Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

ItsValle

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ItsValle

 1. 1. Download Kali Linux 2. "Kali linux hacking tutorials in youtube" 3. И нека хакера в теб да се събуди!
 2. Всичко е напълно възможно стига да имаш желание! Аз лично ти препоръчвам ако искаш да започнеш първо с най-простото HTML, да имаш някаква основа, и като цяло да, книгата би ти дала някакви насоки и познания в тази област! Препоръчвам ти да разгледаш ЦЕЛИЯТ форум, тук има много ама МНОГО интересни теми за абсоютно всичко като цяло... Аз лично съм много благодарен на създателя на този форум, от тук съм научил много!
 3. Аз лично подкрепям мнението Ви @freeman987, поради факта, че наистина това не е желателно, просто според мен е друго да кажеш: "Рънна ли програмата която ти изпратих?" вместо да си кажеш "Пусна ли програмата която ти изпратих?" Поне ако се използват термини да се пишат на английски и да не се използват като словосъчетания..
 4. Какви са тези хакерски услуги? Защо направо не си направи тук едно портфолио?
 5. r.a.t се ползва само за зловредни цели, тези чалъми не тук, моля
 6. ItsValle

  R.A.T.

  Като цяло всеки знае защо питаш подобни въпроси... Но да се върнем в контекста на въпроса ти, амии какво да ти кажа, пробвай ако искаш и njrat, има безброй много уроци в интернет, трябва само да му напишеш името в търсачката!
 7. Не съм виждал по-голяма глупост през живота ми! Още като видях това изречение Ние атакуваме всички сървъри - игри (LineAge, Minecraft, CS и т.н.), електронна поща, стрийминг (IP-TV), картиране (сателитна телевизия) и други. Когато атакувате, сървърният канал се блокира от мулти-гигабитов поток. И частта с "DDoS" атаките които са до 70 GBPS ми стана смешно, ще разбера кое дете е зад този сайт, а ако е някой възрастен то, направо ще ми стане жал за него
 8. Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 9. @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 10. Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 11. Аз лично не знам дали това е възможно, но в днешно време няма невъзможни неща така че...
 12. За един безплатен смс от 6 лева ще се договорим.. Опс wrong error 404 по без да искам го казах хихихих Шегата на страна, наистина тук няма да Ви помогнат, всеки има право на лично пространство и моля опитайте се уважите този факт..
 13. Моля, дайте ми името на фейсбука както и емайла му на лично съобщение, ще видя какво мога да направя по въпроса! Edit: Преди това моля да докажете, че въпросният профил е ваш!
 14. Интересно, и това нещо с "учебна цел" ли е? Може ли да напишете малко по-подробно?
 15. То е лесно да се направи, не ти трябва много, или Layer7 или Layer4, просто ти трябва хубав bypass method, или просто да удариш с httpget главната страница(indexa) и сайта ще се претовари от трафика, не съм сигурен и за slowloris дали ще бачка, може би LOIC са използвали, кой знае? хаха
 16. Работете си с Gmail и това е, освен ако някой не опита bruteforce атака..
 17. @Pentester mail.ru не е защитен, един познат ми беше влязъл в акаунта и аз не знам как, не ми каза/показа, само изполва операционната система линукс, и ми каза нещо от сорта на "Аз не ти знам паролата, аз направо ти влязох вътре, и ти я смених" така че не го препоръчвам този email!
 18. Приятелят Ви за да е записан, значи е РАТНАТ (R.A.T), моля, кажете му, ако няма кой знае какво на компютъра да го откара да го преинсталират! Също така, му дайте съвет, както и на вашите познати, ако ползват камера, тя винаги да сочи на долу, а ако е на лаптоп, какво да Ви кажа, внимавайте какво сваляте, от къде го сваляте, и първо помислете, струва ли си риска ?
 19. Амиии, вижте сега, за R.A.T ли говорим? Или просто мислите, че някой Ви е хакнал акаунта в социалните мрежи? Моля бъдете по-конкретен!
 20. +1 от мен аз съм много доволен от VPN-а супер е, винаги когато ми потрябва го ползвам без никакъв проблем.
 21. Почти всеки в днешно време изполва R.A.T за нелегални цели, ако искате да контролирате компютъра си изполвайте anydesk, teamviewer.. То си е образователно да те научат как можеш да си в Америка и да движиш мишката на компютъра на родителите си у дома да им сложиш песни във флашката
 22. Попитай хората от които си го закупил как е кода, дали може да ти помогнат, icloud е много гадно нещо, аз когато си закупувах телефона ми казаха, че за 10 лева един човек правил icloud, аз отвръщам, Вие добре ли сте? Това не е ли като Gmail? Те ми отвръщат, не това е ВАШИЯТ ТЕЛЕФОН, за това трябва специалист да Ви го направи. К**ЕЦ, за 1 минута си го направих, елементарно лесно е, само трябва да помниш въпросите и паролата, другото е izi pizi. Мисля, че няма как да се отключи, поне аз не знам за това, сигурно администраторите на форума може би ще имат идеа, можеш да им драснеш едно ЛС.
 23. Купете си VPN от мен, чиста работа!
 24. Здравейте! Аз имам сервиз в който продавам най-различни неща! 2 от тях са Booter-s и VPN-и! Сервиза се намира в discord: https://discord.gg/J4R4AZR Нямам сайт, не ми и трябва. VPN-ите са с добро качество, идеални за всичко, 24/7 uptime, няма да усетите разликата + дори аз мога да Ви го инсталирам ако нещо не знаете! За цени можете да видите в discord!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.