Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Berdy

Потребители
 • Мнения

  37
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Berdy last won the day on Април 16

Berdy had the most liked content!

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Berdy

 • Ранг
  Хакер

Последни посетители

263 профилни разглеждания
 1. Предлагам в кутията, където се намира "Browse, Activity, Chatbox" да има текст с огромни букви да пише "Не питайте как се хакват социални мрежи" и всеки един такъв въпрос да бъде наказван с определено време без право на коментари и нови топики. Може да намалим тъпите въпроси в форума.
 2. Berdy

  етично хакерство книга

  Предлагам ти да почнеш книга на Английски, защото после ще ти е по-лесно с други книги. Пример: Говорим си с приятели за Java и на мен ми отне прекалено много време да загрея, че array-ове са, така наречените масиви (а в книгата ми беше дадено само думата масив, не array) и visa versa
 3. Berdy

  Относно DarkComet rat.

  Ако не ви се занимава с Team Viewer, може и да си изтеглиш Skype или join.me и да се свържете с компютъра му.
 4. Berdy

  Хакерски истории

  Неизбежно е
 5. Berdy

  Windows 10?!

  Зависи за какво я ползваш. Бих препоръчал Linux, но ако си падаш по игри, може да е малко кофти. Аз поне съм на мнението, че почти всяка една операционна система, независиммо колко стара, може да се ползва, само трябва да я ъпдейтваш постоянно.
 6. Berdy

  Как да хакнем ФБ !

  The bait is real
 7. Berdy

  Хакерски истории

  Интересно ми е до чуя ваши истории, докато сте "хаквали" някого и когато неизбежно са ви хванали, понеже на всеки му се е случило поне един път.
 8. Berdy

  Биткойн

  Всичко можеш да прочетеш в нета. С две думи, купувай, докато е малко.
 9. Berdy

  Safe mode Windows 10

  https://community.shaw.ca/docs/DOC-1017
 10. 2018 сме хора! Аз си правя backup но системата през 2 седмици, а пък да не говорим колко често трябва до го правят фирмите.
 11. IMO, това спестяване на време в запаметяване на пароли и имейли може да ти предизвика мноого повече главопболия, отколкото записването на email и парола при всяко влизане. Не знам защо даже още се ползва от хора, които даже не си ъпдейтват OS-a. Просто казваш "OS-a ми липсва критични ъпдейти и половината ми информация е незащитена... Ще си запаметявам паролите!"
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.