Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • ВНИМАНИЕ!
 • XAKEP.BG и TAD GROUP не подкрепят незаконните дейности. Моля, запознайте се с условията за ползване на този форум!

dexter

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно dexter

 • Ранг
  Новобранец
 1. ETERNALROMANCE/SYNERGY за WINDOWS SERVER 2016

  Eternalblue и ако съм го ползвал успешно, но този ми дава грешка още в началото като го set-вам. Ти пробва ли да го направиш?
 2. Google Refine web searches

  Ако някой все още не знае за силата на Google Search, може да я открие в линковете долу: https://support.google.com/websearch/answer/2466433?hl=en&visit_id=1-636377790646629010-3230377300&rd=1 http://www.exploit-db.com/google-dorks/
 3. Случайно попаднах на този материал: https://www.exploit-db.com/docs/42329.pdf Sleepya явно доста разбира от тези неща, и според описанието експлойта може да се използва на всички Windows машини само без Windows 10. Не успях да подкарам експлойтът и се чудя, дали има някой, който е успял да го направи, и ако да, каква е хватката, защото все си мисля, че има нещо, което нарочно не са упоменали.
 4. @Hexagone наскоро гледах, че mtel имат общо 190 събдомейна ... ужас направо
 5. Изцяло зависи от сайта дали използва SSL. Друг е въпроса, че може някой да застане посредата между теб и сайта (MITM) и от HTTPS, връзката да премине към HTTP, което е малко вероятно да забележиш.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.