Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Vdnkata98mi

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vdnkata98mi

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Здравейте От скоро имам нов телефон ZTE Blate v8 mini c android 7 noutgat и като цяло съм доволен обаче се дразня, че когато направя скрийншот (екранна снимка) се възпроизвежда звук като от фотоапарат и никъде не намерих опция за изключването на този звук. Това също ли го има при другите телефони с android 7 и някой знае ли как да изключа досадното щракване? И още нещо: Знаете ли защо няма опция за преместване на приложение във SD картата и при всички тел. с android 7 е така?
 2. Привет група. Искам да попитам нормално ли е при изключен лаптоп (от старт/ изключване а не заспиване и т.н.) да продължават да светят и мигат лампичките на lan порта? Да не би да има някакъв вирус дето да ползва нет при изключен комп? 😃
 3. Vdnkata98mi

  Въпрос за Windows

  Здравейте. Искам да попитам за какво са тези Microsoft Visual C++ и защо са цели 6. Проблем ли ще е ако махна някои от тях?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.