Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

cba8

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cba8

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте,отново.Често ползвам обществени wi fi мрежи.Чел съм статии за това как хакери създават фалшиви точки за достъп.Как мога да разбера дали мрежата за,която се връзвам не е фалшива?С цел да ми бъдат записани паролите от сайтовете,които съм посещавал.Надявам се запознатите с темата да обяснят.Лека.
 2. В науката,изкуството,има идоли.Нека споменем вашия в сферата на компютрите.Ако има такъв на които да се възхищавате или ви е вдъхновил разкажете за него.
 3. В тази тема искам да обсъдим теоретично един вариант.Да речем,че дам паролата си за wi-fi на съседа.Той знае и ip адреса ми.Благодарение на тази информация ще може ли да има и достъп до компютъра ми?Питам по този въпрос,защото много хора се страхуват да не бъдат хакнати ако си дадат паролата за wi-fi.
 4. Здравейте на всички.От няколко месеца чета този форум.Дойде и момента в които реших да се регистрирам.Обичам да свалям снимки от най-различни сайтове.От клип в youtube разбрах,че можем да се заразим с вирус и от снимка.Учудих се,защото мисля,че за да активираме някакъв вирус,той трябва да е exe файл.Ще се радвам ако някой запознат даде подробности по въпросите относно работата и защитата от този вид вирус.Лека вечер.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.