Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

scotrod

Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

scotrod last won the day on June 22 2019

scotrod had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,254 profile views

scotrod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

15

Reputation

 1. Щом и с лична карта не е станало, не знам дали наистина ще успееш да го върнеш. Като съвет мога да ти дам само задължително да слагаш 2FA на всичко важно занапред.
 2. Дълго... аз нямам какво да предложа но ако никой тук не ти отговори постни темата в hardwarebg форума, там със сигурност ще се намери някой мрежар да даде акъл
 3. На какво разстояние е въпросния хотел от вилата? Може да се окаже, че е по-лесно да се прекара utp (ако говорим за стотина метра).
 4. On 12/17/2018 at 11:20 AM, rutera said:

  Има свалени курсовете който са от софтуни, за етично хакерство сега който бяха април месец, и преди това който са със Васил Султанов. Това което имам  е презентации и видеа абе всичко. Защо бих ги споделил, защото Г-н Наков казва, че университета е създаден да се образоваме и да е достъпен и безплатен. Аз самият преди време исках да достъпя тези лекции като за това бих им платил само за линковете в youtube но така и не ми отговориха, затова намерих начин да си ги сваля безплатно. Като за това са информирани още преди година.

  Ако някой ги иска да пише. Публични линкове не, все пак сме на ръба ...

   

  здравейте , ако е възможно да ми изпратите курсовете, благодаря предварително

  1. Show previous comments  2 more
  2. rutera

   rutera

   Винаги са си били тук

    

   https://cloud.mail.ru/public/sBgt/3kZWoE44R/

    

  3. rutera

   rutera

   Има ги тук в форума като пост и коментар

  4. againstallodds

   againstallodds

   a imate li oshte takiva klipcheta ?

 5. И защо, след като имаш тези данни не отиваш в полицията с тях?
 6. А мислите ли да използвате ProtonMail, заедно с останалите услуги? Потребителите на ProtonMail обикновено са хора, които малко или много се грижат за поверителността си, а това все пак е една немалка група потребители, която ще хареса продукта.
 7. Вероятно сложността на програмата не позволява да се реализира следната идея, но нека дам предложение: Да се създава цял, виртуален контейнер, в който могат да се слагат цели папки, файлове и т.н. Контейнерите да не зависят изцяло от програмата, т.е. да си създам контейнер, да го запиша на флашка, да закача флашката на друг компютър, на който да инсталирам FPS и оттам да декрептирам контейнера.
 8. Имате ли фактура за покупката? Може да изисквате връщане на парите, ако продажбата е на черно вариантите не са много... Свързвате се с производителя и се молите да ви отговорят или следва побългаряване на имобилайзера в някой гараж. Преди да започнете да ходите по майстори с колелото се питайте да си свържите с производителя. Търсите някакъв немски преводач, показвате му колелото и модела и го молите да им пише един имейл за да им обясни ситуацията.
 9. Опитахте ли да се свържете с продавача? Ако да, какъв беше отговорът? Велосипедът втора ръка ли е, или чисто нов?
 10. Искам да направя само малка забележка. Мисля, че ще е добре някъде да се напише, че **Опцията за шифроване на папки и файлове шифрова файловете в папките, не самите папки**. По-незапознатите кат мен ще си помислят, че могат да криптират цели папки
 11. Благодаря за статията. Писаното там, обаче работи само ако съм част от LAN мрежата, което ( ***според мен*** ) го прави безсмислено върху опитната ти постановка по-горе. Можеш ли да дадеш пример как може да се открие mac адрес в wan?
 12. Всичко е в заглавието . Споделете своите лични предпочитания. Кое ползвате и защо?
 13. На мен това ми върши работа, аз съм с легален win10 pro. От няколко месеца седя без ъпдейти, ама знам ли какво става под капака.
 14. Ами не знам какво толкова ще са инжектирали, като се има напредвид, че единственото, което са знаели за жертвата е телефонния номер и фб профила. ДОРИ да са имали емайла и да са компрометирали (което най-вероятно е станало) в крайна сметка фб си иска кодовете, до които те няма как да имат достъп (нали се пращат на мобилния телефон на човека). Във въпросния момент човека е получил съобщение за неоторизиран логин но не е получил кодове. Изобщо цялата работа си ревеше за полиция или направо да ходи до ISP ама не му се занимаваше с глупости.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.