Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

freeman987

Moderators
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

freeman987 last won the day on March 29

freeman987 had the most liked content!

Community Reputation

110 Excellent

About freeman987

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

3,999 profile views
 1. Този „шел“ е на повече от 10 години. Просто е кодиран с base64. Нека го има наличен, да знаят от какво да се пазят хората, пък и в края на краищата е php, ако нямаш локален хост и не знаеш какво правиш, няма проблеми. Впрочем, засича се от малко по-качествени скенери. Щом аз със скенер писан от мен го хващам, няма проблем и другида го локализират по директориите на проектите си.
 2. Нормално да не го засече.
 3. Операторите знаят към кои клетки се свързва телефона, съответно и къде горе долу се намира той.
 4. Бидон ракия и приятел в мобилен оператор. Триангулацията ще си я направиш сам.
 5. Тук отговор няма да получиш. Потърси в полицейските и адвокатски форуми. Много се изговори по темата в тях.
 6. Това, че нямаш активни портове, не значи, че не можеш да ползваш Интернет. Щом сценария гласи, че можеш да заразиш машината и си го направил, то на практика спокойно можеш да използваш стартер да насочи данни през браузър към дадена страница.
 7. Задай си въпросите тук.
 8. Намират се тук и там.
 9. Грешки дал ли си? Редовете описал ли си ги? Версията на PHP-то ти каква е? Най-добре е някой да седне и да прочете за PHP. Така няма да задава въпроси, на които вероятно им е пред очите отговора на проблема (четеш грешката). Щом си решил да използваш тази технология, седни и прочети за нея. Не ти е необходим някакъв специален инструмент за да редактираш PHP кода. Текстов редактор, като Notepad++ ще ти е в плюс, за да ти оцвети кода и да ти даде някакво базово ориентиране.
 10. Е почваш да дебъгваш грешките. Ако не разбираш от php ще ти е трудно.
 11. А след това? PHPMyAdmin е просто инструмент с който да си редактираш и настроиш базата с данни. PHP е езика с който трябва да управляваш конекцията към базата с нейните ралации и входно/изходни данни. Кое ти е проблемното с управлението?
 12. Прочети за обхождане на масив със стъпка. Вероятно ще ползваш for.
 13. Зависи каква таргет група от хора гониш. Впрочем, това което се е случило е до голяма степен от неразбиране на основната идея „таргет група“.
 14. Използвай прокси.
 15. Хора, научете се да пишете на съпорта на фейсбук. Ще Ви решат проблема, има си начини и процедури при тях.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.