Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Системен

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

853 profile views

Системен's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Какъв е смисълът да се купува нещо, което е налично и безплатно вече ? Отделно, че въпросната услуга я предлагате с чужди държави, а не с България !? Харесвания от араби и турци, не , мерси.
 2. Хаха, и аз от време на време я играя. Трудно би могъл да намериш нещо според мен. Чувал съм, че някои играят с ботове, но не ми се вярва, а и не съм попадал лично. Концепцията на играта е да научиш нещо ново и да се обогатиш ,било то малко или много.. Слабоумно е в този ,,жанр" игра, да търсиш помощни средства.
 3. Да, още когато поднових темата ми се изясни абсолютно всичко. С течение на времето се разкриха нещата. Проблемът е , че както ти сам казваш на практика са легални измамници хаха . А за въпросното лице- спомням си, че имаха и репортажи от Господари на Ефира, но без особена полза. Та, след определен период затишие, тези хора отново подновяват дейността си, с нови фирми, лица и прочие. Работата е дебела и надали ще ми се секне бизнесът, но пък знае ли човек.
 4. ; http://ozbg.bg/shtastlivi-izmamnici-3/ ; И няколко месеца след това, честитка ха-ха. Номерът когото търсех, лъсна .. Бях поел инициативата, да потърся информация, след изпратено писмо адресирано до мой познат с идеята, че ще участва в конкурс за ,,календари", като заплати определена сума. Естествено реших да погледна и документите които му бяха изпратени, и смея да твърдя че бяха доста добре изработени.. След като направих проучване и не попаднах никъде на съответно заложените номера в документите, го посъветвах да не се занимава. Въпреки скептичното ми отношение, моят познат клъвна .. и изгоря с 40 лв. Виждам, че доста хора са "осурвакани" с доста по -солидни суми. Благодаря и на тримата души, които бяха откликнали.
 5. Пускам темата с цел да се допитам до вас или поне тези използващи осмицата. Забелязал съм, че след ъпдейта е премахната опцията за премахване на кешираните данни(общо), която google е наложила, и варианта е или едно по едно или с "third party application" . Отделно че телефонът и прегравя, след 20~ минутно ползване при положение че това не се е проявявало преди. Като за финал, рамта ми е постоянно в диапазона между 2,2 - 2,6 , което не е нормално, при моето ползване което смея да твърдя че е доста малко и неангажиращо(1,5-9 преди ) ---"Увеличаването не е свързано със забиване и лаг, просто ме притеснява факта, че е с единица отгоре".. Със sony съм, среден към висок клас, доволен съм от телефонът, нов е, та и update-а е от скоро.. Мисълта ми е , наблюдавали се това и при вас? И евентуално като идея, какво бих могъл да направя по въпрос-а с ram памет-а ?
 6. Разгледал съм ги.. Не мисля, че има сходство с black hat или нещо от сорта, преди да пусна темата разгледах доста молби. Предполагам, че разделът не е правилен , въпреки че DOX-а , го свързам и със социално инжинерство, та ако е това моля да бъда извинен и съответно да бъде преместена ?
 7. Здравейте, колеги. Имам апел, към по- разбиращите от вас. Става дума за мобилен номер, пробвал съм по каналния ред ( Facebook, google ) без успех. Човекът изработвал календари, със снимки. Нищо съмнително разбира се, но ми стана чудно защо няма никаква връзка с този номер. Услугите му ще ползва близък познат, но не съм особено въодушевен. Ако някой може да удари едно рамо, да ми пусне едно ЛС, за номера. Благодаря.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.