Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • ВНИМАНИЕ!
 • XAKEP.BG и TAD GROUP не подкрепят незаконните дейности. Моля, запознайте се с условията за ползване на този форум!

freeman987

Потребители
 • Мнения

  118
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

freeman987 last won the day on Януари 11

freeman987 had the most liked content!

Обществена Репутация

34 Excellent

10 Последователи

Относно freeman987

 • Ранг
  Хакер

Последни посетители

573 профилни разглеждания
 1. Заявки за кракване на hashes

  Хехехехе да живеее еднопосочното криптиране и най-вече богатите на хешове бази с данни.
 2. Реализиране в Уеб-development

  Приятелю, по всяко едно време можеш да ми пишеш и да ме питаш за каквото и да е. Започни с логиката на HTML и CSS, защото какво е сървърен език, като PHP без познания за структурата на сайта и това как се визуализира той в браузърите!? Поиграй си с това и премини набързо през JavaScript и основните му структури, за да ти е после по-лесна работата с променливите, функциите и операторите в PHP. След, като се почувстваш готов за PHP то тогава започни с процедурният код. Напиши и създай приложения по проблеми, които мислиш че ще са ти интересни. Дали ще е анти спам решение или направо спамбот, то избора е твой. С времето ще се почувстваш готов и за ООП - но това е след доста време. Започни с процедурното писане и сам ще стигнеш до много изводи. Пиши ми ако имаш желание, проблем да ти помогна с идеи или някакви решения няма да имаш от моя страна.
 3. Заявки за кракване на hashes

  4c5c102b2360f1791cdd6ec3a45c90e8 MD5
 4. Какъв програмист търсиш?
 5. PHP закачка

  И къде е забавното? Първо, за да се отсеят излишните "логики" от "дървени" философи, трябва да се прочете кода, а това ще го направи само програмист занимаващ се с въпросният език. От там ще последва и по-качествен коментар по темата. Второ, тук се подвизават кадърни програмисти, но е пълно с лапета, или фалшиви акаунти, които бълват само излишни простотии. Като се започне с Кали Линукс проблеми, та чак до РАТ и вируси. Те повечето не са сядали да програмират на какъвто и да е език, а се пишат уроци как се ползва софтуер създаден от друг. Като толкова се обича WEB съдържанието и атаките към сайтове, да седнат и да прочетат как са изградени, а не да се задават малумни въпроси от рода на "Как да хакна facebook акаунт?". Уааауууу.... Те хората са вложили милиони в разработка на софтуер, а нашият ще го хаква с телефона си.... Да ми кажат, че са решили да откраднат парола, чрез някакви шашми, добре, но да хаква профил, лелеееее.
 6. PHP закачка

  Явно никой не е открил "скритото" послание. Е явно ще го споделя: Това съобщение ще бъде върнато от кода в първият ми пост. <? $searchString = "Форумците, като мен са много, но малко са така изявени. Скромен съм, но като всичките съм любознателен. Модератор и модераторка се снимаха голи и пуснаха всичко в чата! Имам хакерски чувства към компютъра на съседката, но гаджета феномени с чувство за хумор не се намират, а бой не ми се яде!"; Идеята на кода беше да се даде решение на проблем при търсенето в база данни. При въвеждане на дума в множествено число не се вадят нейните аналози в единствено число от базата с данни. Тоест резултатите не са пълни или липсват, въпреки че в единствено число думата ще върне резултати. Тъй като за да се преобразува една дума в базовият и варянт се изисква доста голяма база с данни, с която да се правят сравнения и да се използва базов аналог на въведеният стринг: Гаджета феномени -> гадже феномен, е излишно натоварване на системата, а съм виждал набор от класове описващи част от граматиката на Българският език. Така се олекотява времето на зареждане на страницата въпреки, че пък не е възможно да се обхванат всичките изключения. По тази причина на доста места се избягва преобразуването на входящият стрингов низ и върнатите резултати от базата са строго отраничени спрямо търсеното съдържание. Логиката може да се раздува много и за всеки език трябва да се създаде собствена такава. Просто ми беше интересно да видя някой, който има желанието да обсъдим някакво решение на "загадката", но явно тук са прекалено малко web програмистите.
 7. Относно DarkComet rat.

