Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

$(RIpTLo~rd

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About $(RIpTLo~rd

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Предложете някоя безплатна платформа за разработване на Java програми.
 2. Гледам някаква непозната мрежа днес на училище с моето име и ми е странна от къде и защо с моето име и искам да разбера от къде идва сигнала и да питам защо е с моето име. Проверих телефоните на хорицата от моя клас, но не са те, пробвах като се движа на някъде и къде има по-голяма връзка и къде не, но пак нямаше как по този да разбера кои е човекът.(Нямам осъществена връзка с wi-fi-то на въпросната мрежа). Питам как може да се осъществи това и с какви инструменти. И се извинявам за зле зададения от мен въпрос по-горе.
 3. Как да определя местоположението на определен рутер. Става дума за телефон които играе роля на рутер.
 4. Преди няколко година правих сайт на точно тази тема. http://www.blagoevschool.org/hack/index.html Не е перфектен има дори правописни грашки, но като цяло първият ми официялен сайт. Сега съм на 14 когато го правих бях на 9
 5. Аз съм 7 клас скоро 8 и не работя никъде. Разширявам знанията си по много теми свързани с компютърни системи, програмиране и подобни.
 6. Как може да се вземе един IP адрес без "намеса" от страна на "жертвата"? Какви начини има и ако притежавам чужд IP адрес реално какво мога да правя с него?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.