Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Magma_Burn

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Magma_Burn last won the day on April 29 2018

Magma_Burn had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Magma_Burn

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Старият ми телефон имаше root. Бях го root-нал с Kingo ROOT (https://www.kingoapp.com).След restart на телефона екрана се глична първият път, беше се променил IMEI кода, (около 20 цифри). Батерията започна да пада по бързо. Та, чудех се дали някой може да ми каже дали това приложение може да зарази тела с вирус или тела да бъде хакнат от Kingo?
 2. Наложи ми се да си едитна hosts файла, влизам в [C:\Windows\System32\drivers\etc] и гледам, няма hosts файл. Та се чудех някой има ли представа къде е отишъл файла? Преди съм едитвал файла доста пъти и си беше OK. Това са файловете в папката.
 3. приятел за ключ се изисква double click а за да вкара скрипта host-овете в etc/host се иска admin access.
 4. Пичове антивирусната изобщо него смята за вирус така че си е ок.
 5. Наистина първо попитах Google но...
 6. Пич моя е от RUtracker и е абсолютно същата инсталацията. Ето го и резултата според мен IP-тата от host-а неса всичките! И adobe ID имавръзка с нета.
 7. Здравейте пичове. Извинете ако ви губя времето, но имам проблем с подкарването на photoshop cc 2017 или по точно с adobe ID. Моля ви да ми кажете дали има някакъв начин да го crack-на? Мерси за отделеното време!
 8. Мерси че отговори. Относно темата после се сетих . Помислих си че паролите са криптирани но все пак има начин като каза [handshake] ще се поинтересувам в TOR Br. там има повече info .
 9. Пичове замисляли ли сте се, дали може да се направи нещо като вирус, който да може да вземе паролата на рутер докато се удостоверява. Смисъл [пишеш си някаква парола без значение, вирусчето тръгва с нея и когато тя се сравнява с истинската от рутера тогава вируса копва истинската и ти я взимаш ]
 10. Пич най добре е да ползваш някоя програма подобна на Cheat Engine. Пример [Lucky Patcher - Game Killer - Game Guradian and other...] А ако искаш готови модове с пари в тях, мога да ти кажа един сайт само че на лично [да не правя реклами]
 11. Bobi's фен съм ти, но не става толкова лесно. Когато го factory реста от recovery-то и му изчистя кеша, по някакъв начин данните за акаунта в google остават и ги търси за да можеш да ползваш телефона отново което е супер тъпото!
 12. Хора, чудех се имали някакъв начин с който да се изтрият всички данни на smartphone с OS Android, без да се търси акаунта на user-а в Google? С "две думи" да се skip-не [google account verification] след нулиране.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.