Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

nuclear bomb.

Moderators
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by nuclear bomb.

 1. Само един въпрос ? Откъде знаеш, че те подслушват и още по-големия, откъде знаеш, че са точно тези лица, които посочваш ?
 2. Колко трябва да си слабоумен, за да постнеш това тук
 3. Мога да те черпя една студена вода, друго какво можем да направим ? Мисля, че си изпълнил целта си, какво се очаква друго ?
 4. Видя ли някой, постващ измамни сайтове за отключване на айклауд, директен перманентен бан от форума !!!
 5. Ако видя още някой, да поства профили, които иска да бъдат разбивани, директен бан. То ви се показва нещо като за глупави хора, вие тотално избивате рибата.
 6. Второ - не си поствай имейла. Свържи се с мен на ЛС, да опитаме да помогнем.
 7. Само една подсветка към всички, мислещи, че тва е нещо реално - не бъдете шарани. Имейлите са изтрити, за да не стане така, че наивността ви да надделее, авторът е предупреден.
 8. Мисля, че или аз или ти не си разбрал. Префикса не е +359087.., а е +35987, без 0.
 9. какъв рат ползваш ? ако е некъв боклук, не се занимавай. настройваш порта, влизаш в рат-а и му даваш да Listening-ва към тоя порт, след тва отиваш в canyouseeme.org и проверяваш дали работи
 10. глупости, колко хиляди безплатни впн-и има
 11. Блокира ти ип-то. Изтегли vpn и пробвай отново.
 12. Простотиите извън този форум. Модератор ако искаш да бъдеш, първо се научи на нормално писане, а и като виждам, за Модератор не ставаш, камо ли за нещо повече. Ключ.
 13. Влязъл е в настройките на рутера от 192.168.x.1, от там вече, ако оператора ти не е защитил данните, то тогава default данните са admin - admin, следователно го допуска до конфигурацията на рутера и може да прави квото иска.
 14. Темата се заключва, а автора да прочете правилата.
 15. щом мислиш, че ти изневерява, защо вместо да се занимаваш с глупости във виртуалното пространство, не седнеш и не поговориш с нея ? вместо да бъдеш "опасен хакер, който влиза в компа на приятелката си", говори с нея и следи държанието й, докато си говорите, и ще разбереш.
 16. Hе си ти човека, който ще определя какво искат потребителите. Bместо да се опитваш да правиш фалшиви гледания, си стегни задника и си натрупай популярност както всички останали ютюбъри. Българска работа, да не полагаш никви усилия и да чакаш успех, хахаха
 17. Като за начало научи се в кой раздел се пишат такива теми (простотии)
 18. Емил Попов, опа, нека позная - от гдбоп идвате на проверка, хаха. Получаваш предупреждение, защото си объркал форума, в който да си предлагаш "хакерските услуги".
 19. Нещо смени името на сайтчето, хаха. Ударете му малко флууд да му стане тъпо на бедничкия човечец
 20. Вече почва да ми става жал, за хора, които са се вързали на тези тъпи деца. Кви са тия 400 евро, 200 лева, Боже Господи...не искам да правя нещо малкото им сайтче, но наистина се изкушавам да не съгреша. Пак повтарям - не бъдете шарани.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.