Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Izmamen

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Izmamen

 • Rank
  Beginner
 1. Много благодаря, че отделихте от времето си, за да се занимаете с този измамник. Добрината Ви е взела превес над измамата, за съжаление за кратко. Той си е възстановил сайта. Жалко, изглежда ще има и други измамени.
 2. От чата можете да видите за какъв човек става въпрос. Аз не съм компетентен и не съм ваш колега. Имах нужда от помощ, защото решавах неща свързани с човешки съдби. Затова се и обърнах към пеофесионален сайт. Аз нямам идея нито знанията как да си получи заслуженото. Някой ако знае как нека да помогне. Важно е повече хора да не бъдат измамени.
 3. Напълно съм съгласен, че е глупаво да се дават толкова пари. Научих си урока. Действително съм платил през cashterminal през Cripto.bg и ще се свържа с тях за повече информация. Благодаря за съвета. Имам всичките касови бележки за цялата сума. Грешката е моя, че съм се подвел и наистина ми се иска като сте му се заканили да си получи заслуженото. Дори му повярвах, че ще свърши работата като му дадох втори шанс. Но уви...нищо не свърши!
 4. Профил на Измамника : Миасто на Раждане :Бургас ,Варна , Стара Загора по себеисказ баща военен маика мвр развездени ,активен гей ,склоност към малки деца ,име Кристиан или нещо с К , години 21-26
 5. Този човек ме измами с 6400лв!! Заслужава да си плати за това, че мами хората. Първо е супер активен и отзивчив до момента, в който му платиш. След това отказва да общува. В моят случай прояви, както той се изрази съжаление, че ми бил 'одрал кожата' с доста пари и затова реши още един път да общува с мен и да ми каже, че съм бил измамен от него описвайки цялата схема. И как мамел данъкоплатците. Обеща, че ще свърши работата, за която се бяхме уговорили. Но нито я свърши и пак спря да контактува. В началото обяви сумата и каза, че ще му трябват средства за сървъри по света. Даде 3 клиентски номера, за да платя през Bitcoin. Едният беше 4919783573, вторият е 0278895990. Показва кратко демо, за да му повярваш и това е всичко. Пълен измамник. Но се заинтересува доста, когато му показах собственото му IP 172.96.184.3 и всъщност това беше причината да обещае, че ще свърши работа. Но не я свърши. 172.96.184.3
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.