Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

photodead

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

photodead last won the day on May 10

photodead had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About photodead

 • Rank
  User
 1. Здравей, Pentester. Благодаря за възпитания, културен и здържан отговор. Извинявам се за думите си, но това, което ме е научил опита, е че масовото Българи търсят решение на проблем, но изключително рядко пишат за решение на проблем. За мен това не е логично. Дори го намирам за злобно и безумно. За съжаление или не до колкото разбрах това е един от малкото български форуми свързани със Кибер сигурност. Знам, че е създаден с цел да е полезен на обществото. Но как ще бъде полезен след като няма кой да бъде насреща. Впрочем форумчето си е супер макар да има какво да се желае. Извинявам се за предходния си пост, но понякога трябва провокация, за да има комуникация. Успехи и радости за нрапед.
 2. Здравейте хора. Намерих решение на проблема ми. Благодаря, че сте истински Българи и понеже съм от ваща черга не разчитах на отговор от вас. Живи и здрави да сте и да деградирате все повече и повече и по-надолу.
 3. Здравейте хора имам запитване. Запитването ми за съжаление не е пряко свързано със XSS атака. Също така може да е глуповато, но молбата ми е Don't Gudge. Интересувам се от опцията LHOST на metasploit-framework-a. Всяко видео, което срещна в мрежата съдържа локално IP, което е ок. Ама в крайна сметка до ден днешен не разбрах кое е коректното IP което да поставям за LHOST когато искам да генерирам reverse_tcp payload. Удобно ли е някой да удари едно рамо с разяснение на въпроса ми? С риск да съм нарушил някое правило на форума с този пост се извинявам и моля да ме насочите къде е удобно да преместя запитването си. Извинявам се за неудобството от съвсем скоро ползвам форума и не съм запознат с всички правила.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.