Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Nynaeve

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nynaeve

 • Ранг
  Потребител

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Дори и така да е, бих искала въпросния човек да бъде подведен под някаква отговорност или поне да разбере, че когато се гаври с хората и ги подлага на тормоз - то тогава ще има някакви последствия. За някой може да е шега, но на мен ми скъсаха телефона от съобщения и звънене относно " услугите, които предлагам"
 2. Благодаря. Сега писах на познат полицай дали е запознат с такъв тип неща и възможно ли е те да помогнат.
 3. Edit: Профилът е изтрит, но получих мейл адрес, с който е бил регистриран. Мога ли да открия чрез него, кой е извършителят?
 4. Здравейте. Проблемът ми е следният: някой си е направил профил в сайт на име gepime с моя снимка + мой телефонен номер и в момента съм подложена на тормоз от всякакви индивиди предлагащи пари срещу услуги (няма да ги описвам). Репортнах профила около 3 пъти, но нямам никакъв отговор от админите на въпросния сайт. Искам да знам дали е възможно по профила да се открие въпросното лице (IP, mail), злоупотребило с моите данни с цел тормоз. Ако някой може да помогне, мога да дам и повече инфо, линкове, профил, телефон и каквото е нужно. Благодаря предварително!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.