Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

kestena

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kestena

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Как се казва web-снифърът,който използвате?Ако може също да дадете линк откъдето можем да си го свалим?
 2. kestena

  Как да хакнем ФБ !

  Тва дето обесняваш за тия REST-сървъри ства въпрос за фишинг атака,нали?
 3. Здравейте, Искам да разбера какви са начините за защита от sql injection?Чел съм за WAF(web application firewal),Но и съм чувал за някакви филтри.Та не мога да разбера тия филтри и firewal-a едно нещо ли са или са две различни неща.Наистина съм объркан.Как в крайна сметка сайтовете се защитават от sql инжекции?Каква защита използват(дали е само една защита или са и повече)?какво е това WAF и какви са тия филтри? Моля ви обяснете ми!
 4. kestena

  използване на armitage

  Здравейте хора.Любопитно ми е да разбера какво точно е armitage.Научих че е графично представен metasploit.Но по-интересното ми е какво може да се прави с него.Смисъл доколкото схванах досега може да се прави: nmap scaning;да се използват експлойти срещу определен host на някой network. Та въпроси ми е могат ли да се извършват други операции с armitage,освен гореизброените?
 5. Здравейте,хора.бих искал да попитам какви начини за намиране на ip address на някого.Чувал съм че става с wireshark(ако някой знае как става това с wireshark нека да обясни)а ако знаете други методи моля ви споделете ги.Благодаря предварително
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.