Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

headoff

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About headoff

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте , виждам , че сте доста на ''ти'' с програмирането и като цяло кибер сигурността .. а въпросът ми разбира се ,ако мога да го задам е .. От къде да започна .. някакви насоки от човек в час със системите ще ми е доста от ползва и като реализация и доходи дали е задоволяващо макар да не ми е от голямо значение дохода .. а просто искам да започна в тази сфера на технологиите.Развиват се с доста бързи темпове и съм насочен към Етическо хакерство и кибер сигурност не знам до колко вървят ръка за ръка или въобще вървят :Д .. та въпроса ми е от къде трябва да започна и как да процедирам за напред? П.С : Извинете ме , ако не е в правилния раздел
 2. Здравейте , от няколко дена търся за някакви уроци за начинаещи в "етичното хакерство" , но уви , без успех . Възможно е да не съм търсил много изчерпателно , също не знам дали тази тема е в правилния раздел , извинявам се , ако не е . Можете ли , ако имате уроци , клипове или дори и каквито и да било ресурси за начинаещи , за да мога да почна от някъде да се захвана за нещо . Благодаря ви за отделеното време !!!
 3. Някакви насоки към сайтове с полезна информация за HTML , ако имаш някакви ресурси запазени които си използвал , ако ли не ще поразровя . Също така четох , че е най добре на Kali Linux да си пробвам и тествам нещицата :), и естествено благодаря за бързият отговор .. Форума днеска от работа още го разглеждам прочетох доста и продължавам да чета :Д допадна ми като цяло.
 4. Здравейте , не бих ви посочил като колеги , поне не все още , та така мисълта ми е ,ако нямам никакви познанства от към хакерството и програмирането като цяло мога ли да започна от книгата на Александър Цокев и езикът Python като цяло от интернет за сега да го уча .. възможно ли е да прогресирам по този начин до някаква степен
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.