Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

batemo

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About batemo

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нищо лично към никой, но подобен тип поведение е меко казано вредно за подобен форум. Тъй като не подкрепям такъв тип поведение и в живота не контактувам с подобен тип персонажи, мисля да спра да го правя и тук. Аватара, надявам се да си намериш отговори на всичките въпроси, въпреки, че ако съдя по поведението ти, въпросите които трябва да те вълнуват са съвсем други. Успех на всички!
 2. Ей такива постове са ми най-любими. Аз колко много знам, вие как нищо не научихте! Ами кажи нещо полезно, приятел. Кои са тия езици от високо ниво, какво да научат младите ентусиасти, дай насоки, дай им сламка, за която да се хванат. Всичко друго е пост- комунистическо чесане на м*ди и празни, празни приказки.
 3. Ако си на 14 и единственото, което те вълнува е дали гаджето си праща снимки на цицата на други, няма да мигнеш докато не хакнеш фейсбука.
 4. @CC_Boss, можеш да ги споделиш
 5. Това ще го пробвам. @DarkSteps пробвал ли си го? Гледам ,че е нужен и хардуер.
 6. @Ragnarök, в udemy има доста неща, някой от тях безплатни.
 7. Не съм сигурен тия неща от къде ги намирате, но след около една минута търсене за 2017 отикрих 2 класации, които тотално противоречат на всичко изсипано тук. Като търсите в гугъл, поне гледате резултата от коя година е? Линк и Линк
 8. Малко съм позакъснял за представянето, занимвам се със софтуерно тестване, секюрити тестването е нещо, което съм си поставил като цел да усвоя следващите години.
 9. Здравейте, какво ви е мнението за крипто валутите? Гледам ,че има доста различни видове, интересува ме , дали си струва инвестицията в машина за копане?
 10. Добро, утро, тази сутрин попаднах на следната оферта, някой от вас може да е заинтересован Линк
 11. Обикновено се препоръчва да се научи някой от т.нар "типизирани езици" - C/C++, Java , C# etc, но не е задължително. В момента особено модерен е JavaScript, но там има 2-3 framework-a , които трябва да научиш, за да се пласираш на пазара. Мисля, че не езикът е проблема за бързо започване на работа. По-скоро изискванията на HR-ите. Един език, база данни, HTML и CSS на общо основание, Git, Jira, Agile и поне един чужд език. Виж обявите в jobs-a, търси по ключови думи и може да си направиш една статистическа извадка за търсенето.
 12. Здравей , нещо подобно ми се случи преди 3г. Няма най-правилен отговор на въпростие, които си задала. Започнах с онлайн курсове по C#, преминах на PHP с MySqlи като зафинал започнах да се занимавам със софтуерно тестване. Така, че учи и късмет.
 13. Това ми беше въпросът, има ли място, достатъчно близко до реална среда където да тествате инструменти. Мисля, че ми даде отговор. Благодаря.
 14. Къде тествате подобен тип инструменти?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.