Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • Sponsored Ad
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.

nuclear bomb.

Потребители
 • Мнения

  51
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

nuclear bomb. last won the day on Януари 12

nuclear bomb. had the most liked content!

Обществена Репутация

10 Good

Относно nuclear bomb.

 • Ранг
  Хакер
 1. Най-добрите безплатни РАТ-ове колекция 2017

  99% от вас си мислят, че създават builder, пращат го на някой и вече имат пълен достъп до компютъра му завинаги. В дълбока грешка сте. Като за начало се запознайте с port forwarding и crypter (криптър). Без да отворите порт от вашият рутер, вие няма как да ратнете някой. Рат-а е възможен и без криптър, но е нужно да заблудите жертвата, да си изключи антивируната, тъй като вашият рат файл, няма криптър, който да го защити от подобни програми. Качете вашият рат файл, в сайтове за споделяне на файлове (dox.bg ,zippyshare and etc..) , след това ще получите линк за сваляне. Накарайте жертвата да инсталира вашият рат файл, от INTERNET EXPLORER, тъй като е стар браузър и няма как да засече нищо. Използвайте ''NUCLEAR RAT" за най-голям ефект (линк за сваляне -> http://www.connect-trojan.net/2013/07/nuclear-rat-2.1.0.html ). Да не забравяме, че ви трябва достъп до рутера, за да отворите порт (не име и парола за рутера, а име и парола в 192.168.o.1, най-често, в повечето случаи е 192.168.1.1). След, което ще ви изиска ''username'' и ''password''. Опитайте с default username и password -> Username: admin Password: admin , Username: root Password: admin , Username: admin Password: root , Username: admin Password: password и други подобни има, но в момента не се сещам за тях. На start и end port пишете някакъв порт (1234 , 1604 , 1085 или някакъв друг, по ваш избор). След това пишете вашият ipv4 адрес, който можете да намерите, като отворите CMD, и напишете ''ipconfig''. Като сте направили всичко, както трябва, отидете в -> www.canyouseeme.org и отдолу на мястото на ''80'' ,поставете порта, който сте отворили, за да видите дали сте го отворили правилно и дали вашето isp не го блоква. Ако всичко е както трябва, теглите вашият рат, поставяте порта, слагате го на ''start listening'' , пишете IP-то ви, към което желаете жертвата да се върже, след това вашият гейтуей, build-вате си програмката и сте готови за рат. Надявам се да съм бил полезен.
 2. Продавам Android RAT, който е привейт и не са фрий програмките spynote и тн. Rat-а е напълно ефективен, и щом веднъж apk файла се инсталира на телефона, той се скрива и така жертвата няма как да се осъмни. Програмата ви дава пълен достъп до телефона на жертвата. Да звъните от номера на жертвата, да четете/изпращате смс-и, да четете съобщения (whatsapp,messenger,viber and etc..) ,кийлогър (keylogger),като цяло всичко. Rat файла разполага с криптър (не може да се засече от антивирусни програми). За цена ми пишете на лично съобщение.
 3. WireShark

 4. How to setup njRAT (article)

  Не знам какво става, но имам проблем, и аз съм с версия v.0.8d/ Като създам rat-а, отворя го и не ми се кънектва към njrat-a. Пиши ми на лс.
 5. Linux

  Лоши работи
 6. Помощ , моля!

 7. Помощ , моля!

  Не знам кво си въобразявате с тия простотии, като буутъри ? Кво ще стане ? Ще спреш на некое 10 годишно дете нета, и ставаш Кевин Митник 2 ? Мнението ми е по темата е куйз стрийсъра ( http://quezstresser.com/ ) ,макар и фрий, прави нещо. И правете разлика между ddos и dos, защото dos-a е атака само от една машина, а ddos-a са атаки от много машини ( виртуални и заразени )
 8. Linux

  Приятел, 100 на 100 не знаеш кво значи аутист, щот капацитета на мозъка ти не е толкова голям, и ти съчувствам, ако имаш някакъв проблем, да ти изпратя парички, да се лекуваш, сладур :*
 9. Linux

  То ми е на английски, ма като не съм мн напред с линукса, ми е кат на китайски, ве аутист. Аве ти си хомо(сексуалист).
 10. Искай си авторските права, от Мартинчето (твоята любоФ)
 11. Linux

  Аз казвам, че не е лесно, щот аз ся започнах да се занимавам с линукс, и ми е кат на китайски. ПС: Хомохабилис <3
 12. Linux

  Ти хубаво ще се преместиш към линукс, ама нали се сещаш, че не е като windows ? Изтеглиш си една песен, примерно, и минимум 30 минути ще търсиш къде е.Търси в Youtube, поне основните неща за линукса.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.