Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Bobi's Tutorials

Moderators
 • Posts

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Bobi's Tutorials last won the day on January 6

Bobi's Tutorials had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,717 profile views

Bobi's Tutorials's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

143

Reputation

 1. mojeli dami kajesh nqkakva programa da hakna bratovchedmi 

 2. 1. Достатъчно пари се изкарват(една от най-добре платените професии бих казал, както са и програмистите, лекарите.. ), можеш сам да провериш като потърсиш работа за penetration testers където и да е 2. За това точно ми е трудно да ти отговоря, изчакай отговор от някой който се е обучавал в България, тъй като аз сам съм търсил начини да уча тези неща, не толкова училища и места, където се преподава на високо ниво. 3. Защо не? Стига да започнеш по правилния начин, а не да тръгнеш да ратваш и тн.. нямаш нищо за губене. Вземи научи някой език за програмиране първо и след това ще ги разбираш нещата. Има доста упътвания тук във форума с кое да започнеш, кое ти трябва и тн. На първо място ти трябва желание и постоянство, другото само ще си дойде. Желая ти късмет с каквото и да се захванеш!
 3. Yup. I also disagree with the last one, @rGamerBeatbox. Also, that's not a black hat hacking forum, most of us are legit penetration testers, or atleast studing it or having some skill and interest. We must follow the rules, we cannot just post illegal exploits which have not been published yet because that unethical and people may use them to hack others which is also illegal. If you are searching for illegal forum full of 14 years old script kiddies who think hacking facebook and ratting are the only cool things, thats not the place for that.
 4. Спами и си рекламирай глупостите някъде другаде, тук си има правила. Като не искаш да ги спазваш..
 5. Супер, вече преди да обяснявам нещо на начинаещ, ще ги препращам първо към тази тема. Има още доста, даже бих се заел някой път да добавя, за каквото се сетя. Но аз по-скоро обичам да ги уча да използват чичо Гугъл, тъй като повечето нямат този навик и биха чакали отговор от мен една седмица, вместо да проверят за 2 секунди. Иначе много се радвам, че някой се е сетил да направи такава тема. Браво!
 6. Да добавя, избери си някой програмен език, било то python, c++, php. Без да знаеш да програмираш (като цяло) няма да са ти много полезни тези книги и курсове. Нещо, което без да искам изтрих, защото помислих, че HazarBG беше публикувал вече (понеже споделилихме мненията си в почти едно и също време, великите умове мислят еднакво )
 7. Това, че имаш желанието да се научиш е супер. Ако всички начинаещи или нови във форума, бяха като теб (а не да питат за хакване на фб, сайтове и тн.), щеше да е прекрасно. (Тук бях написал още неща, но се засекоха с Hazar, общо взето той го обясни ) Tърси из форума, може да намериш доста интресни неща. Като цяло само чрез търсене в гоогъл би разбрал какво ти трябва за доста кратко време.
 8. В такъв случай подаваш жалба в полицията. Не мисля, че операторите биха ти дали информацията, само полицията има достъп до това. Не съм напълно сигурен все пак, ако някой знае нещо повече по въпроса да пише.
 9. В Dev-C++ автоматично слагаше system("pause"), но преди си бях свикнал на места като visual studio да добавям cin.get()
 10. Чакайте да се включа и аз. Като за начало, всеки тук тегли и използва инструментите и наученото НАПЪЛНО НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ. И това го пише навсякъде. Нормално е да има качени тези инструменти (и останалите в другите теми), защото са полезни в пен. тестинга. Никой не съм накарал да ги използва срещу random хора, той след това може да си понесе последствията.
 11. @stiliqn Другият път не спами във форума, ако обичаш. Темата беше с за заглавие и някакви безсмислици като таг. Това не се толерира във форума. Трябваше да я изтрия по принцип, но самата тема има смисъл. Внимавай занапред все пак. ПС. Късмет с търсенето на телефона. Аз лично не съм толкова запознат по тази тема, колкото са други от форума. Затова по-добре да не давам грешни или неточни отговори.
 12. Форумът си е наред. Просто човекът е объркал форума и си няма на представа от техника. @Baron Трябва да инсталираш Windows 7.
 13. Чакай.. какво общо има буутъра, flood-a, dos-a с хакерството.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.