Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Covid19

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Covid19

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това означава, че всеки месец трябва да проверяваш номерата дали са актуални... Всеки ден се спират и пускат нови номера, като спираните излизат от системата за година може би..
 2. Това ми се вижда безсмислено. Каква е ползата да проверяваш милиони тел. номера, като просто можеш да ги пуснеш за проверка като парола? Някой ако има читав списък с имена на шльокавица или латиница може да го сподели? Все пак целта е да си тестваме слабите места и да видим къде са ни пробойните нали?! На бг ще е трудно да барнеш добър дикшънири файл с думи на латиница и шльокавица. Нашите пароли са предполагам в пъти по-трудни от на англоговорящите, но все пак не е лошо да проверим до колко са защитени системите ни.
 3. Под реално използвани разбираш само дали са активни? Или и кой на кого е?
 4. Прави списъци с данните на клиентите им! П.п. Шегувам се. Казва, че прави пас лист с всички тел. номера, които до голяма степен е излишен.
 5. Направи няколко листа, за всеки оператор по 1 отделен. Иначе файла става много тежък! ;)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.