Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • Sponsored Ad
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.

ItsValle

Потребители
 • Мнения

  20
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно ItsValle

 • Ранг
  Script Kiddie
 1. Какво е Flood атака ?

  Купете си VPN от мен, чиста работа!
 2. Здравейте! Аз имам сервиз в който продавам най-различни неща! 2 от тях са Booter-s и VPN-и! Сервиза се намира в discord: https://discord.gg/J4R4AZR Нямам сайт, не ми и трябва. VPN-ите са с добро качество, идеални за всичко, 24/7 uptime, няма да усетите разликата + дори аз мога да Ви го инсталирам ако нещо не знаете! За цени можете да видите в discord!
 3. Знам за проекта, аз съм дизайнер, но за целта трябва да ме отблокираш от скайпа ти. Знаеш кой съм
 4. ам.. какви параметри ти трябват? за какво ще ти е? сайт/игра/хостинг?
 5. Нов сте? Статия за начинаещ pentester!

  Учи, отиди в колеж ако не си, и завърши, след това учи още, чети статии, купи си книги, не знам, но едно нещо знам, човек се учи докато е жив!
 6. Може лесно да Ви 'root'-нат сървъра ако ползвате script's от интернет. Затова като го правите, моля проверете scripta.(без нелегални цели plz)
 7. Защита от Dos/DDoS

  Здравейте, тъй като имам booter service, мога да съм Ви от полза ако искате да тествате защитата на вашият сайт от Layer7 атаки(това е атака която пренатоварва трафика в сайта a.k.a Too many request, please try again later) Също мога да тествам и Layer4(ipv4) ако някой иска да е сигурен в защитата си, може да ми пише или тук или на discord: ItsValle#7018
 8. Hack facebook

  Най-лесно се "хаква" facebook с fishing! Просто над 50% от хората дори не забелязват ако от горе в url бара пише "ti-si-izmamen.com/facebook.php" или нещо друго, те просто гледат сайта...
 9. Прехвърляне на пари в биткойни

  Виж сега, има сайтове които са paypal 2 btc, можеш да потърсиш, или просто изтегли парите от paypal в теб, отиди до някой кеш терминал и ги направи в btc към адреса ти(със леки такси разбира се). По нестандартният начин е да потърсиш хора които се занимават btc и просто да ги помолиш да обмените paypav в btc.
 10. Как да хакнем ФБ !

  Най-сетне намерих начин да хакна фейсбук! О почакай малк......
 11. Как да DOX

  Тук грешите! Аз просто обеснявам как аз го правя, и как има успех метода ми! Прочетох темата която дадохте, и да Ви кажа, там грам "хабер" си нямам от това което е написано, няма нищо съществено за това как може да се DOX някой... Просто трябва да се поровидите в database нищо повече, аз говоря примерно ако се е регистрирал с името "AzsamQkiqt25", в много сайтове/игри, и нормално просто да намерите информация за него в зависимост къде се е регистрирал.
 12. Anti flood

  Само 1 е начина да се разбере ако те DoS/DDoS човек, и това е ако той го прави с програма! Няма как да се разбере ако е от някой vps/vds/booter, поради факта, че не той праща пакетите! Препоръчвам ти да кажеш на ISP=то ти(доставчика ти), че те DoS/DDoS/Flood-ят и да ти смени IP адреса! Можеш да свалиш безплатен VPN от интернет, или да си купиш от мен, за да не може да ти намерят IP адреса! Препоръчвам ти, ако доставчика ти има функция динамично IP, да минеш на нея. Ще ти бъде в пъти по-добре като цяло!
 13. Как да DOX

  Здравейте! Днес ще Ви покажа как да DOX някой, по начина който аз знам! Под DOX аз разбирам, да се намери каквато и да е информация за човека/жертвата! 1-во за да DOX някой, трябва да направите database lookup, или да го кажа на български, трябва да намерите database и просто да напишете нещо, като например можете да влезете в pastebin.com и да напишете да кажем Alejandro, или друго име на човека за който търсите информация! Желателно е да търсите информация в много database, ако знаете името на човека/номера му/някое от имената с които играе игри/или се регистрирал в сайтове ще е добре! Email ако имате можете да потърсите в интернет Email 2 Skype или Email 2 IP така можете да откриете още нещо за този човек! 000webhost бяха drop тяхната database,и от там нещата от 2015-2016 вече са публични.. Като цяло от там можете да търсите по съществена информация! Надявам се да съм Ви бил полезен!
 14. Kali-Linux VirtualBox

  Добре, благодаря Ви!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.