Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

scotrod

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

scotrod last won the day on June 22

scotrod had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About scotrod

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. И защо, след като имаш тези данни не отиваш в полицията с тях?
 2. А мислите ли да използвате ProtonMail, заедно с останалите услуги? Потребителите на ProtonMail обикновено са хора, които малко или много се грижат за поверителността си, а това все пак е една немалка група потребители, която ще хареса продукта.
 3. Вероятно сложността на програмата не позволява да се реализира следната идея, но нека дам предложение: Да се създава цял, виртуален контейнер, в който могат да се слагат цели папки, файлове и т.н. Контейнерите да не зависят изцяло от програмата, т.е. да си създам контейнер, да го запиша на флашка, да закача флашката на друг компютър, на който да инсталирам FPS и оттам да декрептирам контейнера.
 4. Имате ли фактура за покупката? Може да изисквате връщане на парите, ако продажбата е на черно вариантите не са много... Свързвате се с производителя и се молите да ви отговорят или следва побългаряване на имобилайзера в някой гараж. Преди да започнете да ходите по майстори с колелото се питайте да си свържите с производителя. Търсите някакъв немски преводач, показвате му колелото и модела и го молите да им пише един имейл за да им обясни ситуацията.
 5. Опитахте ли да се свържете с продавача? Ако да, какъв беше отговорът? Велосипедът втора ръка ли е, или чисто нов?
 6. Искам да направя само малка забележка. Мисля, че ще е добре някъде да се напише, че **Опцията за шифроване на папки и файлове шифрова файловете в папките, не самите папки**. По-незапознатите кат мен ще си помислят, че могат да криптират цели папки
 7. Благодаря за статията. Писаното там, обаче работи само ако съм част от LAN мрежата, което ( ***според мен*** ) го прави безсмислено върху опитната ти постановка по-горе. Можеш ли да дадеш пример как може да се открие mac адрес в wan?
 8. Всичко е в заглавието . Споделете своите лични предпочитания. Кое ползвате и защо?
 9. На мен това ми върши работа, аз съм с легален win10 pro. От няколко месеца седя без ъпдейти, ама знам ли какво става под капака.
 10. Ами не знам какво толкова ще са инжектирали, като се има напредвид, че единственото, което са знаели за жертвата е телефонния номер и фб профила. ДОРИ да са имали емайла и да са компрометирали (което най-вероятно е станало) в крайна сметка фб си иска кодовете, до които те няма как да имат достъп (нали се пращат на мобилния телефон на човека). Във въпросния момент човека е получил съобщение за неоторизиран логин но не е получил кодове. Изобщо цялата работа си ревеше за полиция или направо да ходи до ISP ама не му се занимаваше с глупости.
 11. На един познат наскоро му компрометираха профила, имаше настроен 2 factor authorisation, който трябваше да изпрати кодовете на телефона му ама чушки. Фейсбук е изревал на телефона му, че има логин от непознато устройство и дотам. До половин час остана без профил човека. Сменен майл, телефонен номер и парола. Нямаше връщане. Най-интересното е, че той не е обект на омраза от някой умен или влиятелен човек. Явно някои хора просто го правят за спорта.
 12. Привет, random потребител беше попитал в reddit имат ли все още нужда по-напредналите компютърни потребители от антивирусен софтуер (от по-напреднали, имаше в предвид програмисти, админи и прочие) с 2 думи: хора, които имат достатъчно акъл да не влизат в shady сайтове и да не теглят глупости от там. Какво е вашето мнение по въпроса, ясно е, че компютърно неграмотните хора имат нужда от помощ с борба с боклуците из мрежата, мислите ли, че антивирусните програми могат да направят нещо друго освен да дават досадни предупреждения и да смучат ресурси от системите на напредналите компютърни потребители. Моля изложете личен опит и ако ползвате такива, дайте информация за продукта си. Темата спокойно става и за чата, но реших да не правим чак толкова дълга дискусия там.
 13. scotrod

  WireShark

  Супер. А как може да се настрои да лови пакети и от други устройства в дадена локална мрежа? Примерно ако искам да видя какво се изпраща към телефона ми докато е вързан към рутера с който също е свързан компютъра от който използвам програмата. За момента виждам само пакети от машината на която съм инсталирал wireshark.
 14. scotrod

  Linux

  Тогава по-добре стой с windows, m$ не са китка за мирисане, но office пакета им няма заместител, без значение какви free software "които са били същите ама безплатни" ти предлагат. На linux игри не че не могат да се карат, но ще да мъчиш да ги подкарваш повече, отколкото да ги играеш. За всичко останало linux е по-добрия вариант. Но от това, което изброи ти, windows го върши и то добре. На твое място просто си бих резнал диска на 3 и бих направил dual boot с linux ubuntu, за да видиш кое как стои.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.