Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

freeman987

Moderators
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Everything posted by freeman987

 1. Този „шел“ е на повече от 10 години. Просто е кодиран с base64. Нека го има наличен, да знаят от какво да се пазят хората, пък и в края на краищата е php, ако нямаш локален хост и не знаеш какво правиш, няма проблеми. Впрочем, засича се от малко по-качествени скенери. Щом аз със скенер писан от мен го хващам, няма проблем и другида го локализират по директориите на проектите си.
 2. Нормално да не го засече.
 3. Операторите знаят към кои клетки се свързва телефона, съответно и къде горе долу се намира той.
 4. Бидон ракия и приятел в мобилен оператор. Триангулацията ще си я направиш сам.
 5. Тук отговор няма да получиш. Потърси в полицейските и адвокатски форуми. Много се изговори по темата в тях.
 6. Това, че нямаш активни портове, не значи, че не можеш да ползваш Интернет. Щом сценария гласи, че можеш да заразиш машината и си го направил, то на практика спокойно можеш да използваш стартер да насочи данни през браузър към дадена страница.
 7. Задай си въпросите тук.
 8. Намират се тук и там.
 9. Грешки дал ли си? Редовете описал ли си ги? Версията на PHP-то ти каква е? Най-добре е някой да седне и да прочете за PHP. Така няма да задава въпроси, на които вероятно им е пред очите отговора на проблема (четеш грешката). Щом си решил да използваш тази технология, седни и прочети за нея. Не ти е необходим някакъв специален инструмент за да редактираш PHP кода. Текстов редактор, като Notepad++ ще ти е в плюс, за да ти оцвети кода и да ти даде някакво базово ориентиране.
 10. Е почваш да дебъгваш грешките. Ако не разбираш от php ще ти е трудно.
 11. А след това? PHPMyAdmin е просто инструмент с който да си редактираш и настроиш базата с данни. PHP е езика с който трябва да управляваш конекцията към базата с нейните ралации и входно/изходни данни. Кое ти е проблемното с управлението?
 12. Прочети за обхождане на масив със стъпка. Вероятно ще ползваш for.
 13. Зависи каква таргет група от хора гониш. Впрочем, това което се е случило е до голяма степен от неразбиране на основната идея „таргет група“.
 14. Използвай прокси.
 15. Хора, научете се да пишете на съпорта на фейсбук. Ще Ви решат проблема, има си начини и процедури при тях.
 16. Така. То се надявате, но някой даде ли адекватна информация? Първо играта за която питате браузърна или настолна е. Така колега от форума може да се самоопредели по област НЕ САМО ИМЕТО НА ИГРАТА. Никой няма да седне да си прави труда да проверява нещо. Например преди години писах "хакове" аз им казвам автоматизации, за ImperiaOnline. Cheat Engine работи на игри, които не се синхронизират с back end или вид база данни. Тоест пускаш си някоя браузърна игричка за билярд примерно и сменяйки рекуеста с Cheat Engine към ядрото на играта ти връща друг резултат. Това за игри от сорта на IO, Ханове, р
 17. Е дай малко повече информация де. Какви пароли, за кого, от кого. Тука баем на буркан с ракия и хвърляме боб.
 18. И какъв е резултата? Магия/Илюзия, точна наука или заклинание?
 19. Здравей драги ми смехурко (без дисреспект към теб), В този живот и особено в кибер средата няма невъзможни неща, само трудно постижими. За phishing и brute force се изисква огромна мощ, която обикновенно не се ангажира за такива дребни неща. Дори да съществува специализиран софтуер, няма да чуеш за него. Впрочем всички типове месинджъри, вайбъри, скайпове и телеграми се подслушват (ДАЖЕ И БЪЛГАРИТЕ ГО ПРАВИМ). Без да си напишеш домашното няма как да станат нещата.
 20. Трудно ще намериш приложение, което да премахне слой добавен след създаване на изображение. Почти е мисия невъзможна.
 21. Прочета ли термина „етично хакерство“, ми се иска да открия този, който го е използвал за първи път и да го плесна зад врата.
 22. Бъркаш социалното инженерство с необходимостта от такъв списък.
 23. Ето един прост пример. Нещо, което обикновен потребител с Win може да направи и тества сам.
 24. Примера ти е ясен. Концепцията за контейнера също. Мисълта ми бе по-скоро има ли варинт в който да се заобиколи проверката по mime type на изображението и да се инжектира код, който да даде достъп до конзолата. Ти даваш пример с не филтрирана входно/изходна информация през textarea - а моята идея бе дали има вариант да се изпълни нещо след mime type филтрация. Примерно отваряш в браузъра пълният път до изображението взет от <img> тага (http://domain.com/images/php.jpg). Отваряйки изображението да се покаже примерно конзолата и вътре да си драскаш разни команди. Говорим, че само това те
 25. И аз се извинявам за коментара, но не се сдържам да ти отговоря как. Та, сяда frontender-а, решава уравнението на хартия и после преписвайки отговора го модифицира да е цветен, красив и с разбираем шрифт. Стига с този „penetration“!!! За да станеш тестер се искат години блъскане на главата в стената и по различни технологии. Харесай си една област и стани програмист на заплата, а „penetration“ в последствие.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.