Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

icedux

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

icedux last won the day on January 11

icedux had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

icedux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Reputation

 1. Брат, и аз съм против "всякакви шамари", но това не означава че не са нужни. Това че бизнеса може и ще остане на заден план, не означава че ще е на цяло пренебрегнат. Разбира се, от ден на ден е по трудно да се правят пари, и там е фокуса да осъзнаем защо.... В случай че с бонбони не става, с камъни може би ще стане.
 2. Това може да се оспорва Дай да опитаме да им вкараме някой шамар...идват избори,...също така е договора с Мусала...яко се получи добре, ако.не,...следващия път ще е.
 3. "Но също така е вярно, че упълномощените институции не желаят да изпълняват задълженията си. Те просто искат да вземат заплати." И ще продължават да ги взимат защото по голяма част от обществото попадна в капана Facebook & Co. По начало за тези "който искат да си взимат заплатите", няма лоша реклама...от време на време гърми по някой бушон и това е...Трудно им е да се търси отговорност още по трудно е да си плътат сметката макар че на "европейско ниво" съществуват подходящи механизми... Въпроса на милион относно темата е: Тодоров и историята с НАПа...в случай че отговорността е негова ( и дори отчасти ), и в случай че няма нищо общо по темата а е друг "Х" в НАПа ( Финансовото Министерство ) се отнасяха с отговорност по темата ( в случая лични и фирмени данни ), ¿Щеше ли да се стигне до изтичането на тези данни ? - ¡Най вероятно не!!
 4. В нашия случай няма как да индексират съдържанието на нашия сайт. Чрез BIND позволявам достъп само от определени субнети, чрез firewall -a блокирам достъпа на ботове и сканери и за всеки случай чрез htaccess не съм го пренебрегнал. Недостатъка е друг домейн в друг сървер, и това е. Но това са милионес субнета контролирани чрез ACL-и. Ползваме 1x E5 2650 ( v4 )и се справя чудесно. На някой ако му е нужна помощ относно темата да свирка. Темата / курса е повече от интересен.
 5. "Реално става дума а най-обикновен търговски конфликт.".... - Изхождайки от факта че " европейските институции" няма как да използват на 500.000 айпита който контролират и това е платено и се плаща с пари на данъкоплатците, ще добавя че става въпрос и за корупция която вреди на бизнеса. Разработиха IPv 6, но това означава още работа и ресурси върху firewall-a Министерството на отбраната на краварите ( DoD Network Information Center ) контролира 115 AS-на в Arin, само в AS721 са повече от ....70.000.000 и отделно няколко субнета в АТ & Т. смятай брат за какво става въпрос...същия филм и с ООН. В тази тема в случай че имаше прозрачност и контрол IPv6 е излишно.
 6. Пробвай с някоя програма за въстановяване на изтрити файлове. В случай че в компютъра не си запазвала нови файлове вероятността за въстановяване е доста добра.
 7. Това е изкуство и бизнес...да се твори...в случая документи / наредби който в повечето случаи са абсолютно безмислени и понякога дори опасни за гражданите
 8. Под контрола на евро комисията, агенции и европейски институции са 21 Автономни Системи ( според RIPE ), това са...558.592 IPv4. От 2010 година броят на достъпни за ползване субнетс намаля силно RIPE вече изчерпа последния 185... /8 Проверих над 30.000 айпита под контрола на евро комисията и само 4 са активни. Част от условията на RIPE да се регистрираш като LIR и да се сдобиеш с субнет е да докажеш нуждата от айпитата ( IPv 4 ). Някой има ли мнение по въпроса ? Споделям Автономните Система под контрола на евро съюзът. AS42848 AS42165 AS50235 AS43375 AS199541 AS209550 AS205195 AS205580 AS288 AS28756 AS8519 AS31614 AS204201 AS203819 AS42081 AS15568 AS35414 AS13223 AS199122 AS57350 AS48782
 9. Здравейте !! Съмнявам се темата да е приятна за тези който припечелват с Adsense & Co. Въпроса е: Не съм намерил уеб сайт с реклама и да е с сигурни http headers. Имайки на предвид цирка ГДПР и в същото време по голямата част от уеб сайтове са силно уязвими и поставят в опасност лични данни не ли е нужно темата да бъде контролирана от ГДПР?
 10. Смятам че имаш на предвид Новия Завет...Да не забравяме как са били одобрени Книгите който да част от него... Доколкото вярваме / не вярваме в Бог е относително...има вяра и вяра...често "вярата" е в резултат на страх или надежда...Сега...да живеем според както Бог повелява е вече друга "приказка "...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.