Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

freeman987

Moderators
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

freeman987 last won the day on December 30 2020

freeman987 had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About freeman987

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

3,755 profile views
 1. Грешки дал ли си? Редовете описал ли си ги? Версията на PHP-то ти каква е? Най-добре е някой да седне и да прочете за PHP. Така няма да задава въпроси, на които вероятно им е пред очите отговора на проблема (четеш грешката). Щом си решил да използваш тази технология, седни и прочети за нея. Не ти е необходим някакъв специален инструмент за да редактираш PHP кода. Текстов редактор, като Notepad++ ще ти е в плюс, за да ти оцвети кода и да ти даде някакво базово ориентиране.
 2. Е почваш да дебъгваш грешките. Ако не разбираш от php ще ти е трудно.
 3. А след това? PHPMyAdmin е просто инструмент с който да си редактираш и настроиш базата с данни. PHP е езика с който трябва да управляваш конекцията към базата с нейните ралации и входно/изходни данни. Кое ти е проблемното с управлението?
 4. Прочети за обхождане на масив със стъпка. Вероятно ще ползваш for.
 5. Зависи каква таргет група от хора гониш. Впрочем, това което се е случило е до голяма степен от неразбиране на основната идея „таргет група“.
 6. Използвай прокси.
 7. Хора, научете се да пишете на съпорта на фейсбук. Ще Ви решат проблема, има си начини и процедури при тях.
 8. Така. То се надявате, но някой даде ли адекватна информация? Първо играта за която питате браузърна или настолна е. Така колега от форума може да се самоопредели по област НЕ САМО ИМЕТО НА ИГРАТА. Никой няма да седне да си прави труда да проверява нещо. Например преди години писах "хакове" аз им казвам автоматизации, за ImperiaOnline. Cheat Engine работи на игри, които не се синхронизират с back end или вид база данни. Тоест пускаш си някоя браузърна игричка за билярд примерно и сменяйки рекуеста с Cheat Engine към ядрото на играта ти връща друг резултат. Това за игри от сорта на IO, Ханове, р
 9. Е дай малко повече информация де. Какви пароли, за кого, от кого. Тука баем на буркан с ракия и хвърляме боб.
 10. И какъв е резултата? Магия/Илюзия, точна наука или заклинание?
 11. Здравей драги ми смехурко (без дисреспект към теб), В този живот и особено в кибер средата няма невъзможни неща, само трудно постижими. За phishing и brute force се изисква огромна мощ, която обикновенно не се ангажира за такива дребни неща. Дори да съществува специализиран софтуер, няма да чуеш за него. Впрочем всички типове месинджъри, вайбъри, скайпове и телеграми се подслушват (ДАЖЕ И БЪЛГАРИТЕ ГО ПРАВИМ). Без да си напишеш домашното няма как да станат нещата.
 12. Трудно ще намериш приложение, което да премахне слой добавен след създаване на изображение. Почти е мисия невъзможна.
 13. Прочета ли термина „етично хакерство“, ми се иска да открия този, който го е използвал за първи път и да го плесна зад врата.
 14. Бъркаш социалното инженерство с необходимостта от такъв списък.
 15. Ето един прост пример. Нещо, което обикновен потребител с Win може да направи и тества сам.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.