Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

sivena

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sivena

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това с фейсбук го направих, изпратих снимка на лична карта и самоличността ми се потвърди. Пуснаха ми имейл с линк, където трябва да въведа паролата си. Тук идва въпросът..Защо ще искам помощ от тях, ако си знам паролата и имам достъп до профила?Та давам аз забравена парола и ми казват, че ще пратят имейл с код до абв-то, до което, ако имах достъп, пак нямаше да им искам помощта. Пиша, че нямам достъп и до него и ми дават да попълня същия формуляр с личната карта и т.н. Пробвах на пиша и на тези от абв, но казаха, че няма начин да ми я възстановят "от съображения за сигурност". Наистина пробвах всички възможни варианти, затова пиша тук, като последен такъв. Наистина се надявам някой да ми помогне с това, защото този профил значи много за мен..
 2. Знам, че звуча като поредното мрънкало, което е загубило профилчето си, но за мен това е много важно. В този профил имам спомени от хора, които вече не са в живота ми и са ми повече от ценни.. Абв пощата ми също е хакната и не мога да вляза чрез нея. Мога да докажа самоличността ми, за да видите, че профилът, който искам си е мой. Не искам да правя зло на никого, просто си искам спомените обратно. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.