Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

madhacker

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно madhacker

 • Ранг
  Начинаещ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Някой сети ли се да провери дали тези, останалите проценти, не са резервирани за ос-а? Какво е това ? 4gb и клатиш 10ка ?
 2. madhacker

  PC Cleaner (Batch)

  То се подразбира за е за уиндоусче. Браво за старанието... Но... не върши нищо. if not exist "C:\WINDOWS\Users\*.*" goto skip if exist "C:\WINDOWS\Users\*.zip" del "C:\WINDOWS\Users\*.zip" /f /q if exist "C:\WINDOWS\Users\*.exe" del "C:\WINDOWS\Users\*.exe" /f /q if exist "C:\WINDOWS\Users\*.gif" del "C:\WINDOWS\Users\*.gif" /f /q Как подяволите попада .ехе там ? И къде да си скрия п9рн3т4 от мама и тати, ако тва ще ми изтрие всички .media файлчета 'начи if not exist C:\WINDOWS\Users\Users\*.* goto skippy /f /q несъщестува и не трие нищо и отива на C:\WINDOWS\Users\Users\ нещо което също не същестува Не съм наясно с cmd-програмирането, но пробвай с променливата %USERNAME% .Не на всеки юзъра се казва User и Юзър дейтата не стои там. По-скоро -нещо такова. C:\Users\%USERNAME%\
 3. Едно време имаше една winbozка програмка portal.Помня, че теглеше и медията .
 4. madhacker

  Cool Retro Terminal

  Чат-пат, когато се лигавя, го ползвам. Гъзарийка е .Много широки граници на изменение търпи. За ветераните може и да има носталгично влияние. https://github.com/Swordfish90/cool-retro-term
 5. madhacker

  [Урок] Инсталация на Apache, MySQL, PHP

  Напиши за какви дистрота е. Може да има много копи/пейстъри и да не им работи apt-get-а
 6. madhacker

  Кой, къде и какво работи?

  И още един админ. Стаж 4г.Първата ми месторабота. Минавал съм PCIDSS.
 7. Това нещо не работи.От много време.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.