям за инфомацията кято носи. Какво я правим другата част? Седи като петно. Не си го представям ако дабълкликна на лентата на прозореца за цял екран как ли ще стои.
 11. По 1-ви въпрос: Неискам да те отказвам ама ти на ясно ли си в коя част на "програмирането" си решил да плуваш? Бази данни, Системно програмиране и всичките му деривати - писане на драйвери например, или писане на инструменти и т.н. Интернет програмиране - разни веб нещица - Microsoft IIS Extensions, PHP Zend extensions.... МНОГО СА. Искрен съвет: Недей да хващаш голям проект - направо ще се попилееш. По 2-ри въпрос: www.torry.net - от тука се почва. Dumpz.ru, downloadly.ir особено последния ....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.