Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

bulle7pr00f

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bulle7pr00f

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. да ето това е темата той я прати
 2. Бях ратнат.. Всичко започна когато "намерих чистата програма за ратове", мисля че я бях споделил в този форум да.., та ако може да бъде премахнате темата, защото не искам по никакъв начин да изпъкна че заразявам хора от форума или нещо такова, най малкото което е да бъда баннат от сайта.. Извинявам се пак моя е грешката.
 3. Търся администратор, който да ми помогне !
 4. Мисля, че се оправи донякъде но все още не си виждам ip adressa само ineta
 5. По точно имам интернет но нямам ip adress inet и други, моля ви кажете как да го оправя, а без тях не може нищо да се прави
 6. Кажете кво да направя да ми тръгне интернета , с рутер съм но не знайно защо нямам интернет, правих какво ли не зада го пусна, но не става и не става
 7. Това е на баща ми профила
 8. Благодаря ти, за отделеното време да ми отговориш даде ми адски много доза мотивация, относно 1 пренощуване имам брат който в момента учи там така че няма да ми е голям проблем.Аз съм на 15 иии не знам дали ще мога да се справя, защото имам и училище все пак, но пък хората са казали има ли желание човек винаги намира начин . Ще се радвам да чуя и други отговори !
 9. Здравейте, мисля да се пусна на един курс по Ethical Hacking, но не знам какво и как. 1во, не знам как да си инсталирам Кали Линукс, баща ми вече е забравил 2ро сложно ли е като цяло, да се вземе сертификат ? 3то не съм от София и ще ми е сложно мисля :Д 4то заслужава ли си ? все пак даваш не малко пари за курса? 5то ако може някой да ми покаже по скайп или дискорд как се инсталирва на VM да пише. Моля бързи и сериозни отговори
 10. Както и другите теми и " Инструменти" не бива да са в този форум, защото се разпространяват тези неща ии да има си браузъри всеки на своя отговорност отваря и тегли това е.
 11. Аз съм за премахването на тази тема да се затвори и премахне, защото този форум се превръща в някви тъмни сделки и така нататъка и така нататъка има си Тор има си сайтовете в Тор тука не му е мястото да се разправя какво и как, преди месеци бях пуснал дарк комет рата който беше моя грешка защото сигурно вече се е разпространил из "малките хакери" а не бива. Искам да кажа, има си специялни браузъри за тези неща не трябва да бъде в гугъл това нещо.
 12. Относно да си правя на visual studio вече съм пробвал само да го инсталирам и не става..KaliLinux отдавна съм го изтрил защото не разбирам грам от езика и единственото нещо е да гледам клипове в ут.
 13. Търся криптер за ратове до 10$ Също може и безплатен (ако става) ;д.
 14. Благодаря ти много :). Не знам защо изобщо си губят времето с такива работи
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.