Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

ItsValle

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by ItsValle

 1. Искрено се надявам този емайл да си няма нищо общо с Вас, иначе...
 2. Този пичага на който е сайта съм на 100% сигурен, че дори не знае какво е bruteforce атака, какво остава да ми хаква фейсбуци, нямам думи, потресен съм..
 3. Тези номера са от crypto.bg, очевадно човека не е измамен с 6400 лева, или през cashterminal или през easypay се плаща с тези номера, това тук са пълни глупости, можете просто да попитате crypto.bg за тези номера и ще ви дадат информация... Според мен никой не се е вързал на този тъп сайт, тук има някаква голяма лъжа с тези 6400 лева...
 4. Тук вече говорим за ниво на умение "Създател на интернет"
 5. hotspot shield, всеки е започнал с него хаха, или ако искаш можеш да си закупиш от мен VPN на евтина цена, повече информация на ЛС.
 6. То и аз мога да хакна фейсбук акаунт, но ако започна да си рекламирам услугите като тях никой няма да ме вземе на сериозно. Много бих искал да разбера кой стои зад всичката тази глупост, сигурно е някой геймър от майнкрафт, от там са най-филмираните, но какво да искаме, вече е 2019 всеки 12 годишен те заплашва с DDoS... работата е повече от трагична! Организаторите или организатора на сайта сигурно не знае как да си сложи елементарно proxy, какво остава за всичките глупости които са написали...
 7. Във форума мисля, че имаше тема за отключването на Icloud, но пак ще го кажа, няма как да се отключи, поне АЗ лично не знам това да е възможно, кажете на човека от който сте го закупили да Ви го отключи и така.
 8. Лично говорих със "съпорта" (support) им, не съм срещал по глупав начин на изразяване за въпросите които го попитах Накрая ми отвърна с "Съсипваш ми вкуса на уискито", и смени темата като започна да разказва някаква история за негов приятел наркоман, направо излязох от сайта, някой "skid" го държи този сайт и си мисли че има шанс да пробие в "хакерският" бизнес, хаха.... По темата: Да, пълна измама!
 9. 1. Download Kali Linux 2. "Kali linux hacking tutorials in youtube" 3. И нека хакера в теб да се събуди!
 10. Всичко е напълно възможно стига да имаш желание! Аз лично ти препоръчвам ако искаш да започнеш първо с най-простото HTML, да имаш някаква основа, и като цяло да, книгата би ти дала някакви насоки и познания в тази област! Препоръчвам ти да разгледаш ЦЕЛИЯТ форум, тук има много ама МНОГО интересни теми за абсоютно всичко като цяло... Аз лично съм много благодарен на създателя на този форум, от тук съм научил много!
 11. Аз лично подкрепям мнението Ви @freeman987, поради факта, че наистина това не е желателно, просто според мен е друго да кажеш: "Рънна ли програмата която ти изпратих?" вместо да си кажеш "Пусна ли програмата която ти изпратих?" Поне ако се използват термини да се пишат на английски и да не се използват като словосъчетания..
 12. Какви са тези хакерски услуги? Защо направо не си направи тук едно портфолио?
 13. r.a.t се ползва само за зловредни цели, тези чалъми не тук, моля
 14. ItsValle

  R.A.T.

  Като цяло всеки знае защо питаш подобни въпроси... Но да се върнем в контекста на въпроса ти, амии какво да ти кажа, пробвай ако искаш и njrat, има безброй много уроци в интернет, трябва само да му напишеш името в търсачката!
 15. Не съм виждал по-голяма глупост през живота ми! Още като видях това изречение Ние атакуваме всички сървъри - игри (LineAge, Minecraft, CS и т.н.), електронна поща, стрийминг (IP-TV), картиране (сателитна телевизия) и други. Когато атакувате, сървърният канал се блокира от мулти-гигабитов поток. И частта с "DDoS" атаките които са до 70 GBPS ми стана смешно, ще разбера кое дете е зад този сайт, а ако е някой възрастен то, направо ще ми стане жал за него
 16. Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 17. @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 18. Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 19. Аз лично не знам дали това е възможно, но в днешно време няма невъзможни неща така че...
 20. За един безплатен смс от 6 лева ще се договорим.. Опс wrong error 404 по без да искам го казах хихихих Шегата на страна, наистина тук няма да Ви помогнат, всеки има право на лично пространство и моля опитайте се уважите този факт..
 21. Моля, дайте ми името на фейсбука както и емайла му на лично съобщение, ще видя какво мога да направя по въпроса! Edit: Преди това моля да докажете, че въпросният профил е ваш!
 22. Интересно, и това нещо с "учебна цел" ли е? Може ли да напишете малко по-подробно?
 23. То е лесно да се направи, не ти трябва много, или Layer7 или Layer4, просто ти трябва хубав bypass method, или просто да удариш с httpget главната страница(indexa) и сайта ще се претовари от трафика, не съм сигурен и за slowloris дали ще бачка, може би LOIC са използвали, кой знае? хаха
 24. Работете си с Gmail и това е, освен ако някой не опита bruteforce атака..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.