Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

miglen

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

miglen last won the day on August 17 2017

miglen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About miglen

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Бих желал да съдържа топ 100 български пароли, но нямам такава налична информация, ако някой има и желае да сподели по възможност с брой, за да можем да ги сравним. Иначе относно списъците - транслитерация и шльокавица, може би и някакъв вариант за най-използваните думи в ежедневието. Мислех си да скрапна новини или форуми и да генерирам думи от тях.
 2. Това е 1916г? Обясни защо смяташ, че не е вярна, че ми е интересно?
 3. Ползвал съм python за генерирането с +'\n' накрая, за това с notepad не ти се виждат на нов ред, защото са различни методите. Относно валидността, да влидно ЕГН е това, което си упоменал: http://georgi.unixsol.org/programs/egn.php?a=check&egn=1604010886 https://www.kik-info.com/cache.php?id=4239f01fe05050c4489d4b1316a9ae1920696002 Проверих на случаен принцип около 100к ЕГН-та и всички бяха валидни. Благодаря ти все пак за отделеното време да пишеш.
 4. Благодаря за отговора, но не виждам проблем с новите редове нито с валидността им?
 5. Привет на всички, не знам дали мястото на този пост е точно в тази категория, ако не е моля да ме извините. Направих едно хранилище в което ще се опитам да събера максимално много, както и различни вариации на списъци с думи на български език (bulgarian wordlists). github.com/miglen/bulgarian-wordlists Всеки, който желае да допринесе към него, моля да използва функционалноста на github за добавяне и коментиране. Поздрави!
 6. Ако говорим само за проста класификация: Активни и Пасивни, Вътрешни и Външни и разбира се по OSI слой. Другото изброено най-отгоре според мен са просто различни видове и по-конкретно активни атаки.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.