Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

доби

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

доби's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. нещо друго ако може да ми кажете какво да направя
 2. Някой може ли да помогне с тази задача, защото дори не мога да разбера как да я започна. Мечо Пух се намира пред каменна стена със стъпала (двумерен масив) като всяко стъпало има своя стойност – произволно цяло число между 1 и 500. На върха на стената има гърне с мед, което трябва да стигнем. За да се качим на горен ред Мечо Пух трябва да изпълни определено условие, а именно на горният ред да има стъпало със стойност разликата между него и реда от стъпала, на които сме в момента да е по - малка или равна на предварително зададена стойност К. Изкарайте на екрана “Today I’ll eat Honey” ако може да се стигне до меда, както и на кои стъпала ще се качва Мечо Пух. В началото попълнете масив NxM с произволни валидни стойности и въведете К. Мечо Пух тръгва от ред със стойност 0 за всяко стъпало.
 3. Ами то стана след като не изчаках да се зареди напълно папката, а просто бързах до товоря файлът и след това всичко от тази папка стана така.
 4. Пробвах с една такава програма и още преди да тръгна да възстановявам файла пак излизаше по същия начин.
 5. Здравейте, не знам дали тази моя тема е за тук, просто къде ли не опитах и не знам какво да правя. Купих си Флашка 64ГБ преи известно време и качих всичките файлове от компютъра на нея. Вчера при едно от отваряният стана нещо и е една от папките някой от снимките ми се изтриха, други не се отварят, също така не отваря лърдовски файлове, презентациии, txt файлове, но само в една папка. Когато отваря txt файл вместо това, което съм писала аз, ми излиза това от снимката. В останалите папки всичко работи. Има ли как да си върна файловете?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.