Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Митко

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Митко last won the day on April 7

Митко had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Митко's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Направо изби рибата. Преди 10 години нямаше такъв тим и шел. Поне като се правиш, че oмаловажаваш нещо първо направи справка! Файлът не е хеширан а енкоднат. Има си и decoded версия до която явно няма да се добереш и че нищо няма да разбереш.
 2. Ламерска работа! Защо не проникнат в сървърите на въпросните сайтове? -Защото не могат. Denial of Service = хамалджийска работа,
 3. Този форум не е за перилни препарати. Объркал си се.
 4. По интерфейса ли съдиш, че е на над 10 години?
 5. @MIRA да нямаш предвид, че всичко което правиш се научава. Не те разбирам точно, но може би имаш шпионска програма на устройството.
 6. Струва ми се, искаш да си под друго IP, а не реалното. Ако е така ти трябва proxy или VPN. Никакво устройство не ти трябва.
 7. Като всяка поща имат опция за забравена парола. Ако от там нещата не станат пишеш на екипа им за подръжка https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
 8. Вече ще го засичат. След като разпостранявате ей така с лека ръка хубавите шелове, те са обречени.
 9. Как така ще получиш директно локация - Великобритания след като си в България?! Няма такова чудо.
 10. Да разбираме, че шелове не се качват и дори да се качат не работят. Ясно... 🤣 Ами аз няма да тролствам и няма да коментирам нищо повече, разбрах, че няма смисъл. Който е рабрал, разбрал.
 11. Качват се рабира се, въпреки антивирусните и WAF. Има си начини за всичко. Шеловете си и изпълняват функциите - file manager, command execution и т.н
 12. Има много начини за качване на шел в зависимост от случая. Не съм съгласен с това, е изпъленито на скриптовете е невъзможно. Напротив модерните шелове вършат чудесна работа. Иначе времената на c99, r57 отминаха.
 13. Ето го сайта: http://boykoborissov.bg/ Всъщност се отваря нормално но когато се опитате да го посетите през Google търсене, отвежда на https://thinkwhilemelody1.live/2055285307/ Странно!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.