Jump to content
ТУК НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ХАКЕРСКИ УСЛУГИ ! ×

Sonic

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sonic

 • Rank
  User

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Здравей, ние горе-долу знаем какво е нужно, за да се направи играта. Занимаваме се с дизайн, може да направим сайта и всичко друго, което е нужно. Обаче не може да създадем основата, понеже не знаем добре кодовете - а те са най-важната част. Именно затова и решихме да напишем темата тук. Така че, ако някой иска да ни помогне, да е отдаден на това и да се занимава заедно с нас, е добре дошъл! Разбира се, че няма да го оставим сам да направи всичко, а ние просто да си стоим и да гледаме. Всеки ще помага с каквото може. ^.^
 2. Не мисля... Ако играта е направена добре, доста хора биха я играли. Но моля без излишни въпроси.
 3. Здравейте, преди няколко дена с още двама човека ни дойде идея да направим флаш игра, но до момента не сме правили подобно нещо и имаме нужда от някой (или някои), който разбира и може да ни помогне с правенето на играта. Иначе вече сме решили каква да бъде и мислим, че би се получило доста добре, ако намерим точния човек. Дано някой помогне!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.