Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

nuclear bomb.

Moderators
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

nuclear bomb. last won the day on September 4

nuclear bomb. had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

2 Followers

About nuclear bomb.

 • Rank
  Good

Recent Profile Visitors

2,304 profile views
 1. Второ - не си поствай имейла. Свържи се с мен на ЛС, да опитаме да помогнем.
 2. Само една подсветка към всички, мислещи, че тва е нещо реално - не бъдете шарани. Имейлите са изтрити, за да не стане така, че наивността ви да надделее, авторът е предупреден.
 3. Ползвам айфон 11 про макс, само че е заключен към някакъв оператор, не знам кой е, пробвах някви сайтове по имей да потърся, ма искат да плащам, което няма как да се случи, въпроса ми е, как мога да го отключа да си бачка с всички сим карти, без да ползвам рсим ? Нямам проблеми с рсима, ма просто ме дразни факта, че не е нормален сим. Нормалния метод със запитване до оператор и тн, си го спестете, ако е възможно.
 4. Мисля, че или аз или ти не си разбрал. Префикса не е +359087.., а е +35987, без 0.
 5. какъв рат ползваш ? ако е некъв боклук, не се занимавай. настройваш порта, влизаш в рат-а и му даваш да Listening-ва към тоя порт, след тва отиваш в canyouseeme.org и проверяваш дали работи
 6. глупости, колко хиляди безплатни впн-и има
 7. Блокира ти ип-то. Изтегли vpn и пробвай отново.
 8. Простотиите извън този форум. Модератор ако искаш да бъдеш, първо се научи на нормално писане, а и като виждам, за Модератор не ставаш, камо ли за нещо повече. Ключ.
 9. Влязъл е в настройките на рутера от 192.168.x.1, от там вече, ако оператора ти не е защитил данните, то тогава default данните са admin - admin, следователно го допуска до конфигурацията на рутера и може да прави квото иска.
 10. Темата се заключва, а автора да прочете правилата.
 11. щом мислиш, че ти изневерява, защо вместо да се занимаваш с глупости във виртуалното пространство, не седнеш и не поговориш с нея ? вместо да бъдеш "опасен хакер, който влиза в компа на приятелката си", говори с нея и следи държанието й, докато си говорите, и ще разбереш.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.