Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

$(RIpTLo~rd

Потребители
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно $(RIpTLo~rd

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

256 профилни разглеждания
 1. Предложете някоя безплатна платформа за разработване на Java програми.
 2. Да. Интересно ми е защо с моето име. Не е нещо сериозно.
 3. Гледам някаква непозната мрежа днес на училище с моето име и ми е странна от къде и защо с моето име и искам да разбера от къде идва сигнала и да питам защо е с моето име. Проверих телефоните на хорицата от моя клас, но не са те, пробвах като се движа на някъде и къде има по-голяма връзка и къде не, но пак нямаше как по този да разбера кои е човекът.(Нямам осъществена връзка с wi-fi-то на въпросната мрежа). Питам как може да се осъществи това и с какви инструменти. И се извинявам за зле зададения от мен въпрос по-горе.
 4. Как да определя местоположението на определен рутер. Става дума за телефон които играе роля на рутер.
 5. Преди няколко година правих сайт на точно тази тема. http://www.blagoevschool.org/hack/index.html Не е перфектен има дори правописни грашки, но като цяло първият ми официялен сайт. Сега съм на 14 когато го правих бях на 9
 6. $(RIpTLo~rd

  Кой, къде и какво работи?

  Аз съм 7 клас скоро 8 и не работя никъде. Разширявам знанията си по много теми свързани с компютърни системи, програмиране и подобни.
 7. Благодаря за информацията. Аз питам защото ми е интересно.
 8. Как може да се вземе един IP адрес без "намеса" от страна на "жертвата"? Какви начини има и ако притежавам чужд IP адрес реално какво мога да правя с него?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.