Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

sivena

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sivena

 • Ранг
  Потребител

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Той не влиза, просто праща спам..Ами абв пощата?
 2. Това с фейсбук го направих, изпратих снимка на лична карта и самоличността ми се потвърди. Пуснаха ми имейл с линк, където трябва да въведа паролата си. Тук идва въпросът..Защо ще искам помощ от тях, ако си знам паролата и имам достъп до профила?Та давам аз забравена парола и ми казват, че ще пратят имейл с код до абв-то, до което, ако имах достъп, пак нямаше да им искам помощта. Пиша, че нямам достъп и до него и ми дават да попълня същия формуляр с личната карта и т.н. Пробвах на пиша и на тези от абв, но казаха, че няма начин да ми я възстановят "от съображения за сигурност". Наистина пробвах всички възможни варианти, затова пиша тук, като последен такъв. Наистина се надявам някой да ми помогне с това, защото този профил значи много за мен..
 3. Знам, че звуча като поредното мрънкало, което е загубило профилчето си, но за мен това е много важно. В този профил имам спомени от хора, които вече не са в живота ми и са ми повече от ценни.. Абв пощата ми също е хакната и не мога да вляза чрез нея. Мога да докажа самоличността ми, за да видите, че профилът, който искам си е мой. Не искам да правя зло на никого, просто си искам спомените обратно. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.