Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

kestena

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kestena

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Как се казва web-снифърът,който използвате?Ако може също да дадете линк откъдето можем да си го свалим?
 2. Тва дето обесняваш за тия REST-сървъри ства въпрос за фишинг атака,нали?
 3. Здравейте, Искам да разбера какви са начините за защита от sql injection?Чел съм за WAF(web application firewal),Но и съм чувал за някакви филтри.Та не мога да разбера тия филтри и firewal-a едно нещо ли са или са две различни неща.Наистина съм объркан.Как в крайна сметка сайтовете се защитават от sql инжекции?Каква защита използват(дали е само една защита или са и повече)?какво е това WAF и какви са тия филтри? Моля ви обяснете ми!
 4. Здравейте хора.Любопитно ми е да разбера какво точно е armitage.Научих че е графично представен metasploit.Но по-интересното ми е какво може да се прави с него.Смисъл доколкото схванах досега може да се прави: nmap scaning;да се използват експлойти срещу определен host на някой network. Та въпроси ми е могат ли да се извършват други операции с armitage,освен гореизброените?
 5. Здравейте,хора.бих искал да попитам какви начини за намиране на ip address на някого.Чувал съм че става с wireshark(ако някой знае как става това с wireshark нека да обясни)а ако знаете други методи моля ви споделете ги.Благодаря предварително
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.