Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

ItsValle

Потребители
 • Мнения

  41
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

ItsValle last won the day on Януари 11

ItsValle had the most liked content!

Обществена Репутация

7 Neutral

Social Info

2 Последователи

Относно ItsValle

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

886 профилни разглеждания
 1. ItsValle

  Комуникация

  Аз лично подкрепям мнението Ви @freeman987, поради факта, че наистина това не е желателно, просто според мен е друго да кажеш: "Рънна ли програмата която ти изпратих?" вместо да си кажеш "Пусна ли програмата която ти изпратих?" Поне ако се използват термини да се пишат на английски и да не се използват като словосъчетания..
 2. Какви са тези хакерски услуги? Защо направо не си направи тук едно портфолио?
 3. r.a.t се ползва само за зловредни цели, тези чалъми не тук, моля
 4. Не може да се провери не!
 5. ItsValle

  R.A.T.

  Като цяло всеки знае защо питаш подобни въпроси... Но да се върнем в контекста на въпроса ти, амии какво да ти кажа, пробвай ако искаш и njrat, има безброй много уроци в интернет, трябва само да му напишеш името в търсачката!
 6. Не съм виждал по-голяма глупост през живота ми! Още като видях това изречение Ние атакуваме всички сървъри - игри (LineAge, Minecraft, CS и т.н.), електронна поща, стрийминг (IP-TV), картиране (сателитна телевизия) и други. Когато атакувате, сървърният канал се блокира от мулти-гигабитов поток. И частта с "DDoS" атаките които са до 70 GBPS ми стана смешно, ще разбера кое дете е зад този сайт, а ако е някой възрастен то, направо ще ми стане жал за него
 7. Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 8. @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 9. Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 10. Аз лично не знам дали това е възможно, но в днешно време няма невъзможни неща така че...
 11. За един безплатен смс от 6 лева ще се договорим.. Опс wrong error 404 по без да искам го казах хихихих Шегата на страна, наистина тук няма да Ви помогнат, всеки има право на лично пространство и моля опитайте се уважите този факт..
 12. ItsValle

  Помощ

  Моля, дайте ми името на фейсбука както и емайла му на лично съобщение, ще видя какво мога да направя по въпроса! Edit: Преди това моля да докажете, че въпросният профил е ваш!
 13. Интересно, и това нещо с "учебна цел" ли е? Може ли да напишете малко по-подробно?
 14. То е лесно да се направи, не ти трябва много, или Layer7 или Layer4, просто ти трябва хубав bypass method, или просто да удариш с httpget главната страница(indexa) и сайта ще се претовари от трафика, не съм сигурен и за slowloris дали ще бачка, може би LOIC са използвали, кой знае? хаха
 15. ItsValle

  Защитен mail

  Работете си с Gmail и това е, освен ако някой не опита bruteforce атака..
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.