Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

ItsValle

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ItsValle last won the day on April 13 2020

ItsValle had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

2 Followers

About ItsValle

 • Rank
  Good

Recent Profile Visitors

1,906 profile views
 1. Прочети как се сменя парола на windows 7 ако "случайно" си я забравил, милион уроци в тубата
 2. Искрено се надявам този емайл да си няма нищо общо с Вас, иначе...
 3. Този пичага на който е сайта съм на 100% сигурен, че дори не знае какво е bruteforce атака, какво остава да ми хаква фейсбуци, нямам думи, потресен съм..
 4. Тези номера са от crypto.bg, очевадно човека не е измамен с 6400 лева, или през cashterminal или през easypay се плаща с тези номера, това тук са пълни глупости, можете просто да попитате crypto.bg за тези номера и ще ви дадат информация... Според мен никой не се е вързал на този тъп сайт, тук има някаква голяма лъжа с тези 6400 лева...
 5. Тук вече говорим за ниво на умение "Създател на интернет"
 6. hotspot shield, всеки е започнал с него хаха, или ако искаш можеш да си закупиш от мен VPN на евтина цена, повече информация на ЛС.
 7. То и аз мога да хакна фейсбук акаунт, но ако започна да си рекламирам услугите като тях никой няма да ме вземе на сериозно. Много бих искал да разбера кой стои зад всичката тази глупост, сигурно е някой геймър от майнкрафт, от там са най-филмираните, но какво да искаме, вече е 2019 всеки 12 годишен те заплашва с DDoS... работата е повече от трагична! Организаторите или организатора на сайта сигурно не знае как да си сложи елементарно proxy, какво остава за всичките глупости които са написали...
 8. Във форума мисля, че имаше тема за отключването на Icloud, но пак ще го кажа, няма как да се отключи, поне АЗ лично не знам това да е възможно, кажете на човека от който сте го закупили да Ви го отключи и така.
 9. Лично говорих със "съпорта" (support) им, не съм срещал по глупав начин на изразяване за въпросите които го попитах Накрая ми отвърна с "Съсипваш ми вкуса на уискито", и смени темата като започна да разказва някаква история за негов приятел наркоман, направо излязох от сайта, някой "skid" го държи този сайт и си мисли че има шанс да пробие в "хакерският" бизнес, хаха.... По темата: Да, пълна измама!
 10. 1. Download Kali Linux 2. "Kali linux hacking tutorials in youtube" 3. И нека хакера в теб да се събуди!
 11. Всичко е напълно възможно стига да имаш желание! Аз лично ти препоръчвам ако искаш да започнеш първо с най-простото HTML, да имаш някаква основа, и като цяло да, книгата би ти дала някакви насоки и познания в тази област! Препоръчвам ти да разгледаш ЦЕЛИЯТ форум, тук има много ама МНОГО интересни теми за абсоютно всичко като цяло... Аз лично съм много благодарен на създателя на този форум, от тук съм научил много!
 12. Аз лично подкрепям мнението Ви @freeman987, поради факта, че наистина това не е желателно, просто според мен е друго да кажеш: "Рънна ли програмата която ти изпратих?" вместо да си кажеш "Пусна ли програмата която ти изпратих?" Поне ако се използват термини да се пишат на английски и да не се използват като словосъчетания..
 13. Какви са тези хакерски услуги? Защо направо не си направи тук едно портфолио?
 14. r.a.t се ползва само за зловредни цели, тези чалъми не тук, моля
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.