Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

nuclear bomb.

Модератори
 • Мнения

  104
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  13

nuclear bomb. last won the day on Септември 2

nuclear bomb. had the most liked content!

Обществена Репутация

32 Excellent

1 Последовател

Относно nuclear bomb.

 • Ранг
  Добър

Последни посетители

625 профилни разглеждания
 1. Директно връзване на телефона с Custom Firmware, но щом си написал, че не може, явно трябва да знаеш тайните въпроси, или да имаш документ за покупка и да го пратиш на Apple Inc, а те ще ти го отключат. Пробвал съм методи, които действат, но за стари iPhone - 5,5c,5s, със стара версия на iOS, но всичко опира до хардуер, като там трябва по-сръчни ръце. Последния вариант е с промяна на DNS настройките, но не е 100% сигурно, че ще стане.
 2. Продавам книга за етично хакерство for dummies. Чисто нова книга е 20лв, дори цената я пише отзад на гърба Давам я за 15 лв, без никви следи от употреба.
 3. Темата се заключва, а авторът й да внимава какво поства.
 4. Нямаш интернет, и искаш да разбиеш този на съседа ? Запознай се с aircrack i wpa/wps cracking ... Но най-важното - научи LINUX.
 5. Поредната простотия, която виждам. За да разбиеш фейсбука на приятелката ти, за да провериш дали ти изневерява, можеш да й изпратиш phishing link, към който тя да се логне, и от там ще получиш данните й (сайт, който би бил полезен - z-shadow.co). За инстаграма, мисля, че посредством фейсбук, че те redirect-не към login page в инстаграм.
 6. Темата се заключва, тъй като видеото е невалидно и не искам излишен спам, ако собственика му иска да го възобнови, нека ми пише на лично съобщение, за да отключа темата.
 7. Първото нещо, което ще ви трябва е програма, с която можете да архивирате и разархивирате файлове. (WinZip/WinRar/7z) Първа стъпка: Направете нова папка и сложете файловете, които искате да скриете, и снимката в нея. Втора стъпка: Архивирайте файловете, които искате да скриете. Трета стъпка: Отворете Run менюто (Window key + R и напишете cmd: Четвърта стъпка: Влезте в папката, в която е архива, който направихте и снимката, в която искате да скриете файловете (Примерно: cd C:\Documents and Settings\User1\Desktop\test) Пета стъпка: Слейте архива и снимката със следната команда: copy /b image.png + archive.zip image2.PNG (image.png е името на снимката, archive.zip е името на архива, а image2.PNG е името на снимката, в която се архивират файловете) Ето как трябва да изглежда всичко, когато е готово: (Отворете снимката с WinZip/WinRar/7z)
 8. nuclear bomb.

  StalinLocker - nuclearsploit

  Възможно най-лесния и прост ''рансъмуер'' , създаден от малки деца a.k.a script kiddies, мислещи се за ''опасни хакери'' , но са за тяхно съжаление, един Log out от системата, може да премахне вируса от компютъра Ви, хаха, просто вижте в клипа.
 9. nuclear bomb.

  Как функционира този сайт?

  Както каза @HazarBG, това са ботове и е trash
 10. nuclear bomb.

  Коя музика Ви дава настроение днес ?

  https://www.youtube.com/watch?v=R-HmOjMCz3I
 11. nuclear bomb.

  Спиране на Windows 10 актуализации (Updates)

  Полезно е това, което си написал, но от друга страна не е хубаво да не се актуализира компютъра, тъй като щом има актуализации, значи Microsoft имат някаква причина за това. Ако не актуализираш компютъра си, става по-уязвим на видовете хакерски атаки.
 12. nuclear bomb.

  Кракнат MalwareBytes

  Реших да споделя с вас напълно безплатен/кракнат MalwareBytes, който ще ви даде същите правомощия, като платения. Доказателство ---> https://gyazo.com/c1df5699ca0c28ceb1a8907c39b4aa61 Линк за програмата ---> https://mega.nz/#!ZSZ3jRKQ!D-F3qsA9QIlI_mj1QVH7nbyOFftzOMlXsPqVnLNp4Dk Скан за вируси и доказателство, че програмата е чиста ---> https://www.virustotal.com/#/url/71216ea7e98991af2c7f6226d581d2ba513e14cc585f8e8d0f6cf04bf112f755/detection В .rar файла има всички инструкции за инсталация. Трябва да ги последвате в противен случай няма да работи както трябва. !ВАЖНО! При ъпдейтване на програмата има шанс да си загубите лиценза, но в 90% от случаите ще ви остане активен. Ако обаче попаднете в останалите 10% просто лицензирайте програмата на ново. Ако във VT-а (VirusTotal-a) ви го сканира/показва с вируси, това е поради причината, че е кракната програмата, и MalwareBytes LTD, не искат да споделят FS. credits: batmana
 13. nuclear bomb.

  C++ STL Vector

  Това е първият ми урок и в него ще обясня за STL-ския контейнер vector. Векторът е динамичен масив, което означава, че не е заел едно парче памет и да е блокирано от него до края, без значение дали ще я използвате цялата, или не. Той си заделя автоматично памет за всеки елемент, който вкарате в него. Така вие блокирате само толкова памет, колкото ще използвате. При него във всеки един момент може да се добавя или трие елемент, като триенето освобождава заетата памет от елемента. За да използвате векторите е нужно да добавите в кода си #include <vector> Векторът се декларира така vector<тип>идентификатор(име). Пример: vector<int>ex; Елементите на вектор могат да се достъпват като тези на масив. Пример, който взема трети елемент на вектора: int treti=ex[2]; Някои функции на класа vector: push_back(val) - Вкарва елемент със стойност val от края на вектора. Сложност: O(1). Пример ex.push_back(1); pop_back() - Трие елемент от края на вектора. Сложност: O(1). Пример ex.pop_back(); insert(pos,val) - Вкарва елемент на дадена позиция Важно pos е итератор към позицията! Сложността е броя на вкараните елементи + броя на тези след тях. Пример, който вкарва числото 1 на втора позиция ex.insert(ex.begin()+2,1); erase(a , b) - Трие елементите в интервала от a до b. Важно a и b са итератори, а не номера на позиции! Ако ще триете само един елемент, то дайте само итератор към него. Сложността е броя на изтритите елементи + броя на елементите след последния. Eто пример за триене на първите 3 елемента ex.erase(ex.begin(),ex.begin()+3); begin() - Връща итератор към началото на вектора. Сложност: O(1). end() - Връща итератор към края на вектора. Сложност: O(1). size() - Връща размера на вектора. Сложност: O(1). empty() - Връща true, ако вектора е празен, в противен случай - false. Сложност: O(1). clear() - Изчиства вектора. Сложността тук зависи от това какъв е вектора. Ако е от стандартен тип тя е O(1), но ако не е - е броят на елементите във вектора. resize(nsize,val) - Преоразмерява вектора. Прави размерът му nsize елемента. Ако nsize е по-голям от неговия текущ размер, новите елементи ще са със стойност val, ако не крайните се трият. Сложността е abs(Размерът на вектора - nsize). Пример ex.resize(5,0); в нашия вектор има 1 елемент(числото 1) => след изпълнение на кодът от примера видът му вече ще е "1 0 0 0 0". Съжалявам, ако случайно някъде има правописна/граматична грешка, просто писах много бързо. Надявам се урока да е бил полезен и да сте научили нещо ново !
 14. Предложението е одобрено. Темата се заключва.
 15. @/root не ми изисква парола, ако трябва и става, само при отключен компютър @/root това го пробвах, пълен trash е.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.