Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

L0G1K

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by L0G1K

 1. Най-добрата стратегия, която мога да ти дам е да не започваш с тези неща, защото никога, ама никога не е свършвало добре. Те не са направени с цел играчите да спечелят пари с късмета си, а са напраени хем да ти вземат парите, хем да те пристастят, че да ходиш още и още, докато не затънеш в дългове. Според мен най-добрата и печеливша стратегия е да се откажеш още сега
 2. Също така за повече информация потърси: "Marcus Wanner" и "Joel Eriksson"
 3. Не съм се занимавал с Цикада 3301, но съм чел по статии и имаше една, в която пишеше по-подробно от началото на операцията до самият край или поне каквото се вярваше, че е краят. В последното изречение или в последната тема на тази статия, се говореше за човек или хора успели да решат загадката. След това били избрани да работят в тайна организация (cicada 3301), която имала за цел да пречисти света и да направи революция. Един ден всеки от тази "работа" получил писмо в пощата си, където било написано нещо от сорта: "Това е краят, благодаря за сътрудничеството". Това прочетох в статия преди 2 години и не се знае дали това е истина или просто измислица на някого с доста свободно време . Моят съвет е да четеш в статии и да поразучиш за опитни хакери и разбивачи на шифри, които има шанс да са решили загадката.
 4. Оправи се! Явно е било бъг... Сега пише 7 часа!
 5. Преди два дена прихванах вирус от неизвестен източник. Чрез NOLS криптиране вируса криптира 95% от всичките ми данни. Погледнах в Интернет как хората се справят с него и всички използват една програма на име SpyHunter 5. Инсталирах я и я пуснах да сканира за вируси... оказа се че са доста. Защото програмата е Free Trial й трябват 48 часа да декриптира всичко... Снощи вечерта някак интернета към компютъра ми е спрял и някак е спрял и процеса... Незнам какво да правя ,защото процеса седи на 23 часа от към час и половина. Ако някой може да помогне или има друго решение моля да сподели по-доло. П.С. Аз имам някакви знаниа за софтуер и хардуер и не ми е никакъв проблем да преинсталирам компютъра ,просто криптираните файлове са ми важни и за това се оптитвам да ги спася! П.С.#2: Вируса е произведение на група хакери ,които ми искат откуп ,защото точно това пише на .txt файл в всяка едма моя папка! !Естествено ,няма да платя!
 6. L0G1K

  fluxion problem

  Благодаря! Ще се преместя на Kali Linux и се надявам там проблема да го няма.
 7. Аз иползвам Parrot OS. Избирам да използвам "fluxion". Когато дойде време да сканира всички ip-та става това: Пример: Излиза 4-5 пъти една и съща мрежа и 1 път друга мрежа. Незнам как да се справя с този проблем.Ако накой знае моля да коментира. П.С.Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.