  Използвайте Teamviewer, ще Ви е по-лесно.
 8. PHP закачка

  1. Само, който е прочел кода, знае темата. 2. Аз пък реално бих изписал светилата, за да реша проблема. Към цитата ти: Щом си открил темата на кода, кажи ми тогава за какво използвам метода? Кажи, къде и защо се ползва подобна логика! На мен, не ми пречи да обясня какво и защо е създадено тук (кода е само пример), но нали за да се научат желаещите, трябва да си поразчупят мисленето, въображението и да пишат в темата. Дискусията е по-добър учител от повечето уроци. Бих желал да обясня доста от нещата, въпреки, че не съм спазвал доста правила в писането на примера от първият пост, съм сигурен, че някои които желаят да се научат да четат и пишат код (на PHP) ще се появят в темата. Чакам и да се открие "скритото" послание ама това по-нататък.
 9. PHP закачка

  То критики и аз си откривам, но целта на кода не е да се използва в проект а да бъде пример по който да обясня на колега как да реши своят проблем. Въпроса ми е дали, колегите тук биха се наели да решат логически казуса, който е довел до създаването на кода. На мен ми е повече от ясно как се решава проблема и какви възможности има колегата, но ми се искаше да си размърдат някои форумци мозъчетата и да поразмишляват над темата. Та закачката е следната: 1. Открийте темата на кода! 2. Как Вие бихте решили подобен казус? 3. Какво ще очаквате, като отговор от вашите логически решения?
 10. PHP закачка

  В свободното си време създадох набързо едно кодче. Кажете какво мислите за него и според Вас, къде можете да го използвате? Кода е създаден набързо, за да обясня на един приятел идеята ми за решение на негов проблем с модул в проект. Естествено, че самият клас, който съм създал е изключително оглозган спрямо възникналият му казус, но чрез развитие на идеята проблема може да бъде елегантно отстранен (до някаква степен). Все пак кода е просто пример. Та споделете си мнението и какви резултати получавате Вие. <?php class Noun { private $plural = ["и", "я", "е", "има", "ина", "ини", "ове"]; public function isPlural($string) { $stringArray = explode(" ", $string); $array = []; foreach ($stringArray as $word) { $word = preg_replace("/[^а-яa-z]/iu", "", $word); switch (mb_strlen($word)) { case 1 : case 2 : case 3 : $array[] = [ "plural" => false, "word" => $word ]; break; case 4 : $lastChar = $this->getPart($word, -1, mb_strlen($word)); if (in_array($lastChar, $this->plural)) { $array[] = [ "plural" => true, "word" => $word ]; } else { $array[] = [ "plural" => false, "word" => $word ]; } break; default : $lastChar = $this->getPart($word, -1, mb_strlen($word)); if (in_array($lastChar, $this->plural)) { $array[] = [ "plural" => true, "word" => $word ]; } else { $part = $this->getPart($word, -3, mb_strlen($word)); if (in_array($part, $this->plural)) { $array[] = [ "plural" => true, "word" => $word ]; } else { $array[] = [ "plural" => false, "word" => $word ]; } } } } return $array; } private function getPart($string, $start = 0, $end = 0) { return mb_substr($string, $start, $end); } } $searchString = "Форумците, като мен са много, но малко са така изявени. Скромен съм, но като всичките съм любознателен. Модератор и модераторка се снимаха голи и пуснаха всичко в чата! Имам хакерски чувства към компютъра на съседката, но гаджета феномени с чувство за хумор не се намират, а бой не ми се яде!"; $noun = new Noun; foreach ($noun->isPlural($searchString) as $array) { if ($array["plural"]){ print $array["word"]." "; } }
 11. Shell Need

  Ааааабе спорна работа. Я сподели как ъплоудна задната вратичка, без да споменаваш сайтове и прочие. Все пак сме форум за хакерство, а се предполага, че този вид информация трябва да е налична из него.
 12. Биткойн

  Лесен начин няма. Това си е като истинските пари. Продаваш нещо на някаква стойност и си готов.
 13. Shell Need

  Принципно, ако програмиста създал приложението е защитил добре своята входяща точка, то качването на shell е почти невъзможно. Говорим за някакъв толкова частен от частните случаи вариант, че е почти невъзможен за постигане и реализиране на "задната врата". Нивото на защита в web приложенията нарасна доста, а и PHP предлагат наистина сигурни входящи филтри, на които да базирате логиката за защитата на вфодящата точка. Например да излъжеш finfo e трудна задача: <?php $finfo = finfo_open(FILEINFO_MIME, "/usr/share/misc/magic"); // return mime type ala mimetype extension if (!$finfo) { echo "Opening fileinfo database failed"; exit(); } /* get mime-type for a specific file */ $filename = "/usr/local/something.txt"; echo finfo_file($finfo, $filename); /* close connection */ finfo_close($finfo); ?> http://php.net/manual/en/function.finfo-open.php
 14. Shell Need

  Колега, ако знаеш какво е shell, щеше да знаеш и как би имал възможността да го качиш. Първо намираш входяща точка в сайта, след това проверяваш какво ти е позволено да качиш, къде се качва и под каква форма се визуализира. След това започваш да адаптираш своят код за да се опиташ да получиш някакъв достъп или най-вече да се опиташ първо да го подкараш. Много често дори да качиш някакъв файл не можеш да откриеш къде е качен (пътят до него), или изобщо да го стартираш. Та за това те съветвам първо да решиш и дефинираш какво имаш предвид под shell и след това да питаш как да го качиш.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.