Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

ItsValle

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ItsValle last won the day on May 18

ItsValle had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

Social Info

3 Followers

About ItsValle

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

1,034 profile views
 1. Във форума мисля, че имаше тема за отключването на Icloud, но пак ще го кажа, няма как да се отключи, поне АЗ лично не знам това да е възможно, кажете на човека от който сте го закупили да Ви го отключи и така.
 2. Лично говорих със "съпорта" (support) им, не съм срещал по глупав начин на изразяване за въпросите които го попитах Накрая ми отвърна с "Съсипваш ми вкуса на уискито", и смени темата като започна да разказва някаква история за негов приятел наркоман, направо излязох от сайта, някой "skid" го държи този сайт и си мисли че има шанс да пробие в "хакерският" бизнес, хаха.... По темата: Да, пълна измама!
 3. 1. Download Kali Linux 2. "Kali linux hacking tutorials in youtube" 3. И нека хакера в теб да се събуди!
 4. Всичко е напълно възможно стига да имаш желание! Аз лично ти препоръчвам ако искаш да започнеш първо с най-простото HTML, да имаш някаква основа, и като цяло да, книгата би ти дала някакви насоки и познания в тази област! Препоръчвам ти да разгледаш ЦЕЛИЯТ форум, тук има много ама МНОГО интересни теми за абсоютно всичко като цяло... Аз лично съм много благодарен на създателя на този форум, от тук съм научил много!
 5. Аз лично подкрепям мнението Ви @freeman987, поради факта, че наистина това не е желателно, просто според мен е друго да кажеш: "Рънна ли програмата която ти изпратих?" вместо да си кажеш "Пусна ли програмата която ти изпратих?" Поне ако се използват термини да се пишат на английски и да не се използват като словосъчетания..
 6. Какви са тези хакерски услуги? Защо направо не си направи тук едно портфолио?
 7. r.a.t се ползва само за зловредни цели, тези чалъми не тук, моля
 8. ItsValle

  R.A.T.

  Като цяло всеки знае защо питаш подобни въпроси... Но да се върнем в контекста на въпроса ти, амии какво да ти кажа, пробвай ако искаш и njrat, има безброй много уроци в интернет, трябва само да му напишеш името в търсачката!
 9. Не съм виждал по-голяма глупост през живота ми! Още като видях това изречение Ние атакуваме всички сървъри - игри (LineAge, Minecraft, CS и т.н.), електронна поща, стрийминг (IP-TV), картиране (сателитна телевизия) и други. Когато атакувате, сървърният канал се блокира от мулти-гигабитов поток. И частта с "DDoS" атаките които са до 70 GBPS ми стана смешно, ще разбера кое дете е зад този сайт, а ако е някой възрастен то, направо ще ми стане жал за него
 10. Напълно съм съгласен с Вас! Затова винаги ама ВИНАГИ гледайте URL адреса на всеки сайт който посещавате!
 11. @freeman987 можеше ли да опишете как изглежда тази Ваша система? Какво има в нея? По-точно какви данни има? И например откъде сте намерил или "дръпнал" всички тези данни за които говорите?
 12. Не е нужен кой знае какъв опит за това, не ти препоръчвам да се занимаваш, първо че е нелегално, второ че не е хубаво да крадеш лични данни на хората, има милиони уроци в целият интернет как се правят тези сайтове, най-просто може да се интерпретира и така "copy and paste", защото Вие дефакто копирате съдържанието на дадена страница (абсолютно всичко) и това нещо го поставяте във вашият сайт. Така жертвата си мисли, че е във фейсбук да кажем, но това не е вярно, тя е във вашият сайт и ще напише данните си там, и така Вие ще ги откраднете. Грам не съм се опитал да поясня темата, просто г/д искам да Ви обясня какво представлява без да Ви насърчавам да правите нелегални неща!
 13. Аз лично не знам дали това е възможно, но в днешно време няма невъзможни неща така че...
 14. За един безплатен смс от 6 лева ще се договорим.. Опс wrong error 404 по без да искам го казах хихихих Шегата на страна, наистина тук няма да Ви помогнат, всеки има право на лично пространство и моля опитайте се уважите този факт..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.