Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

}∞|∞{

Потребители
 • Мнения

  25
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно }∞|∞{

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. }∞|∞{

  Internet CARSH ?!?

  Не моа са зимаш толкова насерьозно - това е личностна черта на хората, които не могат да внесат ни хумор, ни шега в реалността си, а това е в резултат не НЕСПРАВЯНЕ И ТЕГАВИНЬЯ !
 2. Оно я дори през браВзер не смеям да отварам говнернмернат сайтово, що они са кршат сами и после че дое меверето съклето
 3. Снизхождам ř00t, и бегамбрже, а ма не фанě меверето, баце !
 4. Хахаха, не, не съм чел детайли, но "онзи ден" един каун се пробва, и само го наплясках и го пуШТих а си одѝ, gnomeasayin'... Тъй както според поговорките не е възможно да продадеш краставици на специлизирания търговец на краставици, that's all, y'all !
 5. Селянията и такива изрази не тук. Edited by: nuclear bomb.
 6. }∞|∞{

  If Else C++ Example ...

  Защо има презумптивното очакване, че human-ът въвежда числена стойност ?!? Без проверка, на доверие ?! Във "хахерския" форум ?! В секцията за прогърмистки "уроци" ?! Ама ти ВЕРНО ЛИ ВЕ ?!
 7. }∞|∞{

  Как се spawn-ва год конзола

  http://lmgtfy.com/?q=spawn+admin+cmd
 8. Що бе, не става ли да си дигнеш интерфейса на шафрантийски режим ( promiscuous mode на чист Български ! ) и да пренасочиш малко трафик към канала ? Просто хипотеза, предвид че тук тряя качваш некви змии, питонье, рабути...винаги има алтернативни решения.
 9. Благодаря за хумора най-сърдечно, ще го зачета да се посмея
 10. Дигни сички логове на махс и го изтрейси до момента, в който се види къде се кърши и прекинва, няма по-адекватно debugванyeah в случая, даже може да го понапънеш с нещо, което генерира фиктивен трафик, за да се вижда по-ясно и да го отрази - я някакъв постоянен, учестен ICMP ping, или дори нещо по-солидно, да валят пакети докато засече и се види какво засича.
 11. И с това напиняне да се налинкнете от форумеца ахахахаха - има много по-ефективни прийоми за linkаж градеж
 12. Date of publication:April frist, две иляди и се`емнайста ?!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.