Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

nuclear bomb.

Moderators
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by nuclear bomb.

 1. Hе си ти човека, който ще определя какво искат потребителите. Bместо да се опитваш да правиш фалшиви гледания, си стегни задника и си натрупай популярност както всички останали ютюбъри. Българска работа, да не полагаш никви усилия и да чакаш успех, хахаха
 2. Като за начало научи се в кой раздел се пишат такива теми (простотии)
 3. Емил Попов, опа, нека позная - от гдбоп идвате на проверка, хаха. Получаваш предупреждение, защото си объркал форума, в който да си предлагаш "хакерските услуги".
 4. Нещо смени името на сайтчето, хаха. Ударете му малко флууд да му стане тъпо на бедничкия човечец
 5. Вече почва да ми става жал, за хора, които са се вързали на тези тъпи деца. Кви са тия 400 евро, 200 лева, Боже Господи...не искам да правя нещо малкото им сайтче, но наистина се изкушавам да не съгреша. Пак повтарям - не бъдете шарани.
 6. Как ше платя на някви деца, които са прочели някои работи в интернет и са ги сложили в сайтчето си и вече са най-големия хакери, хахаха. Не бъдете шарани да плащате на такива малоумщини. А и къде сте видяли хакер да си предлага услугите, публично ? Аз мога да хакна фейсбук, мобилен номер, елате. Баш се рекламират като foodpanda, ама никой не ги отразява пахахах, смешна работа.
 7. Една банка ще можеш ли да разбиеш ? Аз ще ти дам лаптоп и ресурси, ти ми я разбии, дай ми целия оборот - за теб 20%. Простотията нема край..
 8. В днешно време, рат програмите не се ползват за други неща, освен за зловредни цели, но те съветвам, ако си новак в рат-ването, запознай се с криптърите и port forwarding.
 9. Няма да намериш такова нещо, като ''хакер под наем'' тук. Ние сме тук, с цел да помагаме, а не да ''хакваме'' телефони. За случката с детето ти - ако е малко, и не разбира, можеш да инсталираш TeamViewer и да го следиш. Предупреждавам всеки, който пише в темата - да внимава какво пише.
 10. Най-добре преинсталирай устройството и смени паролите от друго.
 11. Докато не почнеш да нахалстваш и да вдигаш врява, няма да ти обърнат внимание тия от АБВ. Отиваш в София, влизаш и почваш. Така е и с операторите. Докато не ги настъпиш ти, ще те настъпват те. За да докажеш самоличността си ти трябва лична карта, по възможност да знаеш тайния отговор, на тайния въпрос, как си записала името си в АБВ, дата на раждане и кога си създала профила.
 12. Хората разбиват банки само, с лаптопи, пък един телефон да не могат да разкодират, не знам. Ако телефона е краден - бъди добър и го върни, защото не е хубаво така. Постави се на мястото на човека, когото си е изгубил телефона - гадно, нали ? Но, все пак не знам краден ли е, или не, затова ще ти споделя какво знам относно това, тъй като съм доста стар потребител на ябълката. Има си някакъв чалъм, но малцина го знаят. Известен метод беше, чрез експлойт на Епъл - DNS настройване, но това вече не работи при по-новите версии на iOS. Чувал съм начини, но те са свързани хардуерно с устройството,а именно - платката. Там е записан iCloud акаунта, но трябва да намериш отключена платка, от счупен или повреден телефон, но със здрава и отключена платка. Изискват се доста майсторски ръце, така, че ако не си запознат, не опитвай сам да го правиш, защото може да убиеш и последната си надежда.
 13. Здравей. Как така някакъв Израелец ти е хакнал паролите ? То не се хакват пароли, ей така за 1 минута. Някакъв достъп предоставял ли си му, теглил ли си нещо, в което не си сигурен ? Откъде си сигурен, че той е виновен ? Опиши по-подробно случката, за да се опитаме да ти влезем в положение. Ако ли не, аварийния случай ти е, този, когото ти е посочил @blagovest - www.cybercrime.bg !
 14. Виж другата тема, заради която е баннат. И защо трябва да се разпространяват подобни простотии, като стрийсъри в нашият форум ? Детска работа..
 15. Явно си заседнал в 2013-та, когато всички деца използваха стрийсъри/буутъри да дразнят хората. Получаваш бан от форума, заради другата ти тема, а тази се заключва.
 16. Съжалявам, г-н @por4ev, но колкото и да ми е жал за Вас, няма как да Ви бъде указана помощ за подобно действие, тъй като се води нелегално.
 17. Поради зачестилите случаи на теми, с нелегални цели,бих искал да предупредя всеки, който иска да пише теми, с цел разбиване/крадене на пароли или акаунти. Особено теми със заглавия "Tursq haker za razbivane na profil'' и други простотии. Или искате да разбиете профила на приятеля/ката си, защото се съмнявате, че ви изневерява. Тук не е място да си търсите хора, да ви вършат мръсната работа. Подобни теми, ще бъдат трити, а авторите им ще бъдат тежко санкционирани. Дано съм бил ясен.
 18. Подобни услуги не се предлагат тук, съжалявам.
 19. Първо искам да ти благодаря, че си се поразровил из нета, за да дадеш такава важна информация. Всичко това, което си написал е много полезно и трябва да се знае от всеки потребител. Освен кИЙлогърите (не кЕЙ) ,е възможно осъществяване на достъп до паролите на потребителя, чрез saved logins, в браузъра Ви. С една дума, не теглете/отваряйте нищо, на което нямате доверие, не си въвеждайте данните наляво и надясно, защото после пострадалите ще бъдете само и единствено вие. ПС: Тук не е място да спамите глупостите Ви, а място да изразите мнение по естеството на темата. Всяко излишно мнение, което не е по естеството на темата, ще бъде санкционирано.
 20. Потребителят }∞|∞{ получава забрана за посещение на форума завинаги, поради многократно спамене на простотии по темите.
 21. Знам, че това е поредния малоумен пост на такива потребители като теб, но тук не е място, където да си поръчваш хора да ти вършат работата, всичко тук е с легална цел. На теб би ли ти било много приятно, ако втори човек има достъп до е-майла ? Искам да предупредя всички, които пишат в тази тема, да си подбират думите, и да не опитват да въртят тънки схеми, защото няма да стане. Всичко ще се разбере, не се безпокойте.
 22. Нещо си пуснал същата тема два пъти вече, заключвам я тази, оставям ти другата, и внимавай следващия път.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.