Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

blagovest

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

blagovest last won the day on April 13 2019

blagovest had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About blagovest

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

1,041 profile views
 1. Аватара, бихте ли описали идеята си за курс по-подробно. Аз проявявам интерес. Ако е чрез постове под формата на лекции и практически упражнения аз бих се включил. За конферентни разговори се съмнявам, че ще успея да организирам време..
 2. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ АКО С КОЛЕГИТЕ НАПРАВИМ ЕДИN БЕЗПЛАТЕН ON-LINE КУРС ПО ТЕМАТА? Аз не бих могъл да дам обобщаващ отговор за всички колеги, но идеята за достъпен курс ми звучи много добре. Проблема е че, по отношението на криптографията аз нямам дори основни познания. Страхувам се, че ще се опитаме да строим сграда без основи. Аз чета с интерес почти всичко тук. Ако започне курс, ще се опитам да наваксвам с познанията доколкото мога. Не бива да обезсмисляме отделеното от Вас време.
 3. Avatara, Вашата признателност към колегите е неповторима. Поздравявам Ви! Разработвате нова функционалност, преди да съм успял да разуча предишната... Ще чакам с интерес следващата стъпка.
 4. Колега, виждам, че времето дадено от програмата е изтекло. Успяхте ли да възтановите файловете?
 5. Браво за положения труд, колега. Надявам се темата Ви да раздвижи форума...
 6. Моля да ме извините, ако въпроса ми е некоректен и да не отговаряте на него. На мен ми е интересно по-надълбоко как работи програмата с операционната система. След като прочете информацията и я обработи FPS върху същите клетки памет ли я записва? Разсъждавах как би било по-добре да се прави. Просто да се изтрие шифрована информация или да се използва програма за изтриване с последващ запис на нули.
 7. Здравейте , Проверете дали това няма да Ви е от полза.... http://www.cybercrime.bg/bg Ако не, дано колегите могат Ви помогнат.
 8. Колега, няма такова очакване. Тази тема е илюстративна за въпрос възникнал в чата преди време. Тук само се дава пример за работата на if else конструкциите...
 9. Преди година или две Raspberry Pi съм виждал в Комет. Дори държаха на склад. Сега налично имат само един модел. Можете да го видите от линка. https://store.comet.bg/Catalogue/Product/44127/
 10. Радвам се, че сте се справили. За съжаление, не мога да влизам във форума често в последно време. А колкото до книгата на Цокев, вече си минал първа точка от първа глава - инсталиране на Kali Linux.
 11. Не успявам да разчета грешката. Но ако проблема е в броя ядра, то той се променя като върху виртуалната машина се даде десен бутон и се избере сетинкс. Там има падащо меню и се избира броя ядра. От снимката ще ориентирате по-добре. Важно е да знаете че процесорите също имат някой ограничения, които не могат да се оправят с настройки. На мен ми се е случвало процесора да не поддържа виртуализация на 64 битови операционни системи, например. На същото място се настройва и достъпа до мрежата.
 12. Аз мисля, че това трябва да Ви свърши работа.. https://my.vmware.com/en/web/vmware/free#desktop_end_user_computing/vmware_workstation_player/15_0
 13. Това е блога на автора на книгата "Етично хакерство" Александър Цокев. За сега има две статии, но се надявам да се развива. http://www.tzokev.com/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.