Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Kronos

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kronos

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте Въпросът ми е като се изтегли примерно прикачен с вирус файл на виртуална машина как се изследва за да се разбера какво прави или да му се види зловредния код ?
 2. Благодаря ти много за полезния отговор ще прегледам всичко .
 3. Целта е да се криптира а за това за което говориш криптиране и скриване е да се изведе от примерно снимка или друг файл ли или не съм разбрал правилно И не искам да правя някакви злонамерени атаки просто искам да разбера концепцията на създаване все пак всеки white hat има уменията на black hat
 4. Демек трябва да си направя собствен троянец ли ?
 5. Здравейте защо след като троянеца се е активирал на системата и като започнеш да барникаш с meterpreter сесията и анти вирусната го премахва ,също троянеца е криптиран (изпробвал съм го на виртуална машина).
 6. Много ти благодаря за полезната информация .
 7. @freeman987 Със С++ , но все още го уча и с пен тестинг и затова искам да се науча на malware анализиране и как работят
 8. @Avatara И ако може едно обяснение , защо и как се изпълнява binary cod в кода на вируса , защото видях статия пусната от @d3k4z https://github.com/d3k4z/writeups/tree/master/randomMalware и как се пише този binary cod тип криптиране ли е ? занимавам се с програмиране и за това се интересувам толкова. Благодаря предварително.
 9. @Avatara всички тези black hat хакери които хакват всякакви системи , всички ли имат познания в криптографията ? И благодаря за полезния отговор.
 10. А възможно ли е да се вземе един готов или ръчно написан malware и да го криптираш ръчно без код генератори ?
 11. Здравейте , някой може ли да разясни как хакерите криптират malware-ите чрез visual studio или друг software . Четох за видовете криптиране и как работят анти вирусните. Как се криптира кода на malware-a ? Всичко е с етична и информативна цел . Благодаря предварително и се извинявам , ако съм нарушил някое правило нов съм.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.