Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

DrebniqV

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DrebniqV last won the day on November 6 2020

DrebniqV had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About DrebniqV

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Брат доста пароли знам които са (или са били заради вече наложените от сайтовете) телефонни номера. Един път един авер ме помоли щото няма нет да видя какво мога да направя разбихме wpsа и паса се оказа чист гол телефонен номер. Не мисля че е напълно излишен.
 2. Е като цяло си прав но по скоро е смеска защото ти трябва да знаеш технологиите за да го представиш достатачно обедителен този сайт.
 3. Аз съм ученик братле как се казва скрипт киддие знам само от тук от там и знам xss само като понятие нито знам защо става нито знам javascrip нищо не знам ама мерси иначе за комплимента 😅. Също ако може да се излъже машината която прави билетчетата има слабост ама наистина човек аз не виждам смисъл от властта и силата която знанието по киберсигурност ти дава ако не се използва за правене на добро. И просто гледам каквото мога да науча както мога да помогна ако открия слабост да я репортна(до сега не съм😔) . И наистина като се замисля за кода не знам какво трябва да прави нито на какъв език тря
 4. Не съм работил нито с кюар кодове нито с база данни просто как да кажа като хоби ми е и с знанията които имам или с помоща на гугъл и форуми се опитвам да си го обесня. Добре а може ли примерно да се инжектира код в кюара както се прави с xss. Така, че устройстовото да ни пусне. Това би било по лесен начин.
 5. Е ся да съм намислил нещо нищо не съм намислил интересно ми е просто как работи щото на самият билет пише че има срок от 40 и повече дни и от чисто любопитство просто исках да разбера как става номера като не ти се разказва недей на мен не ми е неубоходимо😄.
 6. Наскоро ми се наложи да пътувам често с тролейбусните линии та изглежда хората са решили да ги модернизират малко та има такива електронни билетчета и се сканира QR кода от него като верификация та аз като го сканирах с моят телефон получих това нещо 4l637SY3K5SULT2BQKKL3RGRXQS3UVWUESSSNBM3LD6JCYYQAXPY2GI3QBAMAAVQ7PP236LTCQMOZXBSFH3QE2ZCPRDCKSRKW7/6FPGZ53DOWVWBGSLGKHJN7KJ2DAPNBI2. Което хал хабер си нямам какво трябва да означава но като любопитна душица не мога да не си задам въпроса как работи цялата система и има ли някъде слабости от които можем да се възползваме. Не съм сигурен дали тук е
 7. аз направих два отделни за 089 и 088 явно трябва да напраявя и за 087 но как да ги съчетая в един.
 8. Хъх. Добре сега в съзнанието ми излизат още няколко въпроса. Първо защо да го правят. Толкова ли много се печели от слабостите на един обикновен сайт. И другият е можем ли да си "поиграем" с тях. Примерно да проникнем или нещо от сорта.
 9. Добър вечер. Днеска вечерта реших да си поиграя с едни приятели като им пратя някой друг фишинг сайт за да мога да направя урла по така не крещящ измама използвах грабифай това е онлайн ип логер не че ми трябваше аз използвах shellphish. Забелязах обаче че освен ботовете и хората на които съм го пратил имаше още един лог от Иран. Стана ми много чудно след като видях даже че Фейсбук даже е забранен в Иран сканирах сървъра с зенмап открих 4 порта отворени. Pop3 и мися че още два за мейл услуги. Пробвах да се свържа с сървъра директно в модзила и ми се отвори нещо на арабски. Ако някой има някакв
 10. Бих искал да попитам ако можех сам щях да го направя лист с телефони да почва предполагам с 08 после да има само вариант за 9 или 8 и вс др да е от 0 до 9 не знам дали са такива правилата на телефонистите но ако някой би ми обеснил или ми препоръчал такъв лист бих бил много благодарен. :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.