Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

}∞|∞{

Потребители
 • Мнения

  35
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно }∞|∞{

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. }∞|∞{

  Internet CARSH ?!?

  Не моа са зимаш толкова насерьозно - това е личностна черта на хората, които не могат да внесат ни хумор, ни шега в реалността си, а това е в резултат не НЕСПРАВЯНЕ И ТЕГАВИНЬЯ !
 2. Edited by: nuclear bomb. Получаваш забрана за посещение на форума за 30 дни. Честито.
 3. Хахаха, не, не съм чел детайли, но "онзи ден" един каун се пробва, и само го наплясках и го пуШТих а си одѝ, gnomeasayin'... Тъй както според поговорките не е възможно да продадеш краставици на специлизирания търговец на краставици, that's all, y'all !
 4. }∞|∞{

  If Else C++ Example ...

  Защо има презумптивното очакване, че human-ът въвежда числена стойност ?!? Без проверка, на доверие ?! Във "хахерския" форум ?! В секцията за прогърмистки "уроци" ?! Ама ти ВЕРНО ЛИ ВЕ ?!
 5. }∞|∞{

  Как се spawn-ва год конзола

  http://lmgtfy.com/?q=spawn+admin+cmd
 6. Що бе, не става ли да си дигнеш интерфейса на шафрантийски режим ( promiscuous mode на чист Български ! ) и да пренасочиш малко трафик към канала ? Просто хипотеза, предвид че тук тряя качваш некви змии, питонье, рабути...винаги има алтернативни решения.
 7. }∞|∞{

  Киберпрестъпления

  I'm bored, doe Warning by Moderator - nuclear bomb. Излишно мнение..
 8. Благодаря за хумора най-сърдечно, ще го зачета да се посмея
 9. Дигни сички логове на махс и го изтрейси до момента, в който се види къде се кърши и прекинва, няма по-адекватно debugванyeah в случая, даже може да го понапънеш с нещо, което генерира фиктивен трафик, за да се вижда по-ясно и да го отрази - я някакъв постоянен, учестен ICMP ping, или дори нещо по-солидно, да валят пакети докато засече и се види какво засича.
 10. }∞|∞{

  DES криприране и декриптиране

  Оказа се, че и този фрагмент се дебъгва "изглеждащо чисто", но освен това изглежда и ОСОБЕНО ИНТЕРЕСНО, има дори и един HLT измежду "клоньовете" ( thread branches, баце ) ! Всъщност, в самият фрагмент разклонения, условни преходи няма. Дори е леко изглеждаща измислица-безсмислица, но вероятността да има нещо общо с криптомеханизма е различна от абсолютната нула. Както и вероятността това да е напълно погрешна следа и насока, но при непълни входни факти има непълни изводи, толкоз за без пари, haveanicedaykid !
 11. }∞|∞{

  DES криприране и декриптиране

  Липсва, естествено - абе научете се да въвеждате ПЪЛЕН и еднозначен контекст, моля ! - пълен и еднозначен контекст, но декриптираното парче се и дизасемблира ОК, което ако не насока, то е поне предположение. На стандартна i386 платформа се дизасемблира, за да съм еднозначно ясен Също така, първият "декриптиран" според теб фрагмент СЪЩО се дизасемблира, СЪЩО на i386 платформа. Go kid, go !
 12. Ако почне да мига и да светка неочаквано, значи че или са го хакнали, или сте си разляли напитката.
 13. Поста е премахнат от Модератор - nuclear bomb.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.