Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

kestena

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kestena

 • Ранг
  Новобранец

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. kestena

  Защита от sql инжекция

  Ок благодаря
 2. Здравейте, Искам да разбера какви са начините за защита от sql injection?Чел съм за WAF(web application firewal),Но и съм чувал за някакви филтри.Та не мога да разбера тия филтри и firewal-a едно нещо ли са или са две различни неща.Наистина съм объркан.Как в крайна сметка сайтовете се защитават от sql инжекции?Каква защита използват(дали е само една защита или са и повече)?какво е това WAF и какви са тия филтри? Моля ви обяснете ми!
 3. kestena

  използване на armitage

  Здравейте хора.Любопитно ми е да разбера какво точно е armitage.Научих че е графично представен metasploit.Но по-интересното ми е какво може да се прави с него.Смисъл доколкото схванах досега може да се прави: nmap scaning;да се използват експлойти срещу определен host на някой network. Та въпроси ми е могат ли да се извършват други операции с armitage,освен гореизброените?
 4. kestena

  как се намира ip address на някого

  ok благодаря ви много
 5. Здравейте,хора.бих искал да попитам какви начини за намиране на ip address на някого.Чувал съм че става с wireshark(ако някой знае как става това с wireshark нека да обясни)а ако знаете други методи моля ви споделете ги.Благодаря предварително
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.