Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

rutera

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rutera last won the day on January 3

rutera had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About rutera

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @d3k4z големите сайтове използват т.нар. предифини ссл, а организациите който правят големите браузъри периодично правят проверка и съответно добавят или не даден домейн като предифиниран, ако домейна е такъв няма да успееш да заобиколиш ссл, в всеки друг случай успявам. Това е, кратко и ясно. Всеки който желае може да потърси как да си направи домейна предифиниран за браузърите.
 2. В една тема в един форум се казва, че го е направил пич от тук. Линк
 3. И аз се чудя от къде могат да се намерят най-малкото за един поглед
 4. Викаш тука стана и форум за програмиране и сортиране!
 5. Има нова версия на курса Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 за сега има само една лекция и интрото. Пича дето говори е страннен ама който иска ще давам линк.
 6. Вместо да пишете тук, потърсете институциите за проблема който имате. Вярвам, че решението е там.
 7. И аз се сдобих с покана. Доста пъргаво и хитро.
 8. Абе трудно ми се струва. Имам огромно желание да се започна работа в сферата дори и на по-ниско заплащане докато навлеза яко в нещата но на много места не ме отразяват щото съм нямал едно или друго. Е как да го имам като инвестирам едни 5-6 бона е нали трябва да ги изработя за да ги дам хах. Някой да сподели неговият опит. От къде е почнал и къде е стигнал.
 9. Здравейте, имам свободно време малко се разкарах от работа по ред причини и се замислям над това да стана pentester та се замислям какво ми е нужно за започването на работа. Гледам в jobs-а там имат горе долу следните изисквания В общи линии са това нещата който изискват всички. Въпроса е изискват ли се разни сертификати без който не може (става дума за прословутите CCNA, CCNP и др. който никога няма да ти влезат в употреба и от тях ще научиш някой основни неща който едва ли ще ги използваш е ежедневието си), нужен ли е опит по трудова книжка абе въобще ще съм благодарен на някой да сподели опит малко за да се ориентирам на някъде. Само да утоним зная как се конфи един juniper, cisco и какво е osi модел и защо се използва. Смятането на мрежите не ми е проблем, зная как се работи с arpspoof, mimtf, ettercap абе стандартните неща.
 10. Здравейте пичове, ако на някой са му полезни споделям едно репо със всички мобилни номера от 3-те мобилни оператова в България. Мобилни номера ако съдя по това как си защитават хората домашните WiFi мрежи и какви пароли слагат на рутерите в къщи, ще свършат добра работа. Ако имате предложения за нещо казвайте.
 11. Здравейте, пичове как се справяте със ssl-а който се поставя сам. Как го заобикаляте. Аз ползвах sslstrip, sslstrip+ и разни други като bettercap ама вече нищо не върши работа. А ми се ще някак да успея да го заобиколя. Споделете вашият опит от тази гледна точка.
 12. Кратко но истинско. Събрани малко паролки от истински акаунти на реални хора, от популярни сайтове за мейл услуги. https://pastebin.com/zkes0qCW И факт е, че масово хората ползват за парола, егн, мобилен номер, името си + д/м/г на раждане, и нещо значимо (футболен отбор, име на куче/котка/рибка/змия/жена и др. ).
 13. Има свалени курсовете който са от софтуни, за етично хакерство сега който бяха април месец, и преди това който са със Васил Султанов. Това което имам е презентации и видеа абе всичко. Защо бих ги споделил, защото Г-н Наков казва, че университета е създаден да се образоваме и да е достъпен и безплатен. Аз самият преди време исках да достъпя тези лекции като за това бих им платил само за линковете в youtube но така и не ми отговориха, затова намерих начин да си ги сваля безплатно. Като за това са информирани още преди година. Ако някой ги иска да пише. Публични линкове не, все пак сме на ръба ...
 14. Не би трябвало да имаш проблем, може би малко рамчица още ше ти трябва ноо... аз съм му заделил 10GB рам, от налични 16 и се държи добре. Ето ти директни линкове https://www.offensive-security.com/kali-linux-vmware-virtualbox-image-download/ Kali Linux VirtualBox Images Директно си го импортваш във VirtualBox и работиш, сменяш парола ъпдейтваш и така.
 15. Да се хоства сайт във шел... Вероятно си искал да питаш дали е възможно на хостинга да има оставен шел за дълго време или постоянно, много относително и много зависи къде е в Бг или на друго място, зависи от това как се ползва и много такива. Умното е да ползваш но разумно хем да не се усетят хем да си свършиш работата.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.