Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

nuclear bomb.

Модератори
 • Мнения

  133
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  18

nuclear bomb. last won the day on Януари 2

nuclear bomb. had the most liked content!

Обществена Репутация

41 Excellent

5 Последователи

Относно nuclear bomb.

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

944 профилни разглеждания
 1. nuclear bomb.

  Ограбиха ме!

  Най-добре преинсталирай устройството и смени паролите от друго.
 2. Докато не почнеш да нахалстваш и да вдигаш врява, няма да ти обърнат внимание тия от АБВ. Отиваш в София, влизаш и почваш. Така е и с операторите. Докато не ги настъпиш ти, ще те настъпват те. За да докажеш самоличността си ти трябва лична карта, по възможност да знаеш тайния отговор, на тайния въпрос, как си записала името си в АБВ, дата на раждане и кога си създала профила.
 3. nuclear bomb.

  Отключване на iCloud

  Хората разбиват банки само, с лаптопи, пък един телефон да не могат да разкодират, не знам. Ако телефона е краден - бъди добър и го върни, защото не е хубаво така. Постави се на мястото на човека, когото си е изгубил телефона - гадно, нали ? Но, все пак не знам краден ли е, или не, затова ще ти споделя какво знам относно това, тъй като съм доста стар потребител на ябълката. Има си някакъв чалъм, но малцина го знаят. Известен метод беше, чрез експлойт на Епъл - DNS настройване, но това вече не работи при по-новите версии на iOS. Чувал съм начини, но те са свързани хардуерно с устройството,а именно - платката. Там е записан iCloud акаунта, но трябва да намериш отключена платка, от счупен или повреден телефон, но със здрава и отключена платка. Изискват се доста майсторски ръце, така, че ако не си запознат, не опитвай сам да го правиш, защото може да убиеш и последната си надежда.
 4. nuclear bomb.

  Ограбиха ме!

  Здравей. Как така някакъв Израелец ти е хакнал паролите ? То не се хакват пароли, ей така за 1 минута. Някакъв достъп предоставял ли си му, теглил ли си нещо, в което не си сигурен ? Откъде си сигурен, че той е виновен ? Опиши по-подробно случката, за да се опитаме да ти влезем в положение. Ако ли не, аварийния случай ти е, този, когото ти е посочил @blagovest - www.cybercrime.bg !
 5. Виж другата тема, заради която е баннат. И защо трябва да се разпространяват подобни простотии, като стрийсъри в нашият форум ? Детска работа..
 6. Явно си заседнал в 2013-та, когато всички деца използваха стрийсъри/буутъри да дразнят хората. Получаваш бан от форума, заради другата ти тема, а тази се заключва.
 7. Ще кажа само две думи - честит бан.
 8. Съжалявам, г-н @por4ev, но колкото и да ми е жал за Вас, няма как да Ви бъде указана помощ за подобно действие, тъй като се води нелегално.
 9. Поради зачестилите случаи на теми, с нелегални цели,бих искал да предупредя всеки, който иска да пише теми, с цел разбиване/крадене на пароли или акаунти. Особено теми със заглавия "Tursq haker za razbivane na profil'' и други простотии. Или искате да разбиете профила на приятеля/ката си, защото се съмнявате, че ви изневерява. Тук не е място да си търсите хора, да ви вършат мръсната работа. Подобни теми, ще бъдат трити, а авторите им ще бъдат тежко санкционирани. Дано съм бил ясен.
 10. nuclear bomb.

  Търся хакер

  Подобни услуги не се предлагат тук, съжалявам.
 11. Първо искам да ти благодаря, че си се поразровил из нета, за да дадеш такава важна информация. Всичко това, което си написал е много полезно и трябва да се знае от всеки потребител. Освен кИЙлогърите (не кЕЙ) ,е възможно осъществяване на достъп до паролите на потребителя, чрез saved logins, в браузъра Ви. С една дума, не теглете/отваряйте нищо, на което нямате доверие, не си въвеждайте данните наляво и надясно, защото после пострадалите ще бъдете само и единствено вие. ПС: Тук не е място да спамите глупостите Ви, а място да изразите мнение по естеството на темата. Всяко излишно мнение, което не е по естеството на темата, ще бъде санкционирано.
 12. Потребителят }∞|∞{ получава забрана за посещение на форума завинаги, поради многократно спамене на простотии по темите.
 13. Знам, че това е поредния малоумен пост на такива потребители като теб, но тук не е място, където да си поръчваш хора да ти вършат работата, всичко тук е с легална цел. На теб би ли ти било много приятно, ако втори човек има достъп до е-майла ? Искам да предупредя всички, които пишат в тази тема, да си подбират думите, и да не опитват да въртят тънки схеми, защото няма да стане. Всичко ще се разбере, не се безпокойте.
 14. Нещо си пуснал същата тема два пъти вече, заключвам я тази, оставям ти другата, и внимавай следващия път.
 15. Поспами още малко, и ще ти се появят крилата, за да излетиш.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.