Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

vankoz

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vankoz

 • Rank
  User
 1. WR740N e рутер , който поддържа така наречената CCA технология - стабилни безжични сигнали , но не означава и стабилeн speed mпрепоръчвам 5imo технологията е по добра. Факторите са много които влияят върху рутера. 1. Зашуменост на трасето ако ти и комшията в съседният апартамент и този над тебе сте на един канал да кажем става че всички рутери излъчват на един канал получава се зашумена среда. В такива случаи 5 Ghz рутер или AP . Пример но този е доста скъп но изключително надажден и при тази оптика на Булсатком няма да имаш проблем https://www.vali.bg/bg/product/15979/Безжичен-рутер-TP-Link-Archer-C5400-MU-MIMO-tri-band-5xGbE-USB-3.0-USB-2.0-осем-антени , но има и доста по евтин и съм уверен че в твоя случай ще даде решение като вариант ето този https://www.vali.bg/bg/product/15981/Безжичен-рутер-TP-Link-Archer-C6-AC1200-Dual-band-5xGbE-MU-MIMO. 2. Брой свързани устройства и трафика който правят . 3. Процесор на рутера и памет тези са в ниският клас рутери WR740N да най-разпространени са , но има доставчици които задръстват с кеш рутерите от този модел и те често зависват. Тук препоръчвал преисталация или както се казва update на frimeware .https://dd-wrt.com/support/router-database/ избираш си твоя рутер от кой тип е коя версия е 1x 2x пише го от долу примерно v2 2x избираш качвай му файла DD-WRT Factory image и му направи наново настройките и ще е малко по добре.
 2. Πρосто това е настройка да не заспива мрежовата карта от Биос . Важна е функцията за така нареченият remote wake up или ако решиш като е заспал компютъра да го събудиш по лан порта .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.