Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

%00

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About %00

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А да не говорим, че ако човек прекара три-четири минути в по-детайлен анализ на правно наказуемите дефиниции може да открие около 1.78Е+12 начина да постъпва, без да попада в техния обхват. И не, това не е призив за нарушаване на добрите нрави е а прости идеалистичния вид на хакерски манталитет. Идеалистичният хакер не краде пари, той открива нови измерения в рамките на дори ограничени хоризонти. Прелиствайки този закон веднага виждам как мога да не съм в обхвата му. И в интерес на "издаването" - никога не съм крал, нито извличал каквато и да е друга облага - с изключение на това, че съм обогатявал ума и опитността си,и винаги е било с научно-образователна цел: хахахаха, помня колко се смях, когато ефбиайци публично отвориха едни неща, които бях чел много години преди това. Има давност, че ме фанете за дедавия, разкарайте се, минсифайгели - не се и пробвайте, губите парите на данъкоплатците !!! Казах НАУЧНО-ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ, do tell !
 2. Не се излагайте като аматьори: ако милицуйнерините почнат да ви тормозят е ваше изконно човешко право да ги тормозите по устав и вие BACK докато не си седнат обратно на минсфифайгелските задници надалеч и много встрани от света ви. Има неща като презумция за невинност, необходимост от доказване на вина, и какво ли още не, и ако никой не е направил нищо е много сериозен гаф ако бъде тормозен под какъвто и да е предтекст. Търсете си правата и воювайте за тях , защото няма кой да ви ги търси от страна на репресивния апарат, който има единствената цел да поддържа статистика за отчитане на дейност. Това, че някой се бил "прославил" не е никаква ПРАВНО ОСНОВАНА ПРИЧИНА някакви минсифюнгели да инвазират в реалността му. НИ-КА-КВА ! Finaly, there is that thang called "давност", gnomeasayin' Мое ми издадеш дедавия, минсифай, знай-най !
 3. https://www.linkedin.com/search/results/people/?facetGeoRegion=["bg%3A0"]&keywords=KPN Telecom&origin=FACETED_SEARCH
 4. Не се self-doxx-вай така лесно, píčo ! Разбрахме, че Jaya Baloo ти е "шефка", thanks for the intel !
 5. DID I READ QUANTUM ?!? Bring it, beechez, стига с тая линеарно-едномерна-пичозкурвена-хомосапиентическа tech-NO-LOL-ogy, дайте газ на КВАНТУМА, баце !
 6. И аз не зная защо - евентуално - старата ти тема се е дигнала, някой може да е изкопал. I don't even give a low flying sexual intercourse, gnomeasayin' - дотолкова ме боли дедавия, че не съм и изчел детайлно, камо ли да гледам timestamp-а ѝ. В тоя форум наминавам на бегом да се позабавлявам, да се поразведря, като изключим някой трой кат лай-не, та се опита да развАлИ забавата, те тетака, те - на ! Конкретно по предложението ти - първо, facecrook няма точно най-секретни лични данни, и второ, и най-важно, НЕ МОЖЕ да ги осъдиш, понеже когато сме се регистрирали сме натиснали I AGREE. Не бъди чак такъв аматьор, съпланетянино или съпланетянко, не зная с какъв пол или сексуалност се ID-ваш Можеш да "осъждаш" САМО ако I DO NOT AGREE, и никъде иначе ! А и не ставаше дума, реч, ни слово за фейсбук, а за някой, който иска да открадне нечии EGNz ! Доколкото видях - не задълбавам тук, както се опитах да обясня. Try with mine and you just might get severely burnt !
 7. И истинският СМЕХ е в това, че после съответният админ и шайката модератори се впускат да редактират РЪЧНО всеки един пейст... 2L8, M8 !
 8. Не забравяй, че дори да не умеа да ти запали кутията и стопи кабела наобратно, в момента, в който си се сдобил нелигитимно с лични данни си вече назад с минимум десет бона с едно-единствено топене в съответната говнерментална комисия.
 9. Не намерих раздела "FUNNY, HONEY", та затова тук. Значи, не само исторически, но и работно професионално ( който не е разбрал, и без пишкомери, моля - работил съм от вече десетилетия във включително глобално ниво infosec ) винаги се случват ебати смешните сценарии... Наистина, отворете раздел "FUNNY" ! Та така, ходя често на един форум, който не е "технологичен", но и няма да кажа каква е тематиката, не щото маасрамнотрпим, а щото не можеш да ме soceng-профилираш толкоз лесно, píčo: и там закършват нещо с постоянни DDoS-и, и правят "нещо" ( аз периодично ги ебавам да си наемат професионалисти и да се не подпичкосват с аматьори in their miserable nonglory ! ), и админите питат хората да трейсроутят към тях. И хората започват да трейсроутят, та чак ушите им пукат, и пейстят, пляс-пльосват от всички ъгълчета на Планетата... В един момент админът се усеща ( Trinity, you are a dumbass, and you are fully aware, aren't you ?! ) и ПРОПИЩЯВА: "ИЗТРИВАЙТЕ ПЪРВИТЕ 2-3-4 hop-а, БЕ !!!". 2L8M8, вече бях снимал и запазил всичко, и му казах "Thanks for the intel !". Необучен и неадекватен хомосапиенс е най-голямата опасност ever ! И не, не съм злоупотребил с фактологията. Аз не злоупотребявам с фактология, просто ѝ се наслаждавам, gnomesayin' !
 10. Ако можеш да се справиш с мъж 120 кг мускули и кости, почти два метра висок, тренирал години бойни изкуства, и справял се с МНОГО ПО-напрегнати ситуации (от това да лае некъв наркумански трол) къде ли не по Планетата, Предимно Миролюбиво - З А П О F U C K I N G В Я Д А Й !!!
 11. Да, от две-три петилетки, но защо САМО в България: земя като една човешка длан, и население на има-нема половин агломерация, като има далеч по-сосни, развити и проспериращи пазари на Планетата ?!? И не, благодаря, не искамЕ да се пробвамЕ с теб - не работя с аматьори !
 12. Аз съм негърчаем, съпланетянино ! Нема ли мед за тебе останал, че се моташ с тоя мръсен шприц наоколо ? Питонья е за дебили!
 13. Преди всичко му стопете кабела наобратно
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.