Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

ItsValle

Потребители
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

ItsValle last won the day on Август 16

ItsValle had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

1 Последовател

Относно ItsValle

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. ItsValle

  Защитен mail

  @Pentester mail.ru не е защитен, един познат ми беше влязъл в акаунта и аз не знам как, не ми каза/показа, само изполва операционната система линукс, и ми каза нещо от сорта на "Аз не ти знам паролата, аз направо ти влязох вътре, и ти я смених" така че не го препоръчвам този email!
 2. ItsValle

  Изнудване от хакер

  Приятелят Ви за да е записан, значи е РАТНАТ (R.A.T), моля, кажете му, ако няма кой знае какво на компютъра да го откара да го преинсталират! Също така, му дайте съвет, както и на вашите познати, ако ползват камера, тя винаги да сочи на долу, а ако е на лаптоп, какво да Ви кажа, внимавайте какво сваляте, от къде го сваляте, и първо помислете, струва ли си риска ?
 3. Амиии, вижте сега, за R.A.T ли говорим? Или просто мислите, че някой Ви е хакнал акаунта в социалните мрежи? Моля бъдете по-конкретен!
 4. +1 от мен аз съм много доволен от VPN-а супер е, винаги когато ми потрябва го ползвам без никакъв проблем.
 5. Почти всеки в днешно време изполва R.A.T за нелегални цели, ако искате да контролирате компютъра си изполвайте anydesk, teamviewer.. То си е образователно да те научат как можеш да си в Америка и да движиш мишката на компютъра на родителите си у дома да им сложиш песни във флашката
 6. Попитай хората от които си го закупил как е кода, дали може да ти помогнат, icloud е много гадно нещо, аз когато си закупувах телефона ми казаха, че за 10 лева един човек правил icloud, аз отвръщам, Вие добре ли сте? Това не е ли като Gmail? Те ми отвръщат, не това е ВАШИЯТ ТЕЛЕФОН, за това трябва специалист да Ви го направи. К**ЕЦ, за 1 минута си го направих, елементарно лесно е, само трябва да помниш въпросите и паролата, другото е izi pizi. Мисля, че няма как да се отключи, поне аз не знам за това, сигурно администраторите на форума може би ще имат идеа, можеш да им драснеш едно ЛС.
 7. ItsValle

  Какво е Flood атака ?

  Купете си VPN от мен, чиста работа!
 8. Здравейте! Аз имам сервиз в който продавам най-различни неща! 2 от тях са Booter-s и VPN-и! Сервиза се намира в discord: https://discord.gg/J4R4AZR Нямам сайт, не ми и трябва. VPN-ите са с добро качество, идеални за всичко, 24/7 uptime, няма да усетите разликата + дори аз мога да Ви го инсталирам ако нещо не знаете! За цени можете да видите в discord!
 9. Знам за проекта, аз съм дизайнер, но за целта трябва да ме отблокираш от скайпа ти. Знаеш кой съм
 10. ам.. какви параметри ти трябват? за какво ще ти е? сайт/игра/хостинг?
 11. ItsValle

  Нов сте? Статия за начинаещ pentester!

  Учи, отиди в колеж ако не си, и завърши, след това учи още, чети статии, купи си книги, не знам, но едно нещо знам, човек се учи докато е жив!
 12. ItsValle

  Един от първите DOS методи

  Може лесно да Ви 'root'-нат сървъра ако ползвате script's от интернет. Затова като го правите, моля проверете scripta.(без нелегални цели plz)
 13. ItsValle

  Защита от Dos/DDoS

  Здравейте, тъй като имам booter service, мога да съм Ви от полза ако искате да тествате защитата на вашият сайт от Layer7 атаки(това е атака която пренатоварва трафика в сайта a.k.a Too many request, please try again later) Също мога да тествам и Layer4(ipv4) ако някой иска да е сигурен в защитата си, може да ми пише или тук или на discord: ItsValle#7018
 14. ItsValle

  Hack facebook

  Най-лесно се "хаква" facebook с fishing! Просто над 50% от хората дори не забелязват ако от горе в url бара пише "ti-si-izmamen.com/facebook.php" или нещо друго, те просто гледат сайта...
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.