Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

DrebniqV

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DrebniqV

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. аз направих два отделни за 089 и 088 явно трябва да напраявя и за 087 но как да ги съчетая в един.
 2. Хъх. Добре сега в съзнанието ми излизат още няколко въпроса. Първо защо да го правят. Толкова ли много се печели от слабостите на един обикновен сайт. И другият е можем ли да си "поиграем" с тях. Примерно да проникнем или нещо от сорта.
 3. Добър вечер. Днеска вечерта реших да си поиграя с едни приятели като им пратя някой друг фишинг сайт за да мога да направя урла по така не крещящ измама използвах грабифай това е онлайн ип логер не че ми трябваше аз използвах shellphish. Забелязах обаче че освен ботовете и хората на които съм го пратил имаше още един лог от Иран. Стана ми много чудно след като видях даже че Фейсбук даже е забранен в Иран сканирах сървъра с зенмап открих 4 порта отворени. Pop3 и мися че още два за мейл услуги. Пробвах да се свържа с сървъра директно в модзила и ми се отвори нещо на арабски. Ако някой има някаква идея как този сървър се е оказал в логовете или има допълнителни въпроси с радост бих искал да ги обсъдим.
 4. Бих искал да попитам ако можех сам щях да го направя лист с телефони да почва предполагам с 08 после да има само вариант за 9 или 8 и вс др да е от 0 до 9 не знам дали са такива правилата на телефонистите но ако някой би ми обеснил или ми препоръчал такъв лист бих бил много благодарен. :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.