Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Nynaeve

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nynaeve

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Дори и така да е, бих искала въпросния човек да бъде подведен под някаква отговорност или поне да разбере, че когато се гаври с хората и ги подлага на тормоз - то тогава ще има някакви последствия. За някой може да е шега, но на мен ми скъсаха телефона от съобщения и звънене относно " услугите, които предлагам"
 2. Благодаря. Сега писах на познат полицай дали е запознат с такъв тип неща и възможно ли е те да помогнат.
 3. Edit: Профилът е изтрит, но получих мейл адрес, с който е бил регистриран. Мога ли да открия чрез него, кой е извършителят?
 4. Здравейте. Проблемът ми е следният: някой си е направил профил в сайт на име gepime с моя снимка + мой телефонен номер и в момента съм подложена на тормоз от всякакви индивиди предлагащи пари срещу услуги (няма да ги описвам). Репортнах профила около 3 пъти, но нямам никакъв отговор от админите на въпросния сайт. Искам да знам дали е възможно по профила да се открие въпросното лице (IP, mail), злоупотребило с моите данни с цел тормоз. Ако някой може да помогне, мога да дам и повече инфо, линкове, профил, телефон и каквото е нужно. Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.