Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

ItsValle

Потребители
 • Мнения

  35
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

ItsValle last won the day on Януари 11

ItsValle had the most liked content!

Обществена Репутация

6 Neutral

Social Info

1 Последовател

Относно ItsValle

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

434 профилни разглеждания
 1. ItsValle

  Фишинг сайт

  Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 2. ItsValle

  Лични данни

  @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 3. ItsValle

  Фишинг сайт

  Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 4. ItsValle

  Отключване на iCloud

  Аз лично не знам дали това е възможно, но в днешно време няма невъзможни неща така че...
 5. ItsValle

  Търся услуги хакерски

  За един безплатен смс от 6 лева ще се договорим.. Опс wrong error 404 по без да искам го казах хихихих Шегата на страна, наистина тук няма да Ви помогнат, всеки има право на лично пространство и моля опитайте се уважите този факт..
 6. ItsValle

  Помощ

  Моля, дайте ми името на фейсбука както и емайла му на лично съобщение, ще видя какво мога да направя по въпроса! Edit: Преди това моля да докажете, че въпросният профил е ваш!
 7. Интересно, и това нещо с "учебна цел" ли е? Може ли да напишете малко по-подробно?
 8. То е лесно да се направи, не ти трябва много, или Layer7 или Layer4, просто ти трябва хубав bypass method, или просто да удариш с httpget главната страница(indexa) и сайта ще се претовари от трафика, не съм сигурен и за slowloris дали ще бачка, може би LOIC са използвали, кой знае? хаха
 9. ItsValle

  Защитен mail

  Работете си с Gmail и това е, освен ако някой не опита bruteforce атака..
 10. ItsValle

  Защитен mail

  @Pentester mail.ru не е защитен, един познат ми беше влязъл в акаунта и аз не знам как, не ми каза/показа, само изполва операционната система линукс, и ми каза нещо от сорта на "Аз не ти знам паролата, аз направо ти влязох вътре, и ти я смених" така че не го препоръчвам този email!
 11. ItsValle

  Изнудване от хакер

  Приятелят Ви за да е записан, значи е РАТНАТ (R.A.T), моля, кажете му, ако няма кой знае какво на компютъра да го откара да го преинсталират! Също така, му дайте съвет, както и на вашите познати, ако ползват камера, тя винаги да сочи на долу, а ако е на лаптоп, какво да Ви кажа, внимавайте какво сваляте, от къде го сваляте, и първо помислете, струва ли си риска ?
 12. Амиии, вижте сега, за R.A.T ли говорим? Или просто мислите, че някой Ви е хакнал акаунта в социалните мрежи? Моля бъдете по-конкретен!
 13. +1 от мен аз съм много доволен от VPN-а супер е, винаги когато ми потрябва го ползвам без никакъв проблем.
 14. Почти всеки в днешно време изполва R.A.T за нелегални цели, ако искате да контролирате компютъра си изполвайте anydesk, teamviewer.. То си е образователно да те научат как можеш да си в Америка и да движиш мишката на компютъра на родителите си у дома да им сложиш песни във флашката
 15. Попитай хората от които си го закупил как е кода, дали може да ти помогнат, icloud е много гадно нещо, аз когато си закупувах телефона ми казаха, че за 10 лева един човек правил icloud, аз отвръщам, Вие добре ли сте? Това не е ли като Gmail? Те ми отвръщат, не това е ВАШИЯТ ТЕЛЕФОН, за това трябва специалист да Ви го направи. К**ЕЦ, за 1 минута си го направих, елементарно лесно е, само трябва да помниш въпросите и паролата, другото е izi pizi. Мисля, че няма как да се отключи, поне аз не знам за това, сигурно администраторите на форума може би ще имат идеа, можеш да им драснеш едно ЛС.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.