Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

}∞|∞{

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About }∞|∞{

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не моа са зимаш толкова насерьозно - това е личностна черта на хората, които не могат да внесат ни хумор, ни шега в реалността си, а това е в резултат не НЕСПРАВЯНЕ И ТЕГАВИНЬЯ !
 2. Edited by: nuclear bomb. Получаваш забрана за посещение на форума за 30 дни. Честито.
 3. Хахаха, не, не съм чел детайли, но "онзи ден" един каун се пробва, и само го наплясках и го пуШТих а си одѝ, gnomeasayin'... Тъй както според поговорките не е възможно да продадеш краставици на специлизирания търговец на краставици, that's all, y'all !
 4. Защо има презумптивното очакване, че human-ът въвежда числена стойност ?!? Без проверка, на доверие ?! Във "хахерския" форум ?! В секцията за прогърмистки "уроци" ?! Ама ти ВЕРНО ЛИ ВЕ ?!
 5. Що бе, не става ли да си дигнеш интерфейса на шафрантийски режим ( promiscuous mode на чист Български ! ) и да пренасочиш малко трафик към канала ? Просто хипотеза, предвид че тук тряя качваш некви змии, питонье, рабути...винаги има алтернативни решения.
 6. I'm bored, doe Warning by Moderator - nuclear bomb. Излишно мнение..
 7. Благодаря за хумора най-сърдечно, ще го зачета да се посмея
 8. Дигни сички логове на махс и го изтрейси до момента, в който се види къде се кърши и прекинва, няма по-адекватно debugванyeah в случая, даже може да го понапънеш с нещо, което генерира фиктивен трафик, за да се вижда по-ясно и да го отрази - я някакъв постоянен, учестен ICMP ping, или дори нещо по-солидно, да валят пакети докато засече и се види какво засича.
 9. Оказа се, че и този фрагмент се дебъгва "изглеждащо чисто", но освен това изглежда и ОСОБЕНО ИНТЕРЕСНО, има дори и един HLT измежду "клоньовете" ( thread branches, баце ) ! Всъщност, в самият фрагмент разклонения, условни преходи няма. Дори е леко изглеждаща измислица-безсмислица, но вероятността да има нещо общо с криптомеханизма е различна от абсолютната нула. Както и вероятността това да е напълно погрешна следа и насока, но при непълни входни факти има непълни изводи, толкоз за без пари, haveanicedaykid !
 10. Липсва, естествено - абе научете се да въвеждате ПЪЛЕН и еднозначен контекст, моля ! - пълен и еднозначен контекст, но декриптираното парче се и дизасемблира ОК, което ако не насока, то е поне предположение. На стандартна i386 платформа се дизасемблира, за да съм еднозначно ясен Също така, първият "декриптиран" според теб фрагмент СЪЩО се дизасемблира, СЪЩО на i386 платформа. Go kid, go !
 11. Ако почне да мига и да светка неочаквано, значи че или са го хакнали, или сте си разляли напитката.
 12. Епа как - цъкат и мигат, фучат и свистят некви рутери, некви жици тама.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.