Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

newbie_hacker

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

newbie_hacker last won the day on Октомври 8 2018

newbie_hacker had the most liked content!

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно newbie_hacker

 • Ранг
  Потребител

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Ехе, иска ми се ама...😀 Само паролите на юзърите да набарам ще е достатъчно. Но нали тук става въпрос за етично хакерство. Тоест, да си хакна собствените акаунти на които съм забравил паролите. Чувал съм, че става с разни програми, инжекции ама не разбирам. За нещо повече може на лично 😉
 2. Проблема е, че този лаптоп го продадох с разваления диск и няма как да пробвам.
 3. Aми не пристигат имейли - факт. Този сайт е пълен с бъгове. Чел съм за разни програми - хидри-мидри, а-у, разни инжекции, това имах предвид, а сигурно има и други начини за хакване ама не разбирам. Това е все едно някой да ми хакне акаунта в този сайт. Ако някой знае как, да ме хакне и после да ми обясни😀
 4. Точно така, моя акаунт/и. Имам много акаунти в една онлайн игра. Имах си файл с usernames/passwords на стария лаптоп, но внезапно хард диска му умря и файла замина. И тъй като често сменях паролите и слагах сложни пароли, повечето не съм ги запомнил. Usernames си ги знам, но не и паролите. Има опция в сайта, ако си забравил паролата да я изискаш по и-мейла с който е регистриран акаунта, но странно защо имейли от този сайт не пристигат в gmail, outlook/hotmail, mail.com. А много от имейл адресите също съм ги забравил. Не виждам друг начин, освен да се опитам да си хакна акаунтите по някакъв начин. Как да го направя?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.