Jump to content
¯\_( ツ)_/¯
 • TAD GROUP are currently hiring penetration testers. Please read the topic in Career Central subforum.
 • Sponsored Ad

Vampiros33

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vampiros33

 • Ранг
  Потребител

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Vampiros33

  Кандидатстване помощ

  Да, но университетите им партньори в София са Колежа по маркетинг MT&M (който не ме устройва) и ВУТП (университетът по телекомуникации), който пък не ми вдъхва особено много надежда (надявам се да промените това мое мнение ).
 2. Vampiros33

  Кандидатстване помощ

  Здравейте! Догодина ми предстои кандидатстване и искам да се занимавам с програмиране. Прочетох доста позитивни мнения за СофтУни, но това което ме вълнува е дали си струва пред Техническия университет, тъй като СофтУни не се води университет и няма да имам диплома за висше образование. Ще мога ли да си намеря работа без висше в ТУ или ФМИ или където и да било.
 3. Vampiros33

  Domain за Phishing

  Намерих Wapka, върши работа.
 4. Vampiros33

  Domain за Phishing

  Здравейте, Знам, че този въпрос е доста банален, но някой може ли да ми препоръча читав сайт за БЕЗПЛАТЕН домейн за фишинг, който не засича скриптовете. Ще съм Ви доста благодарен
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.