Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

batemo

Потребители
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно batemo

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. batemo

  ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

  Нищо лично към никой, но подобен тип поведение е меко казано вредно за подобен форум. Тъй като не подкрепям такъв тип поведение и в живота не контактувам с подобен тип персонажи, мисля да спра да го правя и тук. Аватара, надявам се да си намериш отговори на всичките въпроси, въпреки, че ако съдя по поведението ти, въпросите които трябва да те вълнуват са съвсем други. Успех на всички!
 2. batemo

  ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

  Ей такива постове са ми най-любими. Аз колко много знам, вие как нищо не научихте! Ами кажи нещо полезно, приятел. Кои са тия езици от високо ниво, какво да научат младите ентусиасти, дай насоки, дай им сламка, за която да се хванат. Всичко друго е пост- комунистическо чесане на м*ди и празни, празни приказки.
 3. batemo

  Hack facebook

  Ако си на 14 и единственото, което те вълнува е дали гаджето си праща снимки на цицата на други, няма да мигнеш докато не хакнеш фейсбука.
 4. batemo

  Крипто Валути

  @CC_Boss, можеш да ги споделиш
 5. batemo

  Car Backdoor Maker

  Това ще го пробвам. @DarkSteps пробвал ли си го? Гледам ,че е нужен и хардуер.
 6. batemo

  Лекции по етично хакерство

  @Ragnarök, в udemy има доста неща, някой от тях безплатни.
 7. Не съм сигурен тия неща от къде ги намирате, но след около една минута търсене за 2017 отикрих 2 класации, които тотално противоречат на всичко изсипано тук. Като търсите в гугъл, поне гледате резултата от коя година е? Линк и Линк
 8. batemo

  Кой, къде и какво работи?

  Малко съм позакъснял за представянето, занимвам се със софтуерно тестване, секюрити тестването е нещо, което съм си поставил като цел да усвоя следващите години.
 9. batemo

  Крипто Валути

  Здравейте, какво ви е мнението за крипто валутите? Гледам ,че има доста различни видове, интересува ме , дали си струва инвестицията в машина за копане?
 10. Добро, утро, тази сутрин попаднах на следната оферта, някой от вас може да е заинтересован Линк
 11. batemo

  Как се става програмист ?

  Обикновено се препоръчва да се научи някой от т.нар "типизирани езици" - C/C++, Java , C# etc, но не е задължително. В момента особено модерен е JavaScript, но там има 2-3 framework-a , които трябва да научиш, за да се пласираш на пазара. Мисля, че не езикът е проблема за бързо започване на работа. По-скоро изискванията на HR-ите. Един език, база данни, HTML и CSS на общо основание, Git, Jira, Agile и поне един чужд език. Виж обявите в jobs-a, търси по ключови думи и може да си направиш една статистическа извадка за търсенето.
 12. batemo

  Как се става програмист ?

  Здравей , нещо подобно ми се случи преди 3г. Няма най-правилен отговор на въпростие, които си задала. Започнах с онлайн курсове по C#, преминах на PHP с MySqlи като зафинал започнах да се занимавам със софтуерно тестване. Така, че учи и късмет.
 13. batemo

  Fuzzing Resources

  Това ми беше въпросът, има ли място, достатъчно близко до реална среда където да тествате инструменти. Мисля, че ми даде отговор. Благодаря.
 14. batemo

  Fuzzing Resources

  Къде тествате подобен тип инструменти?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.